Zenuwachtig is het juiste gevoel wat ik voelde toen ik mijn vorige Femme Luxe blog online plaatste. Iets wat totaal niet nodig bleek te zijn! Ik heb zoveel lieve berichtjes van jullie gekregen via Instagram en mail. Daarom vandaag nog een Femme Luxe review. Andere items die nog steeds redelijk binnen mijn comfort zone vallen. benieuwd wat ik heb besteld?

Kleine herhaling:

Ik ben voor Nederlandse standaarden niet heel lang, namelijk 1.77. Wel ben ik op dit moment vrij zwaar, hoe zwaar en de achterliggende reden gaan we het niet over hebben. Over het algemeen is mijn kleding maat een L of XL en heb dus voor de grootste maten gekozen die Femme Luxe aanbiedt.

Onder elk item zal ik aangeven wat ik van de kwaliteit en pasvorm vind maar ook hoe comfortabel ik me voel. Ook zal ik aangeven in welke maten ze te krijgen zijn en de prijzen zonder korting. Maar over het algemeen heeft elk item altijd korting, het verschilt alleen vaak hoeveel de korting is.

Esmelia Jumper Dress & Kosmo Slinky Trousers

Een van de eerste items in mijn winkelmandje was de Kosmo. Als je mijn vorige blog had gelezen had ik deze al in het zwart maar hij zit zo lekker dat ik hem ook in khaki wilde hebben. De stof van deze broek is zachter als de zwarte broek. En bij de zwarte Kosmo komt de band van de broek onder mijn navel waar ik de khaki Kosmo kan optrekken tot onder mijn borsten. Hij valt ook net ietsje losser iets om een beetje rekening mee te houden. Qua doorschijnen is hij hetzelfde, maar prima te doen met een dunne legging of iets anders eronder.

Ik draag hier een maat 12 wat gelijk zou staan aan een maat 40 maar hij is echt meer vergelijkbaar met een maat 44 denk ik.

Materiaal: 8/10
Pasvorm: 9/10 (alleen een punt aftrek omdat de maat niet overeenkomt met de aangegeven maat op de website.)
Comfort: 10/10

Kosmo Slinky Trousers is verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10 en 12 en kost €33,95

Ik ben ook weer lekker eigenwijs geweest. Ondanks ik al wist dat de korte jurkjes te kort voor me zijn heb ik er toch weer een besteld. Onder het mom van leuke trui als die te kort is. En drie keer raden! Hij is inderdaad te kort. De stof is wel super zacht en niet kriebelig, wat vaak wel is bij dit soort goedkopere stoffen.

Ik draag hier de maat M/L (12/14) deze maat is ook gewoon goed. mouwen zijn lang genoeg en hij zit nergens strak, ik heb wel gewoon een vrij lang bovenlichaam waar met deze jurkjes geen rekening wordt gehouden.

Materiaal: 8/10
Pasvorm: 5/10
Comfort: 8/10

Esmelia Bodycon jumper dress is verkrijgbaar in de maten S/M(8/10) en M/L(12/14) en kost €28.98

Mila Cropped Jumper & Quinn Wide Leg Trousers

En tijd voor mijn twee favoriete items van deze keer! Laten we beginnen met de broek. Deze broek is zo extra en dat maakt hem nog leuker! Qua pasvorm valt die gelijk aan de Kosmo. Deze schijnt niet door maar door de glitters is het wel fijner om er iets onderaan te hebben.

Enige nadeel aan deze broek is dat je echt overal glitters achterlaat en niet een beetje. Dus mocht je hem kopen raad ik je aan om hem vooral buiten je huis te dragen. Maar kijk hoe mooi het glitter patroon is, te mooi om niet te dragen.

Ik heb deze broek ook in de maat 12 maar ook deze valt dus ook groter.

Materiaal: 8/10 (alleen door alle glitter die ik achterlaat)
Pasvorm: 9/10
Comfort: 10/10

Quinn Sparkle Wide Leg Trousers is verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12 en 14 en kost €40.95.

En dan de cropped jumper. Ik heb besloten dat ik in deze ga wonen, kijk hoe fijn lang deze mouwen zijn! Deze trui is van super fijn zacht materiaal gemaakt die je vaak ziet bij hoodies, maar dan net wat dunner. Hij is echt lekker warm en ik vind dat die erg mooi valt.

Ik heb deze in de maat XL(12/14), dat 12/14 ben ik niet helemaal mee eens maar hij valt wel als een XL.

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 10/10
Comfort: 10/10

Mila Cropped Jumper is verkrijgbaar in de maten S(6/8), M(8/10), L(10/12) en XL(12/14) en kost €19.98.

Mijn Mening

Ik ben erg tevreden met de items die ik heb uitgekozen. De jurk is dan wel geen jurk maar het is ook een leuke trui. De broeken zitten perfect en de cropped jumper is mijn nieuwe huis.

Ik doe binnenkort weer een bestelling en die komt natuurlijk ook weer online. Tamara schreef ook een review over de items die zij heeft besteld. Benieuwd naar haar items en mening ga dan even naar haar blog.

Wat vind jij van de items van deze keer?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

3 Comments on Add Glitter | Femme Luxe review #2

  • Nancy
   11 februari 2020 at 15:45 (4 jaar ago)

   Heel erg leuk! Ik heb een glitter jumpsuit waar ik super blij mee ben!

   Beantwoorden
 1. Jessica J.
  12 februari 2020 at 13:59 (4 jaar ago)

  Oeeeh, die glitterbroek is leuk voor op feestjes! Alleen wat jammer dat je overal glitter achterlaat, haha.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.