Begin deze maand kwam alweer de vijfde editie van de JouwBox uit en ik mocht hem weer in ontvangst nemen. Dit is voor mij de tweede box die ik krijg en weer ben ik onder de indruk van de afwisseling van producten in deze box. Kijk je mee wat er in zit?

Over JouwBox

Om de producten te kiezen die goed voor jou en je lichaam zijn is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen. Vooral als je hier geen achtergrond in hebt. Om die reden hebben Tim Hortensius en Ralph Moorman hun handen ineengeslagen en hieruit is de JouwBox.

Eens per kwartaal wordt er een nieuwe JouwBox uitgeleverd die voldoet aan de strenge richtlijnen van voedingsdeskundige Ralph Moorman.

JouwBox is bedoeld voor hen die op een gezonde en voordelige manier in aanmerking willen komen met nieuwe producten. Deze producten zijn natuurlijk, vaak van biologische afkomst en glutenvrij.

In de box worden bekende merken gebruikt en alle ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Je kan een abonnement afsluiten voor de JouwBox en dan betaal je elk kwartaal €39 of je besteld hem eenmalig los en dan kost die €45.

De inhoud van editie vijf

De totale waarde van editie vijf is €147,50 en bevat 10 producten. Als member krijg je dit kwartaal een extra product. Dit is het Mudmasky Facial Detox gezichtsmasker twv €23.

Seacret | Body Lotion Milk & Honey

Gezien ik lui ben en echt vaak vergeet dat ik naast mijn gezicht meer huid heb die verzorgt moet worden. Is deze body lotion echt heel fijn om te krijgen als herinnering, haha. Hij is qua structuur precies goed, doordat die niet te dun of te dik is smeert die makkelijk uit. Ik was even huiverig over de geur toen ik las dat het melk en honing was. Maar de geur is heel zacht en niet chemisch wat ik vaak van dit soort geuren wel gewend ben.

Wat zegt het merk over het product?

Seacret bodylotion milk & honey helpt de droge huid te herstellen. De unieke combinatie van dode zee mineralen en natuurlijke ingrediënten vult onmiddellijk de hydratatie van de huid aan tot het optimale niveau. De Seacret bodylotion zorgt voor een ontspannen, soepel, en zijdezachte huid. De verzorgende bodylotion trekt snel en diep in. Hierdoor wordt je huid van binnenuit gevoed en voelt het niet plakkerig aan.

Piroche Cosmétiques | Sports | Restoring Spray

Qua sport ben ik niet heel actief op het moment. Maar ik heb wel therapie voor mijn nek en die spieren hebben ook na de oefeningen hun rust nodig. Ik heb de spray nog niet gebruikt maar ik ga dit zeker doen in combinatie met mijn mensendieck therapie.

Wat zegt het merk over het product?

Herstellende arnica spray: Heeft een herstellende werking na intensieve fysieke activiteit. Het ontspant de spieren, gewrichten, benen, armen, rug en de nek. Het helpt ook bij het verlichten van vermoeide en gezwollen benen en voeten. Ook ideaal tijdens lange vluchten in het vliegtuig, langdurig staan en in de zomer lekker verkoelend op warme benen en voeten.

Nakd | Pecan Pie

Ik snap echt wel dat mensen dit lekker vinden en ik ben helemaal voor snacks die gezond zijn en geen troep bevatten. Maar ik heb echt iets tegen dadels, ik probeer het elke keer weer maar ik krijg het echt niet weg. Gelukkig heb ik een mini monster die deze wel heel lekker vond en hem dan ook bijna direct van me had gestolen.

Wat zegt het merk over het product?

We heten ‘Nakd’ omdat we letterlijk niks te verbergen hebben. Onze repen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten die je waarschijnlijk ook thuis in je keukenkast hebt staan.

Onze repen bevatten alleen fruit en noten. Geen suikers, honing, siropen, vetten, conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke, bewerkte stoffen. Om alle vitaminen en mineralen te behouden, worden de repen koudgeperst. Het beste van de natuur, puur natuur.

Creative Cosmetics | Eye Primer

Creative Cosmetics is een merk wat ik echt al best lang ken. Mijn eerste producten van hun in mijn collecties waren losse glitters en een glitterlijm. In de box zit een primer voor je ogen. Een product wat ik eigenlijk nooit gebruik en dat terwijl ik echt bijna altijd oogschaduw draag. Omdat ik het dus nooit gebruik vergeet ik ook steeds dat ik hem moet testen. Ik ga dit zeker nog doen en ik denk dat er een blog komt over verschillende primers, wat ik er van vind en of ik ze na het testen nog wel of niet ga gebruiken en de reden van mijn keuze.

