thee favorieten
Drinken is iets waar ik best veel moeite mee heb. Ik moet dorst hebben willen ik wat te drinken pakken en hierdoor krijg ik eigenlijk te weinig vocht binnen. Heel gek eigenlijk want ik hou echt van thee. Vandaag wil ik dan ook mijn thee favorieten uit de supermarkt met jullie delen.

Lipton | Raspberry & Pomgranate

thee favorieten
Als ik thee drink is het 80% van de tijd een groene thee. Er zijn namelijk maar weinig soorten zwarte thee die ik echt lekker vind. De framboos en granaatappel is mijn favoriete ‘zoete’ groene thee. Vanaf het moment dat ik deze in de winkel vond ben ik verliefd op deze smaak.

AH | Mango


Maar er zijn echt wel zwarte thee soorten die ik wel echt lekker vind. Zoals de Mango van AH eigen merk. Deze thee is echt zo goed. Sowieso ben ik een mango addict.

AH | Blauwe Bes

thee favorietenDeze thee heb ik pas kort geleden ontdekt. Dit is dan ook een zwarte thee. Voorheen dronk ik nog wel is bosvruchten thee maar eigenlijk vind ik die van zichzelf al wat te zoet. En deze is qua smaak wel redelijk het zelfde maar veel minder zoet waardoor deze gelijk een plekje tussen mijn favorieten mocht krijgen.

Mr Jones | Stunning Sofia


En de thee die ik het liefste drink is de Stunning Sofia van Mr. Jones! Deze thee is dan niet te koop in de supermarkt maar bij Holland & Barret, ook een winkel die goed te vinden is! Deze groene jasmijn thee is echt de lekkerste jasmijn thee die ik ooit heb gedronken. De verpakking is prachtig wat het maken van de thee ook een feestje maakt haha. Mocht je meer willen lezen over de super lekkere thee lees dan ook even mijn review!

Ik ben niet zo van de goede voornemens maar voor vandaag maak ik een uitzondering. Mijn nieuwe goede voornemen is meer thee drinken en meer smaken proberen. Het is nog geen nieuw jaar maar je kan elke dag met goede voornemens starten toch? En misschien vind ik wel weer nieuwe thee favorieten?

Wat is jouw favorieten thee?

Follow

1 Comment on Thee Favorieten 2018 | X4

  1. Simone
    18 december 2017 at 08:21 (6 jaar ago)

    Mijn favoriete thee is Caramelised Pear van Pickwick. Die thee doet me echt aan Kerst denken. Eigenlijk was ik dol op Clip­per or­ga­nic in­fu­si­on straw­ber­ry- el­der­flo­wer, maar die vind ik he-le-maal nergens meer. Echt balen!

    Verder vind ik mango, bosvruchten of andere fruitsmaakjes ook wel lekker. Groene thee vind ik vaak bitter, maar ben er pas laat achtergekomen dat je die niet met kokend water moet zetten.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.