Op warme dagen draag ik niet graag make-up. Zo ik heb het gezegd. Nu ben ik wel weer het meisje dat iets van make-up op moet hebben ander voel ik me naakt. Omdat Essence 15 jaar bestaat leek het mij leuk om een look rond om hun producten te maken. 

essence
Voor ik begin heb ik al mijn basis gemaakt. Primer en concealer heb ik al op dus we gaan gelijk naar de poeder. Dit is de Mattifying compact powder. Ik draag met warm weer niet graag een foundation maar wil toch een beetje een egale huid hebben en deze poeder is lekker licht en geeft een mooie matte finish. Dit is de kleur 10 light beige.

Contouren duurt te lang en de warme badkamer dus maak ik het af met een beetje blush en highlighter.

essence
Tijd voor de ogen! Geen oogschaduw vandaag alleen een beetje potlood. Om toch wat kleur terug te brengen koos ik voor Feel the Mari-time. Een prachtige blauw groene kleur. Het potlood is een kajal en hij is goed gepigmenteerd. Je hoeft niet heel hard te drukken om kleur eraf te krijgen. Mocht je een potlood uit deze lijn hebben leg ze met dit weer even in de koelkast. Want ze worden heel zacht van de warmte en dan zijn ze niet fijn in gebruik.

essenceMaak het even af met een beetje mascara en mocht je het willen teken je wenkbrauwen een beetje bij.

essence
Tijd voor de lippen! De lipliners van Essence zijn echt het beste. Ze zijn zacht waardoor je niet heel hard op je lippen hoeft te drukken. En de pigmentatie is erg goed. Dit is de kleur Wish me a rose. Een roze tint die ik bijna onder al mijn verschillende tinten roze lipsticks gebruik.

essenceZoals je op de foto ziet is die een stukje lichter als dat de buitenkant van het potlood je laat denken.

essenceNu we een basis hebben met het potlood maken we het af met een matte lipstick. Deze blijven gewoon wat beter zitten en het plakt niet. Erg belangrijk aangezien ik zelf al plak van de warmte is het fijn om iets te hebben wat niet plakt haha.

essenceDe kleur komt uit de Matt Matt Matt lijn en is de kleur 03 Wow effect.

essence
Een erg lichte look voor mijn doen maar perfect voor het warme weer. Nu heb ik nog iets leuks! Zoals ik al zei Essense bestaat 15 jaar. Dit betekend een feestje! En die geven ze ook. Onderstaande komt uit een persbericht maar ik vind het te leuk om niet te delen.

Persbericht 

Essence viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn met een supergave sterrencast! De Duitse social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen gaan knallen op het essence hoofdpodium samen met een aantal internationale mystery guests. Voor de beste partyvibes ‘ever’ op 15 juli 2017!

In 2002 bracht Christina Oster-Daum beautymerk essence tot leven met oneindig veel liefde, energie en passie. Sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld en van alle leeftijden gewonnen met innovatieve en hoogkwalitatieve producten voor betaalbare prijzen. Dit jaar viert het merk het hele jaar door #15pinkyears en geeft essence op 15 juli een spetterend feest met supercoole muziekacts in de Tempodrom in Berlijn. Lukas Rieger zingt zijn essence birthday song “Side by Side”. Felix Jaehn zal zijn nummer 1 hits draaien en met zijn opzwepende beats iedereen aan het dansen krijgen.

Essence fans en muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op een aantal internationale acts op de #essencebirthdaybash. Behalve genieten van optredens kunnen partygangers bijvoorbeeld ook hun eigen lipgloss creëren in de essence Maker Shop. Er zijn zoveel verrassingen en superleuke activiteiten! De fans kunnen zeker zijn van een flinke dosis fun en exitement! Zo’n 1.600 fans hebben de kans om dit megafeest met essence te vieren.

En, de essence fanbase kan zèlf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket! Uit alle inzendingen zal essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken – de gelukkige winnaar wint vanzelfsprekend een VIP-ticket voor zichzelf en mag iemand meenemen om het feest mee te vieren!

Alle info over de essence Birthday Bash kun je vinden in de gratis essence app, die een nieuwe look & feel heeft gekregen. Gebruikers kunnen in één oogopslag alle essence social media accounts zien en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Je vindt er ook leuke items voor bij de verschillende trend editions en exclusieve content over 15 jaar essence! Een barcode scanner en storefinder maken het nog gemakkelijker om je favoriete product te vinden. Verkrijgbaar voor Android en iOS. De voorverkoop van de tickets start op 15 Mei 2017 via Ticketmaster. De consumentenadviesprijs is €15 hier komen nog wel de gebruikelijke kosten bij.