Wat zegt het merk over het product?

Gezonde make-up voor iedereen. Deze eye primer verzorgd de oogleden door zorgvuldig gekozen ingrediënten als castor olie, rozenbottel en kaolin klei. Maakt de huid mooi egaal. Bereid de oogleden voor op een goede hechting van de oogschaduw, zodat je oog make-up langer mooi blijft . Maakt de oogschaduw kleuren intenser en heeft een gunstige werking op de huidelasticiteit.

Mattisson | Cacao Nibs Raw Biologisch

Cacao nibs is zo een product wat ik altijd wel in huis heb. Lekker door de yoghurt of bij mijn chia pudding. Verder ben ik er nog niet echt heel creatief mee. Dus mocht je nog een lekker recept hebben laat het me weten!

Wat zegt het merk over het product?

Rauwe of ongebrande cacaobonen worden in Zuid-Amerika al decennia lang gebruikt. Mattisson Cacao Nibs Raw Biologisch zijn onder de 45 graden gedroogd, gepelde en vervolgens gebroken cacaobonen. Doordat de bonen onder zeer lage temperatuur zijn gedroogd bevatten deze nog alle vitaminen, mineralen (zoals magnesium, ijzer, zink en chroom) en andere voedingsstoffen.

My Magic Mud | Actieve Kool Tandpasta Peppermint

Deze tandpasta zag ik al meerdere keren voorbij komen op instagram. Doordat ik echt een mega voorraad aan tandpasta heb had ik tegen mezelf gezegd dat ik het pas mocht kopen als de rest bijna op was. Dus voor mij is het net alsof ik gehoord ben die nu in deze box zit, haha. De tandpasta is qua smaak gelukkig niet heel scherp. Nu is het ook een whitening tandpasta maar daar merk ik zelf weinig van, nu heb ik ook niet heel erg verkleurde tanden dus daar kan het ook aan liggen.

Wat zegt het merk over het product?

Wil je zichtbaar wittere tanden binnen 2 weken op een natuurlijke manier? De natuurlijke ingrediënten van My Magic Mud zorgen ervoor dat vlekken en verkleuringen als sneeuw voor de zon verdwijnen voor stralend witte tanden en een gezonde mond. 100% natuurlijk en veilig voor het hele gezin.

Onze biologisch gecertificeerde actieve kool is klinisch bewezen effectief: wittere tanden op een veilige manier. Wereldwijd al miljoenen verkocht. Geen fluoride, geen SLS (zeep), geen GMO’s, geen chemicaliën. My Magic Mud actieve kool tandpasta is op basis van biologische en natuurlijke ingrediënten en is super zacht voor je tandvlees en glazuur.

Bevat, naast actieve kool, ook bentonietklei, biologische kokosolie en essentiele olieen voor een natuurlijke detox van je mond. Krijg wittere en sterkere tanden, gezonder tandvlees, minder gevoeligheid en een frisse adem.Wordt aanbevolen door tandartsen. De tandpasta is 100% natuurlijk, Vegan, Cruelty Free en gecertificeerd volgens de Natural Cosmetics Standard.

Lassie | Biologische Wereldgranen Quinoa

Oke, nu gaan mensen mij heel raar vinden denk ik. Maar ik eet ‘s avonds eigenlijk bijna nooit rijst, aardappelen of pasta. Bijna nooit wil dus zeggen dat het soms wel gebeurt maar meestal eet ik alleen groente en vlees/vis. Ik vind het gewoon minder lekker. Nu heb ik wel pasta recepten of recepten die ik lekker vind met rijst of aardappelen maar dat zijn er echt heel weinig.

Om terug te komen waar ik heen wilde met deze mededeling, ik eet dus ook nooit Quinoa, haha. Ik heb het wel is gegeten dus ik weet dat ik het lust. Maar ik heb echt hoognodig ook hier een recept voor nodig denk ik.

Wat zegt het merk over dit product?

Als Lassie willen we jou helpen om lekker &verantwoord te koken. Dat doen we al decennia lang en dat blijven we de komende jaren doen. Gewoon een makkelijke en vooral lekkere maaltijd op je bord. Zonder veel gedoe en met goede ingrediënten als basis.

