Color Riot
Het duurde even maar hier is die dan! Mijn review van dit pareltje Color Riot van NYX. Oranje en rood tinten zijn altijd een goed idee qua oogschaduw. Ik heb namelijk nog geen een oogkleur gevonden waarbij ik dit niet mooi vond. Tijd dus voor de review.

Color Riot
Is het geen pareltje!

Qua uiterlijk zijn de Full Throttle palettes niet te missen. Ik vind ze erg gaaf met de met de ‘studs’ boven op. Oogschaduw met een stoer randje.

Color RiotPumba een van de katertjes van Pauli dacht er precies zo over dus hij kwam even een kijkje nemen. Super lief vind je niet.


Maar terug naar de oogschaduw. Ik heb het Full Throttle palette in de kleur Color Riot meegenomen omdat ik gewoon nog niet genoeg oranje tinten in mijn collectie had. Oké ik denk dat een aantal mensen in mijn omgeving dit wel zullen tegenspreken dus zullen we het er maar op houden dat ik deze tint oranje nog niet had? En dat er een rode tint bij zit is mooi meegenomen haha.

Het fijne aan dit palette is dat het een goede basis heeft en je er best veel mee kan doen. Tot nu toe heb ik er 2 verschillende ooglooks meegemaakt (waarvan helaas maar 1 op de foto) en ik ben echt heel erg blij met deze aankoop.


De swatches zijn super gepigmenteerd. Ik ben alleen minder blij met de crème kleur. Ik vind hem net te glitterig en te warm van kleur om te gebruiken als highlighter voor mijn wenkbrauw en binnenste ooghoek. Het is niet lelijk al ik het wel doe maar ik heb mooiere opties in mijn collectie.

Dit is een van de looks die ik heb gemaakt met Colot Riot. Ik ben hier best trots op als ik dat zelf mag zeggen.

Conclusie

De pigmentatie met een kwast vind ik nog beter als dat ik swatch en moest dan ook best voorzichtig zijn en kleuren opbouwen om het niet te heftig te maken.

Mocht jij nog een leuk klein palette zoeken met deze tinten raad ik je deze zeker aan. Liever andere kleuren? Er zijn in totaal 8 verschillende palettes dus voor ieder wel wat wils. Ze zijn onder andere te koop bij Douglas en kosten €10,49

Wat vind jij van Color Riot? Of heb je liever een andere kleuren combinatie?

Follow
Ook een pareltje is Warm Rust van NYX!

10 Comments on Color Riot | NYX Full Throttle review

 1. Vera
  9 december 2017 at 17:33 (6 jaar ago)

  Kleuren zien er erg mooi uit. zo schattig die foto met dat kattenpootje er bij! Ik zou dat ook wel willen met mij katten maar die zouden dan over de makeup heen lopen denk ik haha

  Beantwoorden
 2. Jamey
  9 december 2017 at 17:56 (6 jaar ago)

  Wat een mooi alles zeg. De kleur staat je echt prachtig.

  Beantwoorden
 3. Tamara
  9 december 2017 at 20:12 (6 jaar ago)

  Mooi palette en prachtige kleuren mooie look heb je er mee gemaakt

  Beantwoorden
 4. Kimberley
  10 december 2017 at 09:23 (6 jaar ago)

  Mooie kleur idd. Je maakt echte goede blogs, ook met zo’n mooie foto’s.

  Beantwoorden
 5. Natalie
  10 december 2017 at 09:32 (6 jaar ago)

  De verpakking ziet er super stoer uit en de pigmentatie is ook echt prima! Alleen zijn de heel warme kleuren niet echt mijn ding!

  Beantwoorden
 6. Linda Meester
  10 december 2017 at 10:35 (6 jaar ago)

  Prachtig doosje dat ben ik met je eens. Het rood zal mij niet staan, het geel daar en tegen wel

  Beantwoorden
 7. Eline
  10 december 2017 at 10:59 (6 jaar ago)

  Wat een stoer doosje heeft dit kleurenpalette. De kleurtjes van de oogschaduw zijn mooie warme tinten. Wat passen die goed bij jouw oogkleur!

  Beantwoorden
 8. Kayleigh
  10 december 2017 at 11:39 (6 jaar ago)

  Wow, wat een mooie kleuren! Bedankt voor deze fijne review.

  Beantwoorden
 9. priscilla
  10 december 2017 at 12:10 (6 jaar ago)

  Oh wat een mooie intense kleuren zeg! Hier ga ik ook even voor kijken 🙂 Ben benieuwd naar de andere kleuren.

  Beantwoorden
 10. nicole
  12 december 2017 at 11:54 (6 jaar ago)

  Wauw, wat heb je je ogen daar mooi meegemaakt. Dat zou ik zelf nooit zo kunnen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.