Bio Cellulose klinkt echt heel spannend. Dit masker van The Mask Dr. is ook weer van de Action. Deze is wel wat duurder dan we gewend zijn. Waar de meeste maskers van de Action onder één euro kosten is deze 1.88€. Nog steeds erg goedkoop natuurlijk maar gezien het prijsverschil en hoe fijn een aantal goedkopere maskers zijn is mijn verwachting hoog.

Het masker

Afgelopen maand zijn er veel nieuwe maskers in de winkel komen te liggen. Ik ben hier natuurlijk heel blij mee. Ook vind ik dat ze er allemaal vrij luxe uitzien!

Het Bio Cellulose masker is geïnspireerd op K-beauty rituelen. Deze maskers staan bekend om dat ze extreem hydraterend zijn. Doordat hij gemaakt is met natuurlijke vezels die fijner zijn dan de vezels in normale sheet maskers. Dit masker zou fungeren als tweede huid waardoor het masker als het vocht tegen de huid vasthoudt zodat het goed kan intrekken.

Het maskers bevat onder andere gerstzaad, toverhazelaar en groene thee. Alle drie zijn erg hydraterend.

Het masker in gebruik

Als je het masker uit de verpakking haalt zit die tussen twee beschermlaagjes opgevouwen. Het masker is goed nat, dit betekend dat er veel serum in zit wat erg positief is.

Op doen was even wat lastiger gezien de gaten vrij vreemd zijn qua formaat. De ogen zijn erg klein en de neus is weer erg groot waardoor de mond niet lekker op zijn plek zit. Ook moest ik met dit masker erg stil zitten omdat die dus niet goed paste. Een beweging en hij lag van zijn plek af. Wel is het een erg verkoelend masker wat super fijn zal zijn in de warmere maanden.

Mijn Mening

Pluspunten voor de hoeveelheid serum in dit masker. Maar ik zal hem niet nog een keer kopen. Ja hij is wel echt hydraterend maar niet zozeer meer hydraterend als het gold masker en die kost maar 1€. Ook is het gewoon niet fijn als een masker niet lekker zit. Ik ben gewend dat dit soort maskers nooit helemaal goed zitten maar door de structuur van dit masker zat het nog vervelender als anders op een of andere manier.

Mocht je ondanks de pasvorm van dit masker het toch zelf willen proberen? Hij ligt nu bij de Action in de schappen voor 1.88€.

Heb jij al wel is een Bio Cellulose masker geprobeerd?

Follow
 

1 Comment on Bio Cellulose Mask | Maskers op Maandag

  1. Rachel Kromdijk
    11 februari 2020 at 09:37 (4 jaar ago)

    Je hebt trouwens echt zo’n mooie oogkleur, viel me even op (door de onderste foto) en klinkt goed! Dit merk is nieuw voor mij

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.