In vergelijking met voorgaande jaren heb ik in 2019 veel verschillende en kleurrijke make-up looks gemaakt. En dit wil in 2020 natuurlijk mee doorgaan. Maar vandaag wil ik nog even stilstaan bij de looks die ik afgelopen jaar heb gemaakt.

Als ik terugkijk naar 2018, dan bestaat 90% van mijn make-up looks uit iets met oranje. Dit is ook gewoon een veilige kleur voor mij. Oranje is mijn comfortzone. 2019 is voor mij het jaar geweest om daar uit te komen en dat is aardig gelukt.

Twinkle twinkle little star

View this post on Instagram

Twinkle twinkle little star, Point me to the nearest bar ๐Ÿธ Todays look is inspired by @jessicarose_makeup Twinkle Twinkle little star look ๐Ÿ’ซ Swipe for the look form @beautyandlifebycecilia in black&white, visite her page for the look in color!๐Ÿ’œ Products used ๐Ÿ‘€
Face: ๐Ÿ‘€@essence_cosmetics camouflage+ – light neutral ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – literati + donut ๐Ÿ‘€ @pupamilanonl – Marbled Blush ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – Lit Brows: ๐Ÿ‘€ @catrice.cosmetics slim'matic ultra precise brow pencil – 040 cool brown ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – browny brows Eyes: ๐Ÿ‘€ @artdeco_nederland โ€“ Eyeshadow Base ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 35B palette โ€“ Sky, Deep Dive, Denim & Azure ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – Lit ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl sexy pulp mascara ๐Ÿ‘€ @primark lashes in Milan ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics – Electric Vibes in Sorry not Sorry Lips: ๐Ÿ‘€ @nyxcosmeticsnl – Velvet matte in Soft Femme

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

Deze look was een samenwerking met Tamara. En geรฏnspireerd op een look van Jessica Rose. Ik was eerst heel bang hoe de kleur blauw zou staan bij mijn groene ogen. Maar als ik eerlijk ben, ben ik erg blij met het resultaat.

Normal is Boring

Deze look had niet echt een doel. Ik verveelde me en begon gewoon een beetje met kleuren te spelen en dit was het resultaat. Deze is een favoriet omdat de paarse kleur erg lastig was om te blenden en het me toch gelukt is.

Thirsty Collab

View this post on Instagram

Oh hello week ๐Ÿ™‹ Let's do this ๐Ÿฅฐ Todays look is inspired by @alix_in_technicolour and a collab with 3 other beautiful girls ๐Ÿ’œ Swipe for the looks from the other girls ๐Ÿฅฐ Go to their profile and show them some love ๐Ÿฅฐ Products used ๐Ÿ‘€ Face: ๐Ÿ‘€@essence_cosmetics camouflage+ – light neutral ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – literati + donut ๐Ÿ‘€ @sleekmakeup_nl – blush by 3 Lace ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – supernova Brows: ๐Ÿ‘€ @makeuprevolution – pomade ash brown ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – browny brows Eyes: ๐Ÿ‘€ @artdeco_nederland โ€“ Eyeshadow Base ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 35B palette โ€“ Lemonade, Sunshine, Puffs, Moss Boss & Azure ๐Ÿ‘€ Glitter Glam – Skylar ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl – sexy pulp mascara ๐Ÿ‘€ @primark lashes – Kylie ๐Ÿ‘€ @sephora – contour eyepencil in Banana split ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl – color eye pencil in 12 blue agave Lips: ๐Ÿ‘€ @maccosmeticsnl – Vegas Volt

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

Ook deze look was een samenwerking met een aantal geweldige meiden. En ja hier zit wel oranje in maar toch ben ik mijn comfortzone uit met de andere kleuren de de liner onder mijn wenkbrauw. Ik hoop dat ik dit jaar nog meer creatieve dingen kan bedenken.

La Llorona

Ook deed ik in 2019 een halloween collab. Ik besloot een look te maken geรฏnspireerd op La Llorona. Een vrij simpele look maar ik vond het super leuk om te doen dus daarom verdient hij hier een plekje.

