Tekenen is iets wat ik al graag deed als een klein meisje. Ik denk dat ik daarom ook erg van gekleurde oogpotloden hou. Altijd als ik felle kleurtjes zie moet ik ze hebben. Toen ik de Electric Vibes van Essence tegenkwam bij Kruidvat moesten die dus mee naar huis. Ik ben heel benieuwd of ze ook zo fel zijn als dat de verpakking doet blijken.

Ik kon helaas maar twee kleuren uit de Electric Vibes meenemen omdat de rest wat er lag al ‘getest’ was. Echt super zonde en stom. Ik ga komende tijd nog wel echt op zoek naar de andere kleuren om de collectie compleet te maken.

De kleuren die ik wel mee kon nemen zijn 02 Sorry not Sorry en 04 Paradise. Ze zouden heel erg gepigmenteerd moeten zijn, langhoudend en waterproof. Dit gaan we dus op de huid en op de waterlijn uittesten!

De kleuren


Ik heb dus de lichtblauwe genaamd Paradise en de donkerblauwe genaamd Sorry not Sorry. Beide kleuren zien er in de pennen prachtige uit en het zijn ook echt wel twee kleuren die elkaar complimenteren.

Ik ben dus ook wel echt blij dat van alle kleuren die er waren dit de twee waren die ik kon meenemen.

Swatches


Zo op de hand zijn de kleuren heel mooi en gepigmenteerd en doen ze hun naam Electric Vibes eer aan. Ze voelen ook heel zacht aan, wat fijn is want dan glijden ze makkelijker over het oog. Maar dit kan ook een nadeel zijn want in mijn ervaring is het ook vaak dat de kleuren dus niet heel goed blijven zitten op de waterlijn.

De Look


Zoals verwacht waren de potloden heel makkelijk aan te brengen. Het was wel makkelijker om het potlood onder mijn oog aan te brengen dan op de waterlijn. Met een beetje geduld lukt het wel maar omdat je waterlijn wat vochtig is, is het toch lastiger.

Net als op de hand zijn beide kleuren hier mooi gepigmenteerd. En gezien mijn traanogen die ik regelmatig heb konden we mooi de waterproof claim testen. En daar is die niet echt doorheen gekomen. Kleine tip die dit wel voor een deel kan oplossen is een oogschaduw over de kleur aanbrengen, kies dan wel een oogschaduw met dezelfde kleur als het potlood.

Ondanks dat de kleur op de waterlijn redelijk snel verdween, bleef de kleur onder mijn ogen redelijk goed zitten. Ik denk dat we de Electric Vibes potloden in ieder geval dus wel de claim langhoudend mogen geven.

Mijn mening

Over mijn mening kan ik kort zijn. De kleuren zijn mooi fel en gepigmenteerd en ze blijven op de huid goed zitten. Voor de prijs van de Essence oogpotloden hoeven het ook niet te laten. De precieze prijs kan ik je niet vertellen. Ik kan namelijk mijn bon niet vinden en ik zie ze niet staan op de website van Kruidvat. Ze zijn sowieso onder de €2.

Wat vind jij van oogpotloden met felle kleurtjes?

Follow
JouwBox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.