Essie
Ik draag niet super veel normale nagellak maar als ik het wel draag is het eigenlijk altijd van Essie of Ciaté. Mijn Essie collectie is ook best wel groot. Dus toen ik in contact kwam met Makeupshoppen.nl en twee lakjes mocht uitzoeken moest ik even goed kijken welke kleuren ik nog niet in mijn collectie heb. Benieuwd welke kleuren ik heb gekozen?

Mijn gekozen kleuren

Essie
Ik koos voor een mooie lichtblauwe kleur genaamd Blue-la-la en een paarse genaamd The Fuchsia of Art. Beide kleuren die ik nog niet had en kleuren die ik oprecht mooi vind.

Mijn voorkeur gaat wel uit naar de lichtblauwe maar dat is vooral omdat ik van kleurtjes hou die je niet elke dag zal dragen. Al ben ik dan wel weer het type die dit elke dag zal dragen haha.

Essie
Toen ze binnenkwamen hadden beide lakjes netjes een sealed sticker op de dop en het flesje. De blauwe had ik zelf al losgetrokken, ze zaten echt mooi en netjes dicht toen ik ze ontving. Ik was alleen een beetje ongeduldig en vergat even dat ik daar ook een foto van wilde hebben.

Door deze sealed stickers weet jij zeker dat je lakje echt nieuw is en niet open geweest is.

Blue-la-la

Essie
Laten we beginnen met Blue-la-la. Hier staat die in een soort van ring zodat ik makkelijk kan lakken en het flesje niet kan omvallen.

Op mijn nagels zit nu 1 laagje, het is niet heel duidelijk maar ik wilde graag even mijn handige tool met jullie delen. Volgens mij komt deze gewoon bij de action vandaan.

Essie
Deze prachtige baby blauwe kleur heeft een crème finish. En dekt mooi met 2 dunne laagjes. Deze lak komt uit de zomer collectie van 2017.

The Fuchsia of Art

Essie
Ook op deze foto heb ik 1 laagje op mijn nagels. Zoals je ziet dekt deze wat oneven. Wat niet heel raar is met neon lakjes.

De kleur is ondanks dat die wat vlekkerig is wel al prachtig.

Essie
Drie dunne laagjes waren het magische aantal om de kleur in zonder vlekken op mijn nagels te krijgen. Ik vind deze paarse neon kleur die overigens uit de Essie Neons 2016 collectie komt echt prachtig!

Mijn Mening

Dat ik Essie lakjes erg fijn vind heb ik nog nooit onder stoelen of banken geschoven. Deze nagellak blijft op mijn nagels echt wel twee weken netjes zitten.

Er is wel een klein trucje. Een truc die je voor elke nagellak kan toepassen maar ik het fijnste vind met Essie (of Ciaté). Als je om de dag een dun laagje topcoat over je nagels aanbrengt heeft de lak minder kans om lelijk te chippen.

Zoals je in de review al gemerkt hebt komen beide nagellakjes uit oude limited edition collectie. Ik vind het echt super cool dat je via Makeupshoppen.nl nog nagellak van Essie uit die collecties kan krijgen. Zo kan je misschien nog wel een lakje vinden die je in de winkel hebt gemist en worden de lakjes niet weggegooid of vernietigd.

Wat is jouw favoriete kleur van Essie?

Follow
 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

3 Comments on Essie bij Makeupshoppen.nl

 1. Rachel
  14 november 2018 at 08:50 (5 jaren ago)

  Wat een toffe kleurtjes zeg wauw!

  Beantwoorden
 2. Jamey
  14 november 2018 at 09:52 (5 jaren ago)

  mooie kleurtjes hoor! Vooral die lichte!

  Beantwoorden
 3. Fie
  18 november 2018 at 20:44 (5 jaren ago)

  Essie is super! Mooie kleuren ook, vooral de pastel blauwe!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.