Purple

View this post on Instagram

That's a horrible idea ๐Ÿ˜ฑ what time? ๐Ÿ˜ Today's look is another collab ๐Ÿฅฐ the only rule we had was that we use the color purple ๐Ÿ’œ Swipe for the looks from the other girls ๐Ÿฅฐ Go to their profiles & show them some love ๐Ÿ’œ Products used ๐Ÿ‘€ Face: ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics camouflage+ – light neutral ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – literati +donut ๐Ÿ‘€ @pupamilanonl marbleized blush ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – stardust Brows: ๐Ÿ‘€ @catrice.cosmetics slim'matic brow pencil – cool brown ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – brown brows Eyes: ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 35B palette – Beets Me, Purplish, Grape Pop, Azure ๐Ÿ‘€ @sigmabeauty Creme de Couture – Cassis, Elderberry ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – stardust ๐Ÿ‘€ @ardellbeauty wispies – 113 ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics electric vibes – #sorrynotsorry ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl sexy pulp mascara Lips: ๐Ÿ‘€ @max.and.more Matt lipstick – indigo plum

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

De laatste collab look in mijn lijstje is deze. De enige regel die we hadden was dat we de kleur paars moesten gebruiken. Ik hou van paarse oogschaduw maar het is vaak echt kut om te blenden. Daarom koos ik om deze felle kleur blauw toe te voegen. Ik vind de combinatie nog steeds heel mooi en het paars komt beter uit door het contrast van het blauwe.

Domestic Abuse

View this post on Instagram

De afgelopen 3 jaar heb ik me stil gehouden. Ik was en ben niemand verantwoording schuldig over wat er is gebeurt en hoe ik me voel. Maar het is tijd om een deel van mijn verhaal te delen. Oktober is naast de maand waar we bewustzijn creรซren voor borstkanker ook de maand waar we bewustzijn creรซren voor huiselijk geweld. Wanneer we denken aan huiselijk geweld is het snel al dat we vooral denken aan fysiek geweld. We vergeten dat woorden, manipulatie, controle, enz. de zelfde impact kunnen hebben. 3 jaar geleden ben ik mijn eigen huis uitgevlucht na een relatie van 5 jaar. Een relatie waar het echt in het begin niet slecht was. Maar na een tijd veranderde liefde in manipulatie, een relatie waar ik altijd voor iets wel schuldig was. Een relatie waar ik totaal geen controle meer had over mezelf en mijn financiรซn. Ik leefde in een bubbel waar ik vooral dingen deed om hem niet weer boos te maken. 3 jaar geleden was het punt waar ik brak en alleen omdat Bentley vragen begon te stellen. Toen alles weer uit de hand begon te lopen besloot ik hals overkop dat ik wegmoest. Er moest iets veranderen! Zijn verhaal zal afwijken van dat van mij en dat is okรฉ. Ik ben namelijk ook zeker geen heilige, ik ga discussies niet uit de weg. Maar mijn reactie op hem haalt niet weg dat hij fout zat. Niemand mag een ander persoon zo behandelen. Dagelijks ben ik nog in gevecht met mijn eigen hoofd over een persoon die ik al 3 jaar niet heb gezien. Vandaag gebruik ik mijn stem om andere te helpen, al opent 1 iemand zijn of haar ogen door mijn verhaal dat is dan in ieder geval 1 iemand die kans heeft op een gelukkig leven. Ik gebruik mijn stem voor aandacht voor alle soorten van huiselijk geweld want ookal slaat hij je niet controle, manipulatie, schelden, liegen, enz. is ook huiselijk geweld. Voor mij is dit niet het moment om heel diep in te gaan op mijn verhaal, afgelopen week heb ik gemerkt dat dieper ingaan op mijn verhaal me nog erg trigger't. Maar misschien in de toekomst. Ben jij of ken jij iemand in deze situatie ga dan het gesprek aan, zoek hulp en als je geen idee hebt waar je het moet zoeken stuur mij een berichtje. Help elkaar ๐Ÿ’œ

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

Deze look heeft een belangrijk plekje in mijn hart. Naast dat de betekenis er achter voor mij erg belangrijk is ben ik vooral trots dat ik het heb gedeeld. Ik ben ook echt heel dankbaar voor alle reacties op deze look en de hulp van Tamara bij het maken van de look.

