Action
Action is de winkel waar we pareltjes vinden voor lage prijzen. Zo vond ik deze week ook weer 2 prachtige palettes. Ze zijn roze aan de buitenkant en aangezien alles wat roze is mijn aandacht trekt kon ik dit natuurlijk niet weerstaan. Benieuwd of deze pareltjes ook echt pareltjes zijn?

De palettes van de Action hebben aan de buitenkant veel weg van de Naked 2 & 3 van Urban Decay. Ze voelen dan ook erg stevig aan, helemaal voor een Action product. Ik kon ze echt niet laten liggen.

Action
Binnenin zit een mooie grote spiegel. Er zit wel een beschermfolie op de spiegel wanneer je hem hebt gekocht. Het lijkt ook of je hem er niet af kan halen. Maar dit is echt wel mogelijk en de bedoeling. Het was even pruts werk maar dan heb je ook wat.

My Highlights

Action
My Highlights is het donkerde roze palette. Hierin zitten 5 kleuren om mee te highlighten. Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik zo wit als het maar kan en daarom lijken op het eerste gezicht de meeste kleuren ook wel te warm en te donker.

Action
De 2 buitenste kleuren zijn licht genoeg voor mij en de middelste gouden kleur zou eventueel in de zomer ook niet een heel groot probleem zijn. De andere 2 kleuren zou ik eventueel kunnen mengen met de ‘witte’ highlighter of als topping over een matte blush.

De inhoud van het palette is 17.5 gram en dat komt neer op 3.5 gram per highlighter. Ook zit er een klein kwastje in het palette. In mijn ogen totaal onnodig want ik gebruik die kwastjes nooit maar het idee is leuk.


De highlighters zijn goed gepigmenteerd alleen zijn ze allemaal wat poederig. Vooral de licht roze heeft met swatchen heel veel fall out, dit is uit het rijtje dan ook mijn minst favorieten kleur.

Action
Zoals elke highlighter zijn ze met een kwast minder intens als dat je ze swatcht met een vinger. Zoals je kan zien zijn ze erg draagbaar. Links heb ik witte highlighter gemixt met een klein beetje van de mauve kleur en rechts is de gouden highlighter op zichzelf.Β  Ondanks dat de lichte roze kleur erg tegenvalt vind ik de andere kleuren wel mooi en vind ik dit toch echt wel een aanrader. Ik heb de andere gehypte highlighter palettes ook in huis en ik vind deze fijner omdat ze minder glitterig zijn.

Beautiful Eyes

Action
Beautiful Eyes is het licht roze palette. Deze bevat 12 oogschaduws die me ook weer erg aan de Naked palettes doen laten denken. Er zitten 3 matte en 9 shimmer kleuren in.


Ik was heel erg benieuwd naar wat dit palette zou gaan doen met swatchen en aanbrengen. De keuze uit matte kleuren is heel erg minimaal dus om een look te maken heb je sowieso nog een ander palette of losse oogschaduws nodig.

Dit palette heeft een inhoud van 14.4 gram oogschaduw en komt uit op 1.2 gram per oogschaduw. Dit komt redelijk overeen met een Naked palette van Urban Decay deze bevatten namelijk 1.3 gram oogschaduw per pan.


Dit zijn de eerste 6 kleuren uit het palette. Hier zitten ook gelijk de 3 matte kleuren bij. De 1e en 2e matte kleuren zijn perfect om een crease kleur mee op te bouwen en de laatste als wenbrauwhighlighter maar ik mis echt een aantal donkere kleuren om een look wat intenser mee te maken.


De laatste 6 kleuren zijn een stuk intenser en donkerder. Ik vind zelf vooral de eerste goud bruine kleur heel mooi.

De oogschaduws zijn poederig en blenden hierdoor wat lastig. Ik mis wat donkere matte kleuren. Ik had hiervoor met liefde een aantal kleuren opgegeven, zodat ik niet nog meer oogschaduws er hoef bij te pakken voor een look. Een miskoop kan ik dit palette niet noemen maar ik kan hem ook niet echt aanraden. Maar laten we ook eerlijk zijn voor 2.99€ kan en mag ik niet te veel verwachten. Voordat geld is dit gewoon een prima palette.

Zelf benieuwd geworden, een dan even een kijkje bij de action. Beide palettes kosten 2.99€

Wat vind jij van de Beautiful Eyes en/of My Highights?

Follow

Heb jij de review van het NYX Full Throttle palette al gelezen?

8 Comments on Beautiful Eyes & My Highlights | Action review

 1. Ilona
  1 december 2017 at 15:08 (6 jaren ago)

  Wauw, wat een mooie palettes en zeker voor die prijs! Heb ze bij mij in de action nog niet zien liggen maar ga er zeker extra op letten volgende keer πŸ˜€

  Ilona

  Beantwoorden
 2. Vera
  1 december 2017 at 15:18 (6 jaren ago)

  Zo! Wat een pigment! Dat had ik echt niet verwacht van action makeup.

  Beantwoorden
 3. Anja
  1 december 2017 at 15:29 (6 jaren ago)

  Die zien er wel heel erg goed uit, zeker voor Action producten

  Beantwoorden
 4. Dhini
  1 december 2017 at 17:04 (6 jaren ago)

  Oh… wat leuk prijsje. De palettes zien er mooi uit oog niet verkeerd met de pigmentatie. Ik zie nog geen hier bij de action. Het is tijd om naar Action te gaan.

  Beantwoorden
 5. claudia
  1 december 2017 at 17:08 (6 jaren ago)

  Voor die prijs……de palettes zien er inderdaad erg mooi uit. Ook leuk om kado te doen aan mijn tiener nichtje. Bedankt voor de tip.

  Beantwoorden
 6. Natalie
  1 december 2017 at 17:25 (6 jaren ago)

  Zien er eigenlijk super goed uit, ben verrast! Morgen eens naar dat eerste palette kijken!

  Beantwoorden
 7. Debbythechocoholic
  1 december 2017 at 17:39 (6 jaren ago)

  ik vind dat beide palletjes mooi zijn. Alle kleuren spreken me aan en ze geven ook een mooi resultaat op je huid.

  Beantwoorden
 8. Sofie
  3 december 2017 at 18:51 (6 jaren ago)

  Wauw, deze palettes zien er echt heel erg mooi uit! Vooral voor die prijs. Ik denk dat ik deze ook maar ga halen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.