Rich Moisture Sheet Mask
Volgens mij weten we ondertussen wel dat sheet masks mijn favorieten maskers zijn. Toen ik de Rich Moisture sheet mask van Simple vond bij de Kruidvat kon ik die natuurlijk niet laten liggen. Ben jij net zo benieuwd naar dit masker als dat ik was? Lees dan snel verder!

Rich Moisture Sheet Mask
De verpakking van het Rich Moisture Sheet Mask is alles behalve simpel. Met alle verschillende kleuren groen en alle andere kleuren is het zelfs best druk, Maar op een of andere manier stoort me dat nu helemaal niet. Het past wel een beetje bij het merk.

Het masker beloofd je huid in 15 minuten te hydrateren en afspoelen is niet nodig. Het masker is gemaakt van zachte en natuurlijke vezels en het masker bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Ingrediรซnten

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Agave Americana Stem Extract, Carbomer,Hydroxyethyl Urea, Tromethamine, Cellulose gum , Allantoin, Caffeine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin , Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Citrus Aurantium Bergamia Oil, Althaea Rosea Flower Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Laminaria Digitata Extract, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Phenoxyethanol

Agave Americana Stem Extract is schijnbaar een Amerikaanse aloe plant, deze staat best hoog in het lijstje en zal dan ook het meest hydraterende bestanddeel zijn. Verder zie ik Castor olie,en bergamot olie. De bergamot olie is gok ik voornamelijk voor de geur al ruik ik er niet echt iets van in het masker, maar ik heb dan ook last van mijn hooikoorts en ruik niet zo veel haha.

Het masker


Het masker zelf is erg dun, dunner dan ik gewend ben van eens sheet mask. Maar zoals ze beloofd hebben op de verpakking is die inderdaad erg zacht! Het masker is ook erg nat. Ik vind dit wel fijn want dan weet ik zeker dat er voldoende vloeistof op zit om mijn huid te verzorgen. Maar ik kan er ook wel inkomen dat je dit niet echt een heel fijn gevoel vind.

Na 15 minuten haalde ik het masker van mijn gezicht. En ondanks er op de verpakking staat dat afspoelen niet nodig is, deed ik het toch wel. Ik heb te weinig geduld om het overige vocht goed in mijn huid te laten trekken. Maar ook na het afspoelen voelt mijn huid nog erg gehydrateerd aan.

Dit masker was voor mij dus een succes! Naast dit masker zijn er nog twee varianten te koop. De Pollution Protect en de De-Stress. Deze lagen helaas niet in de winkel bij mijn kruidvat. De maskers kosten per stuk โ‚ฌ2.99. Ik vind dit redelijk aan de hoge kant maar Simple is vaak in de aanbieding.

Wat voor een soort masker gebruik jij het liefste?

Follow
 

Heb jij mijn review over de gellak van Pink Gellac al gelezen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.