Wat draag jij het liefste aan make-up met warm weer? En ga jij naar de Essence Birthday Bash?

Follow
Haters

24 Comments on Essence Summerlook | & Big Birthday Party

 1. cassandra
  30 mei 2017 at 09:59 (7 jaren ago)

  Mooie rustige look! Vind de lipstick het mooist!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  30 mei 2017 at 10:00 (7 jaren ago)

  Mooie look heb je met deze essence producten gemaakt, vooral de lipstick vind ik super x

  Beantwoorden
 3. Alexa
  30 mei 2017 at 10:04 (7 jaren ago)

  Ah je lipstick vind ik heel erg mooi. Fijne producten

  Beantwoorden
 4. Lonneke
  30 mei 2017 at 10:12 (7 jaren ago)

  Mooie frisse look. Dat blauwe oogpotlood heb ik ook 😀

  Beantwoorden
 5. Rachel
  30 mei 2017 at 10:18 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige zomerse look heb je gemaakt, ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 6. Blog & Beauty
  30 mei 2017 at 10:24 (7 jaren ago)

  Mooie look heb je gemaakt met deze producten. Niet te opvallend, daar hou ik wel van.

  Beantwoorden
 7. Marjolein
  30 mei 2017 at 10:25 (7 jaren ago)

  Ik ben vooral fan van de lipstick! Mijn lippen zitten altijd vol barsten dus deze kleur zou ideaal zijn om deze wat te verstoppen. De eyeliner vind ik wat te gedurfd voor mezelf, maar je staat er mee!

  Beantwoorden
 8. Martiena de Graaf
  30 mei 2017 at 11:11 (7 jaren ago)

  Mooooie foto’s heb je gebruikt! Je presenteer je product op een mooie manier via de foto’s. Verder gebruik ik zelf ook altijd essence, prima merk! Fijn!

  Beantwoorden
 9. Elles
  30 mei 2017 at 15:10 (7 jaren ago)

  Mooie look! Ik draag ook het liefst geen make-up als het zo warm is, je bent niet de enige.
  Liefs,
  Elles

  Beantwoorden
 10. Claudia
  30 mei 2017 at 20:17 (7 jaren ago)

  Hele mooie natuurlijke look. Meer heb jij ook niet nodig!

  Beantwoorden
 11. Mariska
  30 mei 2017 at 22:19 (7 jaren ago)

  Met echt warm weer draag ik eigenlijk zo min mogelijk make-up en een zo groot mogelijke zonnebril ? Vind die potloodjes echt mooi. Mooie look ook!

  Beantwoorden
 12. Anouk
  31 mei 2017 at 09:24 (7 jaren ago)

  Wat een mooie rustige look! Met warm weer draag ik het liefste geen make-up en anders gewoon heel weinig.

  Beantwoorden
 13. Nicole Orriëns
  31 mei 2017 at 09:26 (7 jaren ago)

  Ik draag nooit make-up. Ik vind het bij jou heel mooi geworden, en heel natuurlijk.

  Prachtige foto’s je gemaakt trouwens!

  Beantwoorden
 14. Anne
  31 mei 2017 at 09:32 (7 jaren ago)

  Stuk voor stuk prachtige producten, vooral het blauw groene potloodje staat mij aan!

  Beantwoorden
 15. Beaudine
  31 mei 2017 at 09:48 (7 jaren ago)

  Super leuke zomerse look! De poeder van Essence gebruik ik ook en is echt heel fijn!

  Beantwoorden
 16. Mariska van Heel
  31 mei 2017 at 10:04 (7 jaren ago)

  Allereerst, geweldige foto’s! Mooie naturel look, als ik make up draagt heeft dit zeker mijn voorkeur. De eyeliner heeft een mooie kleur, misschien ga ik deze een keer bekijken in de winkel 🙂

  Beantwoorden
 17. kristof
  31 mei 2017 at 10:06 (7 jaren ago)

  Heb er geen ervaring mee maar het ziet er toch goed uit 😉

  Beantwoorden
 18. Dhini
  31 mei 2017 at 13:38 (7 jaren ago)

  Mooi look! Mooi kleur lipstick

  Beantwoorden
 19. Gabriëlle
  2 juni 2017 at 12:03 (7 jaren ago)

  Mooie look! Lekker naturel daar hou ik van 🙂 Essence vind ik sowieso top!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.