Styledry
Mijn haar wassen doe ik echt maximaal twee keer per week. Om twee redenen; het is beter voor mijn haar en mijn haar wassen is bijna een dag werk. Droogshampoo is dus mijn beste vriend. Maar soms ben je onderweg en is een kleine touch-up nodig. En als je een beetje op mij lijkt wil je niet iedereen om je heen vergassen. Toen kwam een jaar geleden Styledry inbeeld. Ik kocht laatst wat nieuwe items en bedacht ik me dat ik nog nooit een review had geschreven. Hoog tijd om mijn mening dus even te delen met jou!

Dry Shampoo – Compact powder

Styledry
Het product wat over het algemeen niet ontbreekt in mijn tas is deze Styledry compact powder. Even onderweg met een kwastje mijn haarwortels bijwerken ideaal! Als eerste de geur, deze ruikt naar oranjebloesem. Deze geur is heel subtiel en ruik je ook echt alleen even met het aanbrengen.

De compact powder komt met een apart vakje er onder voor het kwastje en er zit een handig klein spiegeltje in. Daarom is hij ook ideaal om in je tas mee te nemen, je hebt echt alles bij de hand!

StyledryZoals je kan zien neemt de kwast genoeg poeder op en is de poeder net zo wit als in de pan. Maar hij wordt translucent zodra die in aanraking komt met de vettige deeltjes van je haar.

Dry Shampoo – Blotting Paper

Styledry
En dan komen we bij de Styledry Blotting Papers. Ik heb in elke tas altijd één van deze zitten en in mijn toilettas. Mocht ik ooit mijn compact powder niet mee hebben dan heb ik ieder geval nog een optie mee. Ook deze hebben de geur van oranjebloesem, en deze ruiken wel een beetje sterker als dat de poeder doet.

Als je een zakje openscheurt dan komt er een papiertje uit, vergelijkbaar met blotting paper voor je gezicht. Alleen hebben deze papiertje een laagje droogshampoo poeder aan een zijde. Zoals je op de foto kan zien is het linker papier nog ongebruikt en de rechter heeft vet opgenomen uit mijn haar.

Mijn mening

Ik was nu eenmaal niet heel graag vaak mijn haar. Dus als het niet hoeft dan doe ik het ook zeker niet. Zijn deze droogshampoo’s de beste die ik ooit heb geprobeerd? Nee denk ik niet, maar dit is wel de enige die ik elke keer weer opnieuw koop omdat die ideaal is om mee te nemen. En hij doet gewoon precies wat die moet doen, hij maakt mijn haar minder vet waardoor het schoner oogt.

Ben jij #teamwasjehaar of #teamdroogshampoo?

 

Follow
 

2 Comments on Styledry | Dry Shampoo | Orange Blossom

 1. Kiki
  20 mei 2020 at 14:09 (4 jaren ago)

  Oh wat handig! Ik probeer ook mijn haar maximaal 2 keer per week te wassen. Nu met de intelligentie lockdown probeer ik maximaal 1 keer. Maar tussen de wasbeurten door wordt het toch weel vettig. Ik gebruik altijd die van Andrelon, maar deze lijkt me ideaal!

  Beantwoorden
 2. Amina
  21 mei 2020 at 15:13 (4 jaren ago)

  Jaaaa, #teamdroogshampoo hier! Ik was mijn haar 1 keer in de week. En dit is zo handig om mee te nemen, je bent de eerste bij wie ik dit zie! Love it! Ik ga eens even koekeloeren bij Styledry ? fijne dag nog!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.