Femme Luxe
Als het goed is zitten we allemaal nu een beetje meer thuis. Dus voor de vierde Femme Luxe review leek het mij leuk om voor wat meer comfortabele outfits te gaan waarmee ik kan chillen op mijn bank. Ik wil namelijk wel gewoon elke dag mijn bed uit en mezelf aankleden, ik wil alleen niet altijd kleding aan die niet lekker comfy is.

Kleine herhaling:

Ik ben voor Nederlandse standaarden niet heel lang, namelijk 1.77. Wel ben ik op dit moment vrij zwaar, hoe zwaar en de achterliggende reden gaan we het niet over hebben. Over het algemeen is mijn kleding maat een L of XL en heb dus voor de grootste maten gekozen die Femme Luxe aanbiedt.

Onder elk item zal ik aangeven wat ik van de kwaliteit en pasvorm vind maar ook hoe comfortabel ik me voel. Ook zal ik aangeven in welke maten ze te krijgen zijn en de prijzen zonder korting. Maar over het algemeen heeft elk item altijd korting, het verschilt alleen vaak hoeveel de korting is.

Bonnie Loungewear Set

Femme LuxeAls eerste deze grijs/gouden metallic loungewear set. Dat ik van kleding hou wat net even anders is mag duidelijk zijn. Daarom viel mijn oog ook gelijk op deze set. De stof is superzacht maar wel erg dun. De trui zit erg lekker en past prima, de broek daarentegen zit echt te strak naar mijn zin en is dus niet echt lekker om in te chillen.

De set is mooi grijs met een lichte gouden metallic glans, de naden zijn ook allemaal goed en netjes afgewerkt.

Ik heb deze in de maat M/L(12/14)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 6/10
Comfort: 6/10

Bonnie Two Piece Loungewear set is verkrijgbaar in de maten S/M(8/10) en M/L(12/14) en kost €41.95.

Tina Cuffed Joggers


Oke dit is dus echt mijn favoriete item uit deze bestelling! Je snapt dus wel dat ik extreem baalde toen ik hem niet paste. Deze stof heeft totaal geen rek en ik krijg hem dus net niet over mijn kont heen. Super jammer maar gezien ik druk ben met sporten en afvallen hoop ik er binnenkort wel in te passen.

De stof is net zo glad en zacht als die er uit ziet op de foto’s. Wel is die ook vrij dun dus verwacht dat die wat zal doorschijnen. De zakken op de zijkant van de benen zal ik niet gaan gebruiken maar ze zijn wel functioneel en afgewerkt met klittenband.

Ik heb deze in de maat 12 (14 was niet verkrijgbaar helaas)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 5/10
Comfort: -/10

Tina Cuffed Joggers is verkrijgbaar in de maten 8, 10, 12 & 14 en kost €34.95.

Lizzie Cuffed Joggers & Cordelia Slogan T-shirt

En dan komen we bij de twee items die ik wel pas. Laten we beginnen met de joggers. Deze zitten echt super lekker. De stof is dik genoeg maar niet te dik dat het een hele warme broek is. En ook super is dat die in echt veel verschillende kleuren te krijgen is!

Ik ging voor de lichtroze en hij is echt super fijn om mee te chillen in huis! De naden zijn allemaal netjes afgewerkt en in de band zit aan de binnenkant een veter om het eventueel wat strakker te trekken.

Ik heb deze in de maat 14

Materiaal: 8/10
Pasvorm: 9/10
Comfort: 10/10

Lizzie Cuffed Joggers is verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12, 14 en 16 en kost €32.95.

Femme LuxeEn ik wilde graag iets om te dragen bij de joggers. Dus koos ik voor dit t-shirt. Ik heb bijna geen t-shirts dus werd tijd om er is een mee te bestellen. En ik heb er geen spijt van! Wat is de stof van deze ontzettend zacht! Enige nadeel is dat het een vrij kort shirt is voor mijn lange bovenlichaam. Maar dat is opgelost met een wat langere tanktop er onder.

Ik heb deze in de maat M/L (12/14)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 7/10
Comfort: 10/10

Cordelia Slogan T-shirt is verkrijgbaar in de maten S/M (8/10) en M/L (12/14) en kost €13.95.

Mijn mening

Ondanks mijn favoriete item niet past ben ik echt heel blij met deze bestelling. Alle items zijn van goede kwaliteit en super mooi. Ik ga komende tijd rustig door met sporten en dan pas ik die broek vanzelf een keer!

Super leuk de volgende Femme Luxe review zal worden geschreven door Nadine!

Wat is jouw favoriete item uit deze bestelling?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.