Lotte wat zijn je doelen dit jaar? Een vraag die ik afgelopen week al een aantal keer heb gehad. Een blog die afgelopen jaren altijd op 1 januari online kwam. En dit jaar besloot ik deze blog niet te schrijven. Maar nu ben ik hem toch aan het typen. Of is het dit jaar toch anders?

Eind december besloot ik geen blog te schrijven over mijn doelen omdat ik me er meestal toch niet aan hou. Niet omdat ik het niet kan of niet wil, maar afgelopen jaren waren niet altijd even makkelijk en dan is aan mijzelf denken belangrijker als een blog.

Op dit moment heb ik al een paar maanden last van terugkerende best wel heftige hoofdpijn. Een van de redenen waarom ik besloot mezelf geen doelen te geven. Ik kan namelijk niet van te voren weten wanneer het draagbaar is en wanneer niet. Op het moment dat ik dit aan het typen ben begint het ook weer erger te worden en merk ik dat het voor mij nu gewoon bedtijd is, en het is pas 8 uur. Deze week heb ik weer een afspraak met mijn huisarts om te kijken wat de volgende stap wordt, al weet ik al dat het een verwijzing wordt naar een neuroloog. Mijn doel op dit moment is dus vooral om er achter te komen wat mijn hoofdpijn veroorzaakt.

Qua blog doelen heb ik dit jaar gewoon (nog) niet echt iets specifieks. Al wil ik wel blijven proberen om consequent iets te uploaden. Maar mocht dit dus niet lukken dan weten jullie nu hoe het komt.

Heb jij doelen voor dit jaar? Of doe je lekker met mij mee en zie je wel waar 2019 je brengt?

Follow

3 Comments on Doelen 2019?

 1. Rachel
  9 januari 2019 at 16:39 (5 jaar ago)

  Wat vreselijk dat je zo’n last van je hoofd hebt zeg.. sterkte!

  Beantwoorden
 2. Maaike
  18 februari 2019 at 23:36 (5 jaar ago)

  Wat vervelend dat je zoveel last hebt van hoofdpijn. Hopelijk vinden ze snel eenoorzaak. Sterkte!

  Beantwoorden
 3. Maaike
  9 maart 2019 at 10:58 (5 jaar ago)

  Doelen heb ik nooit, ik zie graag wat het jaar brengt ?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.