BB SeaweedLaatste keer in Amsterdam besloot ik dat ik even de Lush in moest. Slecht plan voor mijn portemonnee normaal gesproken, maar ik besloot dat ik alleen een masker mocht kopen. Ik nam de BB Seaweed mee omdat dit een van de weinige maskers is die ik nog niet geprobeerd had. En hij zou mijn huid verzorgen, verzachten en hydrateren, klinkt goed toch?

Het masker komt in de welbekende zwarte potjes van lush. Wist jij al dat als je 5 lege verpakkingen heb je die weer schoon kan inleveren en een gratis masker mag uitzoeken? Super gaaf toch!

Wat zit er in?

BB SeaweedZoals ik al zei is de BB Seaweed een verzachtend, verzorgend en hydraterend masker. Dit komt mede door de zeewier die er in zit. Ook zit er rose absolue in wat een kalmerende werking heeft op de huid. Olijfolie om je huid te voeden en zee-eik en aloe vera verzachten en verzorgen de huid. Ook bevat het masker Kaolin klei, dit is chinese witte klei en dit verwijdert talg en vuil van je huid.

BB SeaweedVeel goede en verzorgende producten echt super fijn! In het potje zit 75 gram en hier kan je 6-8 keer mee doen. Dat licht een beetje aan hoeveel je gebruikt per keer. Bij mij is het echt heel verschillend hoeveel ik per keer gebruik omdat ik niet altijd mijn hele gezicht er mee insmeer. Het is een vers masker dit houd in dat ze vers gemaakt worden en een maand houdbaar zijn in de koelkast. Dit komt ook omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten.

De Test


Het is een beetje een dik masker waardoor die wat moeilijk uitsmeert maar als die er eenmaal opzit is het ook echte ontspanning. Het masker heeft een beetje een verkoelende werking. Natuurlijk is die koud door de koelkast maar hij blijft koel terwijl die op mijn huid zit. Het is een kleimasker dus hij droogt op en vaak vind ik dit soort maskers trekkerig aanvoelen op mijn huid als die aan het drogen is maar daar heb ik nu totaal geen last van!

Wanneer die geheel droog is, is het tijd om hem er met lauw warm water af te wassen. Dit ging vrij makkelijk op wat verdwaalde zeewier stukjes na, haha. Na het wassen en drogen van mijn gezicht voelt mijn huid erg zacht en inderdaad beter gehydrateerd.

Mijn mening

Ik was al fan van de verse maskers van Lush maar dit masker heeft ook mijn hart gewonnen. Omdat die vers is en minder lang houdbaar is als mijn andere maskers gebruik ik hem vaker om een momentje voor mezelf te maken. Dit vind ik positief want over het algemeen zorgen we allemaal te weinig voor onszelf! 75 gram is dan ook meer dan genoeg wanneer het maar een maand houdbaar is. Wanneer je er zuinig mee doet kan je er gerust acht keer meedoen en dat zou ongeveer uitkomen op twee keer per week een maskertje.

Het potje kost €11.50 dit zou uitkomen op ongeveer €1.43 per keer wanneer je er acht keer gebruik van zou maken. Best een goede deal toch!

Heb jij al wel is een masker van lush gebruik? Zoja welke?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.