nivea
Het is weer lekker warm buiten. En op een of andere manier gaat er dan een soort knop om in mijn hoofd dat ik mijn benen weer beter moet verzorgen. Ik besloot op zoek te gaan naar een fijne die makkelijk smeert maar toch hydraterend genoeg is. In die zoektocht vond ik de Body Soufflé van Nivea, en nam ik die mee in de geur kersenbloesem.

Verpakking

De Nivea Body Soufflé komt in een pot met 200ml product erin. De pot vind ik echt super schattig zo met de metallic roze deksel en de kersenbloesem op de verpakking. Enige nadeel is dat ik liever flessen heb als het om huidverzorging gaat ongeacht waar het product voor bedoeld is, je gaat toch met je vingers in een pot wat het minder hygiënisch maakt.

niveaDe pot is nieuw ook nog netjes geseald met een metalen folie zodat je zeker weet dat niemand er aan heeft gezeten.

Cherry Blossom & Jojoba Olie


Ik koos voor de variant Cherry Blossom & Jojoba olie omdat ik kersenbloesem gewoon lekkerder vind als kokos vooral in de lente. De body soufflé is een een mix van olie en een crème. Hiermee heb je de fijne verzorging van de olie die je kan smeren als een crème.In de crème zie je ook kleine bolletjes zitten, dit zijn bolletjes olie en die knappen open als je de crème op de huid smeert.

De olie gebruikt in deze crème is Jojoba olie. Doordat de vetten in Jojoba erg lijken op onze natuurlijke huidvetten zal de huid de olie zonder problemen opnemen. Door deze olie zal dan ook het vochtgehalte van de huid op peil blijven en zal de huid soepel en glad aanvoelen.

niveaDe crème smeert super makkelijk uit en ruikt echt super lekker zacht naar kersen bloesem. Ik merk zelf wel dat die minder snel intrekt als ik had verwacht dus niet gebruiken als je echt haast hebt!

Mijn mening

Ik vind deze crème super fijn. Hij ruikt super lekker en laat een zacht laagje achter op mijn huid. De prijs is ook oké want hij kost €6.99 maar zoals we weten zijn er vaak genoeg aanbiedingen op producten van Nivea. Dus vind je dit een te hoge prijs om het te proberen wacht dan even op een goede aanbieding!

Waarmee verzorg jij het liefste je huid?

Follow

1 Comment on Nivea | Cherry Blossom Body Soufflé

  1. Tara
    19 mei 2020 at 14:06 (4 jaar ago)

    Momenteel ben ik erg bliji met de douche olie’s van lush & rituals, gewoon onder de douche gebruiken en afspoelen, ik merk dat mijn huid erna niet echt iets extra’s nodig heeft, maar na een dag zon zoek ik nog wel iets wat snel intrekt, ik heb het nog niet gevonden.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.