Quinoa is razend populair, en terecht! De zaden, die worden gegeten en bereid zoals rijst, bevat een bron van eiwitten en past daarom goed in een verantwoord eetpatroon. Quinoa heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur en past in zo’n beetje elke maaltijd: salades, soep, schotels en in zoete gerechten.

Oh-Lief Natural Products | Sunscreen Body spf30

Een goede zonnebrand is altijd heel fijn. Nu gebruik ik voor mezelf een merk wat ook speciaal is voor zonneallergie. Maar het kleine monster moet ook ingesmeerd worden en als dat kan met een product waar niet te veel troep in zit is het heel fijn! We hebben afgelopen tijd niet super veel zon gehad maar deze gaat zeker van pas komen!

Wat zegt het merk over het product?

De 100% natuurlijke zonnebrandcrème van Oh-lief smeert fantastisch uit, zonder witte waas achter te laten, is waterbestendig, is parfumvrij en geschikt voor het hele gezin, zelfs voor de allerkleinsten. De NON-NANO minerale filter Zink Oxide (komt niet in de bloedbaan terecht) beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen., van top tot teen.

De Oh-lief Sunscreen SPF 30 bevat naast kokosolie, granaatappel- en wortelextract. Beiden Anti-oxidanten die bescherming bieden tegen de vrije radicalen die door de Uv-stralen worden veroorzaakt.

The Protein Ball Co | Breakfast Balls Apple + Blueberry

In de vorige box zaten ook proteïne balletjes van dit merk, deze waren echt geliefd bij mijn mini monster. Ik zei het net al ik hou gewoon niet van dadels, maar ook dit heb ik gewoon geprobeerd. Op een of andere manier is dadel in combinatie met de glutenvrije haver in kleine balletjes wel te doen. Ik ben echt fan van de combinatie appel met bosbessen. En zoals verwacht heeft het mini monster deze dus ook weer van me gestolen.

Wat zegt het merk over het product?

Geen tijd voor ontbijt? Speciaal voor alle drukke ochtendmensen die wel een voedzaam ontbijt willen, zijn daar de Breakfast Balls. Deze heerlijk smeuïge haver + dadelballetjes zijn een verantwoord, proteïne- en vezelrijk ontbijt voor onderweg (of gewoon voor tussendoor!).

De Breakfast Balls worden, net als de Protein Balls snacks, gemaakt op basis van rauwe dadels, maar de ontbijtballetjes worden nog eens extra door glutenvrije havervlokken gerold. Ze zijn een bron van eiwitten (5.4g per portie), glutenvrij, vezelrijk en zonder geraffineerde suikers. De proteïne in onze Breakfast Balls is 100% plantaardig.

MudMasky | Aftermask Vitamin Serum

Toen ik dit product zag was gelijk mijn interesse gewekt. Een serum speciaal om op te smeren na het gebruik van een masker? Ideaal, ik smeer nu vaak niet omdat een crème smeren na een masker vaak overkill is voor mijn huid.

Wat zegt het merk over het product?

Wist je dat de meeste mensen een dagcrème gebruiken na hun gezichtsmasker? Dit verstopt de poriën en maakt je huid vettig. Niet goed dus!

Daarom hebben de knappe koppen bij MUDMASKY® een serum gemaakt, speciaal na je favoriete gezichtsmasker. Gemaakt met allemaal natuurlijke ingrediënten zoals rozenwater en planten die de huid meteen opneemt. Je huid blijft hierdoor gewoon “ademen”.

MudMasky | Facial Detox Purifying Recovery Mask

Dit masker krijg je als member extra in je box, heel fijn om samen te gebruiken met het Aftermask serum. Ik had nog nooit iets gebruikt van dit merk maar ben erg blij dat ik nu twee producten kan proberen die ook nog is goed samenwerken.

Wil je nu zelf de ervaring van de JouwBox? Ga dan naar de Jouwbox website en bestel daar jouw box. Zoals ik al zei kan dit in de vorm van een abonnement van €39 per kwartaal of eenmalig voor €45. En met de kortingscode JouwBox5 krijg je ook nog is €5 korting. (Dit is geen affiliate code, ik krijg hier niks voor ♥)

En heb jij al jouw JouwBox besteld?

Follow
JouwBox

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on JouwBox 5 | Unboxing & Review

  1. Janet
    14 juni 2019 at 21:13 (5 jaar ago)

    Ik denk dat die cacao niks wel iets voor mij is… quinoa heb ik een lange tijd gegeten, maar at het zo vaak dat ik er op een gegeven moment klaar mee was.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.