doelen
Toen deze gekke periode begon, ging ik natuurlijk net als vele wat minder werken. Hierdoor had ik meer tijd om na te denken en dingen te gaan plannen voor mijn blog. We zijn natuurlijk al halverwege de maand mei, maar begin deze maand heb ik mezelf doelen gegeven voor twee maanden. Ik wil het daar even over hebben!

Meer structuur & meer content

Wie hier al langer komt weet dat ik de afgelopen anderhalf jaar mijn structuur nogal kwijt ben geraakt. Dit heeft meerdere redenen gehad en is verder op dit moment ook niet relevant. Ik ben weer gaan werken met lijstjes om dingen echt af te maken. Ik kan mezelf hier niet altijd aanzetten om dit ook echt te doen. Maar het gaat al een stuk beter.

Meer structuur voor mezelf en de blog is een van de doelen dit betekent ook gelijk weer meer content. Naast de reviews, 5 favorieten per maand wil ik nog wat nieuwe terugkerende onderwerpen gaan toevoegen. Ik weet nog niet precies wat dus dit merk je vanzelf.

Content op Instagram is een ander verhaal. Daar ben ik over het algemeen best consistent. Ik heb de volgorde van de foto’s een beetje omgegooid en wil er ook meer dingen delen die niet perse terug komen op de blog. Dus extra leuk om beide te volgen!

Meer make-up!

De afgelopen twee weken deelde ik al weer make-up reviews hier op de blog. Maar de afgelopen tijd was dat een stuk minder. En naast huidverzorging is make-up toch wel echt een passie waar ik meer tijd in wil steken. Dit betekend meer reviews, looks en wat je maar kan bedenken.

Fashion

doelenIk ben geen fashionblog, dat wil ik als eerste even kwijt. Maar! Net als ieder ander draag ik kleding en zie ik er graag leuk uit. Ik heb dan ook veel plezier in mijn Femme Luxe blogs. En ik wil meer dingen qua fashion gaan delen met jullie.

Maar vooral beter worden in fashion foto’s, ik deelde de laatste blog alleen foto van de kleding die ik niet aan had omdat ik mezelf gewoon te ongemakkelijk voel om van mijzelf fashion foto’s te maken, hier moet verandering in komen!

Wat zou jij graag terug zien op Beautiful Disaster?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.