Al sinds half december zit ik na te denken over wat ik wil bereiken in 2020. Vorig jaar had ik mezelf geen doelen gesteld en dat was eigenlijk wel lekker rustig en zonder druk. Wil ik dit jaar mezelf dan wel meer druk opleggen?

Afgelopen jaar had ik vanwege heftige hoofdpijn mezelf geen doelen opgelegd. Na een aantal onderzoeken is er uitgekomen dat ik chronisch dagelijks hoofdpijn heb. Zoals de naam het al zegt ik heb eigenlijk altijd hoofdpijn. Maar het is niet altijd even erg. Ik heb vorig jaar beter mijn tijd leren in delen waardoor ik iets meer gedaan krijg.

Ook ben ik meer uren gaan werken wat tijd neemt van het bloggen. Maar bloggen is iets wat ik echt graag doe dus dan werken we maar iets harder.

Doelen 2020

Mijn grootste doel voor dit jaar is meer structuur. Dat betekend een vast upload schema waar ik me aan wil gaan houden. Ik ben nog wel bezig met kijken hoeveel blogs ik per week ga reden. En ik hoop dat het er wel gewoon vijf zullen zijn. Januari zal dus een maand zijn waarin ik probeer mijn draai te vinden. En ik hoop dat we dan in februari kunnen zeggen, op deze manier ga ik het doen!

Ondanks mijn chaotische manier van blogs online zetten afgelopen jaar zijn mijn unieke bezoekers wel gestegen. En ik wil jullie daarvoor bedanken! En dit is niet echt een doel maar meer een wenselijk gevolg van een beter uploadschema. Maar ik hoop dat de bezoekersaantallen natuurlijk blijven stijgen.

Make-up

In de blog over mijn favoriete make-up looks zei ik het al. Maar ik wil dit jaar meer make-up looks gaan maken. Ik wil leuke concepten bedenken. Samenwerkingen aangaan. En dit ook doorvoeren naar de blog.

Instagram

Instagram is afgelopen jaar ook wat gegroeid en daar ben ik super blij mee! Dit jaar wil ik gewoon doorgaan met uploaden en stel ik me qua groeien geen doelen. Door het algoritme wat constant veranderd en niet zozeer ten goede van ons is groeien steeds lastiger dus ik ben al blij met elke groei die ik daar maak.

Zoals je kan zien heb ik mezelf niet extreem veel doelen opgelegd. Ik wil dit jaar gewoon wat meer structuur en blij zijn met wat ik upload.

Wat is jouw doel voor 2020?

Follow
 

1 Comment on Doelen 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.