Warm Rust
Ik heb al heel wat pareltjes van NYX in mijn collectie en toen ik Warm Rust aan mijn collectie kon toevoegen heb ik een klein dansje gedaan! Ik was al twee keer in Amsterdam geweest en steeds was die niet op voorraad. Uiteindelijk vond ik Warm Rust bij de DM in Duitsland. Maar is die ook daadwerkelijk ook zo mooi als ik zelf dacht? Zeker! Kijk je met me mee naar de kleuren en de look die ik er mee heb gemaakt?

Warm Rust
Dit is het tweede Ultimate Multi Finish shadow palette dat ik heb. De eerste keer dat ik opzoek was naar Warm rust en hem niet kon vinden, kocht ik Sugar high. Ook een erg mooi palette maar ik moest en zou Warm Rust ook hebben. De verpakking is redelijk simpel maar wel lekker stevig. Ik vind het wel altijd fijn als de voorkant doorzichtig is zodat ik precies kan zien welk palette ik pak.

Warm Rust
Deze Ultimate palettes zijn gemaakt rond vier kleur tinten en van elke tint zijn drie verschillende oogschaduws in het palette gestopt met verschillende finishes. Zo zitten er dus vier matte kleuren, vier shimmer kleuren en vier metallic kleuren. De kleuren combinatie van dit palette is voor mij echt perfect. Mooie warme lichte beige met de felheid van het oranje. En de roest bruine en bruine kleuren niet te vergeten want ook die zijn prachtig!

Swatches

Warm Rust
Toen ik de oogschaduws ging swatches was ik zo verbaasd. Maar wel op een goede manier! Kijk hoe gepigmenteerd deze matte oogschaduws zijn! Ze zijn zo zacht en makkelijk te blenden. Al had ik alleen een palette met deze vier kleuren gehad was ik al tevreden geweest.

Warm Rust
Al moet ik heel eerlijk zijn en zeggen dat deze kleuren ook echt prachtig zijn. En een van alle matte kleuren heb ik stiekem wel dupes in andere palettes. Maar van deze shimmer kleuren niet wat ze voor mij toch wel wat uniek maken. Zo, zo mooi ♥.

Warm Rust
En als laatste de metallics. Deze foto is gemaakt onder een lamp en daar ben ik eigenlijk wel blij mee zie hoe reflecterend ze zijn! Ik heb ze hier droog aangebracht maar op het oog is het wel aan te raden om ze of vochtig aan te brengen en/of over een glitter primer/lijm. Ze hebben namelijk wel wat fall out en het is gewoon mooier als ze lekker intens zijn.

De look

Warm Rust

Bij de eerste look die ik met dit palette maak mag geen oranje missen. Maar misschien ben ik er een beetje mee door geslagen haha. Ik wilde de look simpel houden dus heb ik gekozen om voor de matte oranje op mijn hele ooglid en de matte bruine in de crease en onder mijn ogen. In mijn binnenste ooghoek zit de beige shimmer en ik heb met mijn vinger de oranje shimmer over de matte oranje aangebracht.

Conclusie

De pigmentatie is zowel met de vinger als met een kwast echt super goed. De oogschaduws zijn zacht en blenden super fijn uit. Dit is een van mijn favorieten palettes. Al is het alleen al voor de kleuren. Op het eerste oog kunnen de kleuren wat intens lijken maar wanneer je ze met een lichte hand aanbrengt zijn ze minder heftig en nog steeds prachtig!

Op het moment zijn Warm Rust en de andere Ultimate Multi Finish palettes alleen bij de NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam te koop. Maar ik zeg er wel bij dat een tripje naar de winkel het 100% waard is. De Ultimate Multi Finish Shadow palettes zijn €18.95 (ik ben de bon kwijt maar ik dacht dat dit de prijs was)

Zou jij ook voor de Warm Rust kiezen of liever een ander palette uit deze lijn?

Follow
Meer NYX? Ik schreef ook al een review over het Full Throttle palette in de kleur Color Riot.

1 Comment on Warm Rust | NYX Ultimate Multi Finish Shadow review

  1. Mieke | mieksmind
    12 maart 2018 at 13:56 (6 jaar ago)

    Dit vind ik echt een heel mooi palette! fijn dat het zowel matte kleuren als shimmers zijn, goede mix

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.