Summer in L.A.
Er komen weer mooie dagen aan dus ik vind het tijd voor een review van de Summer in L.A. collectie van Pupa Milano. Afgelopen maand tijdens de Pink Press lunch kreeg ik twee producten uit deze collectie en ik verklap alvast dat ik echt super enthousiast ben!

Summer in L.A.

De nieuwe Limited zomer collectie “Summer in L.A.”. Met de prachtige fel gekleurde verpakkingen is deze lijn geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl. De oogschaduws hebben een soort van holografische glitter waardoor je het effect van bewegende kleuren zal hebben. De lipsticks zijn qua kleur lekker fel en zijn demi-matte. Een cushion blush en highlighter. Multiplay oogpotloden in mooie warme tinten en nagellak die perfect past bij je lippen.

In mijn goodiebag zat een oogschaduw en een lipstick.

De oogschaduw

Summer in L.A.
Opvallen doet de verpakking zeker! Mooi knal roze met gele letters doen mij zeker aan de zomer denken. Er zijn twee kleuren oogschaduw in deze collectie vandaag laat ik de kleur 001 Long Island zien.

Summer in L.A.
Long Island is de lichtste kleur van de twee oogschaduws. Een kleur die op zichzelf erg mooi is maar als je hem licht aanbrengt is die ook super gaaf over andere oogschaduws heen. Zo krijgen matte oogschaduws wat meer dimensie.

Deze foto doet de oogschaduw trouwens geen eer aan maar dat zal je zo wel zien in de swatches. Hoe gaaf is het trouwens dat de binnenkant een koraal kleur heeft in plaats van dat felle roze.

De lipstick


Ik vind het erg tof om te zien dat de koraal kleur wordt doorgetrokken naar de lipstick en je het felroze weer terug ziet in de tekst. Ook de lipsticks in deze collectie bevatten twee kleuren. Een wat fellere roze kleur en een felle maar toch wat warme oranje. Vandaag laat ik de kleur 002 Spritz zien.


Van de hele collectie ben ik hier misschien wel het meeste enthousiast over. Ik baalde ook heel erg dat van de 20 close-ups die ik had gemaakt geen een mooi was!

Maar wie mij wat langer volgt weet dat ik een obsessie heb met oranje. En kijk is hoe mooi oranje dit pareltje is! Wat ook erg mooi is dat die zeer lang houdend is. De eerste dag heb ik hem bijna 7 uur gedragen zonder bij te werken. Tot ik besloot kippenvleugeltjes te gaan eten maar laten we eerlijk zijn, er is toch bijna geen een lipstick die dat overleefd, haha.

Swatches


Deze foto heb ik gemaakt in direct zonlicht! Hoe mooi is die? Ik ben echt verliefd op deze kleur. Super zacht en gepigmenteerd. Wel moet ik zeggen dat je hem het beste met een vinger kan aanbrengen want dan is het pigment mooier als met een kwast.


En deze foto is uit het zonlicht gemaakt. Nog steeds vind ik de oogschaduw een prachtige kleur. Maar kijk die lipstick! Ik ben echt verliefd, na een paar keer dragen kan ik oprecht zeggen dat dit mijn favoriete lipstick wordt komende zomer!

Een look & mijn mening


Dit was de eerste look die ik maakte waar ik beide producten heb gebruikt. Op de ogen heb ik Long Island aangebracht in mijn binnenste ooghoeken en licht over het oranje op mijn ooglid. Dit laatste valt op de foto niet op dit komt door de wimpers jammer genoeg, al zijn ze wel prachtig al zeg ik het zelf, haha.

Op dit lippen zit natuurlijk Spritz. Nogmaals ik heb een obsessie met deze kleur en formule en finish en alles eigenlijk.

Tijd om het nog kort even over mijn mening te hebben. Mocht het nog niet duidelijk zijn ik ben fan. Ik heb sowieso al wel een zwak voor Pupa Milano maar deze collectie is samen met de vorige lente collectie toch echt wel mijn favoriet.♥

Wat is jouw favoriete product uit deze review?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen van een pr bureau, dit veranderd mijn mening niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.