Bloom Baby Bloom
Het zonnetje schijnt weer en het is eindelijk echt lente! Het Bloom Baby Bloom palette van Essence komt dan ook als geroepen. Een prachtig budget palette met de perfecte kleuren voor de lente. Wil je kleur, dat kan. Liever wat neutraler? Ook dat kan. Ik heb het palette natuurlijk voor jullie getest en het is tijd voor mijn mening.

Verpakking

Bloom Baby Bloom
Ik ben meestal niet echt onder de indruk van de verpakkingen van Essence. Maar bij het Bloom Baby Bloom palette hebben ze echt goed hun best gedaan! Hoe schattig zijn deze bloemetje over de hele verpakking. Het is nog steeds gewoon een verpakking van hard karton, maar ook duurdere merken doen dit dus dat kunnen we niet tegen Essence gebruiken lijkt me.


De binnenkant zitten er drie rijen met drie oogschaduws die lijken in het palette geplakt te zijn per rij en niet per pan oogschaduw. Hierdoor ziet het er wel een beetje geknutseld uit. Maar ik denk dat we niet goud moeten verwachten voor een palette van 8€.

Swatches

Bloom Baby Bloom
Bovenste kleuren in Bloom Baby Bloom zijn ook gelijk de donkerste kleuren uit palette. Ik ben echt verliefd op die blauwe kleur. En dit oranje is natuurlijk mijn favoriet, zoals verwacht!


En dan komen we bij de rij waar natuurlijk de oogschaduw in zit die gelijk opvalt als je het palette opent, de glitters! De roze/paarse metallic is ook super mooi. En dan komen we bij de peachy nude, die wat wegvalt in mijn huidskleur. Dit is echt een perfecte kleur voor mij om te blenden.

Bloom Baby Bloom
Oke ik kreeg de glitters dus niet echt meer van mijn arm af zoals je kan zien. De onderste rij in dit palette heeft echt de lichtste kleuren. Een hele lichtroze kleur waar ik nog niet echt een doel voor heb gevonden. De middelste kleur is een super goede metallic kleur om je binnenste ooghoek te highlighten. En de laatste valt weer wat weg in mijn huidskleur, hij is wel wat donkerder als die andere dus goede kleur voor een neutrale look.

De look

Bloom Baby Bloom
Ik heb voor deze look maar drie van kleuren gebruikt uit het Bloom Baby Bloom palette. Namelijk die oranje kleur, zoals we allemaal wel hadden verwacht. De blauwe liner is natuurlijk de blauwe oogschaduw uit het palette. Ik heb met concealer een lijn gemaakt zoals ik het wilde hebben en daarna ingekleurd met de blauwe oogschaduw. En dan in mijn binnenste ooghoek zit natuurlijk de glitter.

Mijn mening


Het is geen geheim dat essence niet mijn favoriete merk is als het op oogschaduw aankomt. Maar ook ik moet toegeven dat ze steeds betere producten uitbrengen. Ik vind de Bloom Baby Bloom namelijk echt heel tof. Maar hij is ook heel fijn om mee te werken. De kleuren zijn mooi en blenden fijn uit. Ook leuk is dat je gratis een zakje bloemzaadjes krijgt bij deze collectie!

De Bloom Baby Bloom collectie ligt nu in de winkel. Het palette kost ook maar 8€.

Wat vind jij van het Bloom Baby Bloom palette?

Follow

1 Comment on Bloom Baby Bloom | Essence Cosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.