Pink Barbie

View this post on Instagram

Think of me as the Barbie you'll never get to play with ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ Products used ๐Ÿ‘€ Face: ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics camouflage+ – light neutral ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige ๐Ÿ‘€ @nyxcosmeticsnl blush in Taupe ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – literati +donut ๐Ÿ‘€ @pipamilanonl marbleized blush ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – stardust Brows: ๐Ÿ‘€ @catrice.cosmetics slim'matic brow pencil – cool brown ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – brown brows Eyes: ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 35B palette – Bikini & a little of Beets Me in the crease ๐Ÿ‘€ @morphebrushes 8L palette – stardust ๐Ÿ‘€ @ardellbeauty wispies – 113 ๐Ÿ‘€ Black kohl liner don't know the brand ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ‘€ @pupamilanonl Vamp! Explosive lashes Lips: @max.and.more Matt lipstick – Sweet Punch

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

Sinds ik het 35B palette van Morphe in mijn bezit heb wilde ik al een geheel roze look maken. Gewoon om een soort barbie droom te creรซren. En ik vind dat, dat aardig is gelukt, haha.

Orange

Een geheel oranje look mag niet ontbreken in dit lijstje. Een look met mijn favoriete oranje oogschaduw van Morphe en lipstick van Pupa Milano. De look is voor veel misschien nog vrij heftig maar voor mij voelt dit veilig.

De last one

View this post on Instagram

Cross my heart, kill my desire. This is what you get when you play with fire ๐Ÿ”ฅ Products used ๐Ÿ‘€ Face: ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics camouflage+ – light neutral ๐Ÿ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige ๐Ÿ‘€ @nyxcosmeticsnl powder blush – Taupe ๐Ÿ‘€ @catrice.cosmetics luminice – highlighter blush ๐Ÿ‘€ @morphebrushes L8 – Supernova Brows: ๐Ÿ‘€ @catrice.cosmetics slim'matic brow pencil – cool brown ๐Ÿ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – brown brows Eyes: ๐Ÿ‘€ @zoevacosmetics cocoa blend – substitute for love, beans are white ๐Ÿ‘€ @zoevacosmetics warm spectrum – wr070, wr090 ๐Ÿ‘€ @morphebrushes L8 – Supernova ๐Ÿ‘€ @pupamilanonl multiplay – 09 ๐Ÿ‘€ @primark Sosu Lashes – Milan Lips: ๐Ÿ‘€ @maybelline super stay matte ink – pioneer

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

Dit is mijn laatste look van 2019. De look die ik op 2e kerstdag maakte, om vervolgens in een trainingsbroek op de bank te gaan zitten. Toen ik 1 januari mijn #bestnine van Instagram maakte, haalde deze look net de 9 niet. En vandaag is het de foto met de meeste likes van 2019! Naast oranje is donkerbruin een kleur die ik veel draag op mijn ogen, daar zijn alleen minder foto’s van. Rode lipstick is ook iets wat je me nooit had zien dragen tot dit jaar.

Wat gaat 2020 brengen?

Ik hoop veel meer make-up looks. Meer creativiteit. En nog meer kleur! Ik ben super blij dat ik meer ben gaan experimenteren met kleuren en zo ook echt nieuwe dingen heb ontdekt die ik fijn vind. Zoals rode lipstick. Een kleur waar ik voorheen echt een hekel aan had. Ik ga dit jaar ook echt proberen de looks meer samen te brengen met mijn blog.

Wat is jouw favoriete look van 2019?

Follow
 

1 Comment on Favoriete Make-up Looks 2019

  1. Rachel
    6 januari 2020 at 09:25 (9 maanden ago)

    Je hebt echt prachtige creaties gemaakt en ik ben benieuwd wat je allemaal in 2020 gaat maken!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.