Tijdens het opruimen van al mijn beauty producten vond ik een nieuwe verpakking van de Nivea Body Lotion Mousse. Nu smeer ik al geen mousse in mijn haar omdat ik de substantie niet fijn vind. Dus vroeg ik me af of een mousse voor mijn huid dan anders was qua gevoel. Verzorgt het mijn huid en hoe smeert het uit op de huid waren mijn grootste vragen. Tijd om hier een antwoord op te vinden!

Gezichtsverzorging is een heilig ding hier in huis. Mijn routine is redelijk uitgebreid en eigenlijk gebeurt het vrijwel nooit dat ik dit oversla. Verzorging van de rest van mijn huid is een dingetje. Het is echt niet dat ik dit vergeet, maar ik ben er oprecht gewoon te lui voor. En als ik niet te lui ben dan is het wel dat ik gewoon niet echt de producten kan vinden die voor mij werken. Normale bodylotions zijn te dun, butters zijn te dik en te vet en zo kan ik nog wel meer excuses bedenken.

De verpakking

De Body Lotion Mousse komt in een herkenbare Nivea verpakking en heeft ook echt een hele herkenbare Nivea geur. Ik ken mensen die deze geur niet fijn vinden, maar ik hou hier wel van. Dit doet me vooral aan zomervakanties denken toen ik nog jong was.

De mousse zit in een spuitbus die je echt recht op moet houden als je hem gebruikt anders komt er alleen maar lucht uit. Ook moet je echt voorzichtig spuiten want er komt snel veel te veel product uit.

Een minpuntje aan de verpakking vind ik dat als je de mousse er uit hebt gespoten en nog best wat mousse uit de opening loopt. Nu vind ik dit naast zonde van het product ook gewoon niet fijn. Ik heb er namelijk een handje van om flessen op mijn bed te gooien en als ik dit dus doe na gebruik zit mijn bed onder de body lotion.

Body Lotion Mousse

Ik zei al dat ik de substantie van mousse niet fijn vind aanvoelen op mijn handen, dit ging echter wel over haar mousse. Haar mousse plakt ook extreem en ik gok ook echt dat mijn ervaring met mousse daarop is gebaseerd.

De Body Lotion Mousse plakt niet, maar ik vind het gevoel op mijn handen nog steeds niet heel fijn. De mousse redelijk stevig en smeert die makkelijk uit. Ook trekt die best wel snel in, wat ik een pluspunt vind want ik moet kunnen smeren en dan direct mijn kleding kunnen aantrekken.

Mijn mening

Ik ben redelijk enthousiast over de Body Lotion Mousse. Ik heb twee minpunten gevonden die vooral voor mijzelf gelden, het kan prima zijn dat jij geen probleem hebt met het gevoel van mousse en/of dat er na spuiten nog extra product uit de fles loopt.

Wel fijn vind ik de echte Nivea geur, dat het snel intrekt en makkelijk uitsmeert. En het belangrijkste mijn huid voelt echt gehydrateerd aan.

Wat vind jij van mousse producten?

Follow

6 Comments on Body Lotion Mousse | Nivea

 1. Wanda
  12 juni 2019 at 11:17 (5 jaar ago)

  Ik heb deze variant nog niet geprobeerd, maar ben normaal wel fan van de mousse, vooral die van de HEMA vind ik erg fijn.

  Beantwoorden
 2. Lodi
  12 juni 2019 at 11:45 (5 jaar ago)

  De geur van Nivea vind ik ook heerlijk. Ik gebruik eigenlijk alleen mousse onder de douche en merk dan dat er altijd erg veel uit komt in een keer. Zoveel heb ik helemaal niet nodig end at vind ik best zonde. Ik denk dat dit wel makkelijk uitsmeert op je huid.

  Beantwoorden
 3. Sandra
  12 juni 2019 at 12:14 (5 jaar ago)

  Ik hou ook van de typische nivea-geur! Dit product heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ga het wel kopen. In tegenstelling tot jou hou ik wel van mousse

  Beantwoorden
 4. patriciakleijn
  12 juni 2019 at 13:57 (5 jaar ago)

  Ik vind mousse als doucheschuim wel lekker, maar als bodylotion ben ik ook wel wat terughoudend.. beetje gemengde gedachtes hierover 😉

  Beantwoorden
 5. Stefaan
  12 juni 2019 at 17:46 (5 jaar ago)

  Ik vind een mousse net Ireen zachter gevoel geven na het smeren. Dus ik ben wel fan. 😉

  Beantwoorden
 6. Gabriëlle
  14 juni 2019 at 09:12 (5 jaar ago)

  Klinkt heerlijk, eigenlijk vind ik alles van niveau top!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.