Voor iedereen die mij op Instagram volgt heeft natuurlijk de kleine veranderingen natuurlijk al gezien. Toch wil ik vandaag wat dieper ingaan op de veranderingen en waarom ik mijn feed een beetje heb omgegooid.


Mijn feed zoals die was voor ik veranderingen aangebracht had. 

Product foto’s

Qua productfoto’s is er niet extreem veel verandering behalve de achtergrond. Tot vorige week maakte ik mijn foto’s in de woonkamer aan mijn bureau en de muur erachter is licht roze. Ik heb mijn bureau verhuisd naar een andere kamer en nu staat die tegen een witte muur. Dit omdat ik op die plek mooier licht heb maar ook omdat ik merkte dat mijn foto’s wat warmer van kleur werden door de roze muur. En nu vind ik ze mooier.


Mijn feed zoals die nu is!

Selfies

Er staan ineens een stuk meer selfies in mijn feed. Als eerste omdat ik mijn hele mentaliteit heb omgegooid. Voorheen dacht ik te veel na over wat andere zouden denken en vinden. Er zijn zoveel mooie meiden te vinden op instagram waar ik mezelf niet onder reken. En dat hield me vaak toch wel een beetje tegen. Mijn mentaliteit is overgaan tot een fuck it mentaliteit en ik post wat ik wil. Waar ik voorheen nog lief probeerde te kijken doe ik dat nu eigenlijk niet meer. Vooral omdat mijn hoofd daar gewoon niet voor gemaakt is. Ik heb nu eenmaal een resting bitch face en nu maak ik er gebruik van!

Meer uploaden

Sinds twee weken ben ik veel actiever op Instagram. Ik upload ook twee foto’s per dag op dit moment. En voor mij werkt dit. Zo kan ik me goed aan de volgorde van mijn feed houden zonder dat ik in de knoop kom met het promoten van mijn blog en alle dingen die ik leuk vind en wil delen.

Structuur

Door dat ik meer selfies deel heb ik besloten structuur aan te brengen in mijn feed. Nu komen er dus steeds twee normale foto’s, zoals producten, lekker dingen enz. online en dan weer een selfie. En dat herhaald zich zo weer. Zo komen alle selfies mooi onder elkaar en is er meer een eenheid in mijn foto’s.

Ik ben blij dat ik deze kleine veranderingen heb gemaakt. Het geeft mij gewoon net wat meer rust en ik merk dat ik weer aan het groeien ben terwijl ik echt al wel 2 maanden stil stond qua volgers en de likes steeds meer gingen zakken. Ik ga niet zeggen dat wat ik gedaan heb voor iedereen gaat werken maar voor mij werkt het en het valt eventueel te proberen.

Voor ik veranderingen ging maken heb ik een notitieboekje gepakt en daarin opgeschreven wat ik precies wilde veranderen. Ik zal komende tijd vast nog wel meer mini veranderingen maken maar ik weet nog niet precies wat en hoe. Wil je mijn veranderingen volgen? Volg me dan op Instagram. @beautifuldisasternl

Wat vind jij van mijn ‘nieuwe’ feed?

Follow

2 Comments on Mijn instagram metamorfose

 1. Teddy
  13 april 2018 at 14:37 (6 jaar ago)

  Wat leuk dat je nu zo gestructureerd bezig bent met Instagram! Ik vind je feed er nu ook erg mooi uitzien 🙂

  Beantwoorden
  • Lotte
   13 april 2018 at 18:00 (6 jaar ago)

   Lief! Dankjewel ♥

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.