Dragon Suprise Egg
Dat ik een obsessie heb met warm toned oogschaduw is algemeen bekend. Dat ik dit pareltje niet kon laten liggen komt dan ook niet als een verrassing. I Heart Revolution is namelijk uitgekomen met het Dragon Suprise Egg en in dit eitje zit geen speeltje maar vijf oogschaduws en twee highlighter. Ook zo benieuwd hoe dit palette is?

Dragon Suprise Egg
Dit rode eitje heet de naam Dragon en aangezien ik zelf af en toe een draak vond ik het een goede match. Maar laten we het over de binnenkant gaan hebben!

De oogschaduw


Het eitje bevat vijf oogschaduws. Drie shimmers en twee matte. Door de perfecte kleurencombinatie en de mix van shimmers en matte heb je op zich geen ander palette nodig om een look te maken.

Dragon Suprise Egg
Ik was echt verbaasd over deze swatches. Ze voelen echt super zacht aan en zijn super gepigmenteerd. De matte kleuren zijn wel iets poederig maar dit is niet storend, ze blenden nog steeds super goed op het oog.

De highlighters


Het eitje bevat ook twee highlighters. Een cool toned en een warm toned. Al moet ik zeggen dat ik de cool toned niet echt koel van kleur vind maar dat kan ook aan mij liggen haha. Beide zijn een mooie aanvulling op de oogschaduws want naast dat je ze op je gezicht kan gebruiken kan je ze natuurlijk ook prima als oogschaduw gebruiken!

Dragon Suprise Egg
Voor mijn huid is de bovenste sowieso te donker om als highlighter te gebruiken. Maar het is zeker een mooie kleur. De onderste is prachtig maar door de gouden shimmer vind ik hem toch echt warm en niet koel van kleur. Toch vind ik hem super mooi al zal dit voor mij een zomer highlighter zijn want ik denk dat die in de winter toch net iets te donker voor mij zal zijn.

Mijn mening & look


Ik vind dit palette echt super. Het zijn echt mijn kleuren! Mooie warme tinten, goede pigmentatie en makkelijk te blenden. En dat voor maar €5.99!

Op mijn ogen heb ik bijna alle kleuren gebruikt uit het palette. Alleen de bronze shimmer oogschaduw niet. In mijn binnenste ooghoek heb ik de lichtste highlighter aangebracht en die heb ik ook onder mijn wenkbrauw aangebracht. Op de foto lijken de rode tinten wat roze en dat klopt wanneer je ze licht aanbrengt en goed blend worden ze wat roze. Maar ze zijn goed op te bouwen tot een warme rode kleur. Ik ben erg blij met mijn Dragon Suprise Egg.

Heb jij al een Suprise Egg van I Heart Revolution?

Follow

2 Comments on Dragon Suprise Egg | I Heart Revolution

 1. Robin
  12 april 2018 at 09:22 (6 jaar ago)

  Super mooi ik heb het zelfste ei! Mega goed van pigmentation en zo

  Beantwoorden
 2. Susan | Since 1994
  13 april 2018 at 09:44 (6 jaar ago)

  Mooi palette! Ik heb hem al meerdere keren voorbij zien komen en vind hem steeds leuker worden πŸ™‚

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.