H&M Shoplog
Paar dagen geleden was ik in de H&M om iets te halen voor Bentley. Nadat ik het gevonden had, was het een product zonder kaartje en ik kon geen andere vinden. Dus besloot ik gewoon naar de kassa te gaan. Bij de kassa was die natuurlijk ook een klein probleem en moest ze dus op zoek en overleggen. Naast de kassa staan de rekken met alle sieraden dus ik kon het niet laten om wat oorbellen uit te zoeken terwijl ik toch moest wachten. Goede reden toch om te veel oorbellen te kopen? Tijd voor een H&M Shoplog!

Na een aantal hele lange artikelen afgelopen week, zal ik het vandaag wat korter houden. Ik wil jullie vooral even laten weten dat de H&M sale heeft op heel wat mooie sieraden. En ik wil gewoon even mijn oorbellen met jullie delen.

Set met 9 paar

H&M Shoplog
Als eerste deze set met 9 paar oorbellen. De keuze om deze mee te nemen was vooral ze zijn simpel en in het zilver en goud. Zilver is mijn normale go to voor sieraden maar ik wil de laatste tijd een beetje uit mijn comfortzone stappen dus heb ik vooral gouden oorbellen gekocht.

Deze oorbellen zijn echt heel simpel en passen overal bij. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd niet echt veel oorbellen droeg. Omdat de meeste oorbellen in mijn bezit of te groot of te ingewikkeld zijn.

Oude prijs: €7.99
Sale prijs: €2.99

Set met 4 paar


Deze set is wel helemaal goud. De eerste hele gouden knopjes zou ik zelf niet zo heel snel dragen. Het is gewoon echt niet mijn stijl en het voelt voor mij heel erg als knopjes die je krijgt als je voor het eerst gaatjes in je oren laat schieten/piercen.

Het tweede paar is totaal mijn stijl, hoeveel ik van deze wel niet heb in het zilver is niet normaal. Het derde paar is schattig en zal ze vast dragen maar ik ga er niet van uit dat het super vaak zal zijn.

De draad stijl bloemetjes is de reden dat ik dit setje wilde hebben. Al waren ze €2.99 voor alleen die had ik hem waarschijnlijk nog meegenomen. Ze zijn zo schattig! Ik heb ze dan ook al in sinds ik ze heb gekocht.

Oude prijs: €4.99
Sale prijs:€2.99

Bloemen setje


Deze vind ik echt het allermooiste. Deze zijn eigenlijk de grote versie van de kleine draad stijl bloemetjes in het vorige setje. Dus om de set compleet te maken is het toch niet meer dan normaal dat ik deze ook heb meegenomen.

Oude prijs: €6.99
Sale prijs: €2.99

En toen kwam de verkoopster terug met de prijs van de schoenen voor Bentley. En ergens gelukkig maar anders had ik vast nog meer oorbellen gevonden, haha.

Mocht je dus nog nieuwe sieraden nodig hebben, neem even een kijkje bij je dichtstbijzijnde H&M. Want in de winkel hebben ze echt leukere dingen in de sale als op de website.

Wel setje van deze oorbellen vind jij het leukste uit mijn H&M Shoplog?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.