In vergelijking met voorgaande jaren heb ik in 2019 veel verschillende en kleurrijke make-up looks gemaakt. En dit wil in 2020 natuurlijk mee doorgaan. Maar vandaag wil ik nog even stilstaan bij de looks die ik afgelopen jaar heb gemaakt.

Als ik terugkijk naar 2018, dan bestaat 90% van mijn make-up looks uit iets met oranje. Dit is ook gewoon een veilige kleur voor mij. Oranje is mijn comfortzone. 2019 is voor mij het jaar geweest om daar uit te komen en dat is aardig gelukt.

Twinkle twinkle little star

Deze look was een samenwerking met Tamara. En geïnspireerd op een look van Jessica Rose. Ik was eerst heel bang hoe de kleur blauw zou staan bij mijn groene ogen. Maar als ik eerlijk ben, ben ik erg blij met het resultaat.

Normal is Boring

Deze look had niet echt een doel. Ik verveelde me en begon gewoon een beetje met kleuren te spelen en dit was het resultaat. Deze is een favoriet omdat de paarse kleur erg lastig was om te blenden en het me toch gelukt is.

Thirsty Collab

Ook deze look was een samenwerking met een aantal geweldige meiden. En ja hier zit wel oranje in maar toch ben ik mijn comfortzone uit met de andere kleuren de de liner onder mijn wenkbrauw. Ik hoop dat ik dit jaar nog meer creatieve dingen kan bedenken.

La Llorona

Ook deed ik in 2019 een halloween collab. Ik besloot een look te maken geïnspireerd op La Llorona. Een vrij simpele look maar ik vond het super leuk om te doen dus daarom verdient hij hier een plekje.

Purple

De laatste collab look in mijn lijstje is deze. De enige regel die we hadden was dat we de kleur paars moesten gebruiken. Ik hou van paarse oogschaduw maar het is vaak echt kut om te blenden. Daarom koos ik om deze felle kleur blauw toe te voegen. Ik vind de combinatie nog steeds heel mooi en het paars komt beter uit door het contrast van het blauwe.

Domestic Abuse

Deze look heeft een belangrijk plekje in mijn hart. Naast dat de betekenis er achter voor mij erg belangrijk is ben ik vooral trots dat ik het heb gedeeld. Ik ben ook echt heel dankbaar voor alle reacties op deze look en de hulp van Tamara bij het maken van de look.

Pink Barbie

Sinds ik het 35B palette van Morphe in mijn bezit heb wilde ik al een geheel roze look maken. Gewoon om een soort barbie droom te creëren. En ik vind dat, dat aardig is gelukt, haha.

Orange

Een geheel oranje look mag niet ontbreken in dit lijstje. Een look met mijn favoriete oranje oogschaduw van Morphe en lipstick van Pupa Milano. De look is voor veel misschien nog vrij heftig maar voor mij voelt dit veilig.

De last one

Dit is mijn laatste look van 2019. De look die ik op 2e kerstdag maakte, om vervolgens in een trainingsbroek op de bank te gaan zitten. Toen ik 1 januari mijn #bestnine van Instagram maakte, haalde deze look net de 9 niet. En vandaag is het de foto met de meeste likes van 2019! Naast oranje is donkerbruin een kleur die ik veel draag op mijn ogen, daar zijn alleen minder foto’s van. Rode lipstick is ook iets wat je me nooit had zien dragen tot dit jaar.

Wat gaat 2020 brengen?

Ik hoop veel meer make-up looks. Meer creativiteit. En nog meer kleur! Ik ben super blij dat ik meer ben gaan experimenteren met kleuren en zo ook echt nieuwe dingen heb ontdekt die ik fijn vind. Zoals rode lipstick. Een kleur waar ik voorheen echt een hekel aan had. Ik ga dit jaar ook echt proberen de looks meer samen te brengen met mijn blog.

Wat is jouw favoriete look van 2019?

Follow
 

1 Comment on Favoriete Make-up Looks 2019

  1. Rachel
    6 januari 2020 at 09:25 (4 jaar ago)

    Je hebt echt prachtige creaties gemaakt en ik ben benieuwd wat je allemaal in 2020 gaat maken!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.