Cien
Tijdens het boodschappen doen bij de Lidl viel mijn oog op de nieuwe Exfoliant shower gels van Cien. Nu heb ik eigenlijk een hele kast vol met douche spul dus was ik in eerste instantie door gelopen. Toch kriebelde er iets en dus liep ik weer een paar paden terug. Ik besloot de gene mee te nemen waarvan ik de geur het lekkerste vond. Eigenlijk wilde ik geen review schrijven omdat ik er maar een van de vier heb en toch doe ik het vandaag!

Waarom toch een review?

Eigenlijk heel simpel. Ik hou van deze geur en de werking. Ondanks ik de andere drie geuren niks vind ga ik van uit dat ze dezelfde werking hebben en jullie misschien toch wel iets aan deze review hebben. En misschien hou je wel net zoveel van deze kokos geur als ik.

De review

Cien
De douchegel van Cien zit in een redelijk simpele en doorzichtige verpakking. Wat ik wel gaaf vind want zo zie je de kleine scrub deeltjes die er inzitten erg goed! Wel zit er SLS in de ingrediënten. Een product waar mijn huid niet zoveel moeite mee heeft ondanks dat die erg gevoelig is. Ik moet ook zeggen dat ik deze douchegel juist erg verzorgend vind aanvoelen op mijn huid.

Cien
In de douche gel zitten twee soorten scrub deeltjes en dit lijkt erg heftig maar dat valt reuze mee. Voor mijn huid is dit voldoende om twee keer in de week te gebruiken. Dit omdat mijn huid gevoelig is en ik het niet fijn vind om een grove scrub te gebruiken. Voor wie wel graag wat grover scrubt is dit te licht. De scrub is namelijk echt super mild en kan eventueel dagelijks gebruikt worden.

De geur is echt zo lekker! Ik hou sowieso van kokos maar vaak zijn de geuren zo chemisch. Ik merk dat deze geur nog steeds wel een beetje chemisch is maar niet zo dat het mij irriteert. Hij is lekker warm en zoet wat ik erg fijn vind. De geur doet me ook aan de zomer denken al ben ik echt totaal geen meisje voor de zomer, haha.

Hoelang deze Exfoliant douchegel van Cien in de schappen zal blijven liggen bij de Lidl durf ik je niet te zeggen. Dat is altijd maar weer een beetje de vraag. Voor nu kan ik zeggen dat er totaal vier varianten zijn en ze per stuk €1.49 kosten.

Hou jij van een douchegel met een exfoliant er in?

Follow

5 Comments on Cien | Exfoliant shower gel | Coconut

 1. Yara
  27 januari 2018 at 11:02 (6 jaar ago)

  Wat fijn! Meestal kom ik alleen maar de basic douchegels tegen in de Lidl.
  Liefs,
  Yara

  Beantwoorden
 2. Bianca
  27 januari 2018 at 21:54 (6 jaar ago)

  Ze zijn echt zo lekker! Ik ben vooral gek op de rode en gele variant 🙂

  Beantwoorden
 3. Jessica J.
  19 maart 2018 at 19:49 (6 jaar ago)

  Dat is geen geld. 🙂 Douchegels met scrubdeeltjes gebruik ik eigenlijk niet, ik grijp dan gewoon meteen naar een scrub.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Cien | Exfoliant shower gel | Coconut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.