eyebrow pomade
Wenkbrauwen, ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met die dingen boven mijn ogen. Als ze goed gedaan zijn vind ik ze geweldig. Maar we weten allemaal hoe moeilijk het is om het goed te doen. De juiste kleur vinden is al vaak een probleem en dan nog de keuze uit de hoeveelheid producten die er zijn. Na jaren zoeken ben ik er uit dat ik een pomade het fijnste vind om te gebruiken, die van Anastasia Beverly Hills om precies te zijn. Maar die is erg prijzig. Toen vond ik de Eyebrow pomade van Freedom bij de kruidvat. Tijd om die is te testen!

eyebrow pomade
De eyebrow pomade komt in een klein zwart doosje. Die helaas geheel in een plakbandje was gewikkeld dus ik met mijn lompe gedrag had het doosje binnen 1 minuut kapot.

eyebrow pomade
Voorheen gebruikte ik de Dipbrow pomade van Anastasia Beverly Hills in de kleur Taupe. Dit omdat ik mijn haar blond verfde en omdat die best dicht bij de kleur van mijn wenkbrauwen ligt. Nu ben ik niet meer blond en vond ik de kleur te licht worden. Ik zocht dus een kleur die donkerder was, dicht bij mijn eigen wenkbrauw kleur ligt en beter qua prijs is. Ik vond bij de Kruidvat de eyebrow pomade van Freedom voor 3.99€. Klinkt al beter als 30€ vind je niet?

eyebrow pomade
De eyebrow pomade van Freedom komt in een glazen potje met daarin 2.5 gram aan product. In de Dipbrow zit dan wel 4 gram maar in verhouding als je 2 potjes van Freedom koopt ben je nog veel goedkoper uit.

eyebrow pomade
De substantie is vrijwel gelijk aan de Dipbrow. In het potje vind ik de kleur echt super mooi. Lekker koel, ik haat het als mijn wenkbrauwproducten een warme ondertoon hebben omdat mijn eigen wenkbrauwen dit ook niet hebben.

eyebrow pomade
Sorry voor het licht verschil weet niet precies wat er gebeurt is. Links is natuurlijk zonder enig product op mijn wenkbrauwen. Zoals je kan zien zit er enigszins wel een vorm in maar we gaan het maar niet hebben over wat voor een vorm haha. En rechts heb ik de eyebrow pomade van freedom gebruikt. De kleur is in gebruik nog mooier als dat die in het potje zit (vind ik dan).

De eyebrow pomade is erg makkelijk aan te brengen. Hij is erg zacht en je kan hem heel subtiel aanbrengen iets wat ik fijn vind want ik bouw de kleur graag op. Dit wil zeker niet zeggen dat die pigment mist want je kan hem ook heel zwaar aanbrengen maar ik ben van mening dat je minder controle hebt over hoe de wenkbrauw er uit komt te doen.

Nu heb ik de eyebrow pomade al een tijdje in gebruik dus goed kunnen testen. Aan het einde van de dag zitten mijn wenkbrauwen nog perfect zelfs als ik door de regen heb gefietst dus hij is met vlag en wimpel door de test periode heen gekomen.

Eyebrow Pomade Freedom – Dipbrow Anastasia

eyebrow pomade
Beide komen in een glazen potje met zwarte deksel. Excuses voor het viezige dekseltje van mijn Dipbrow maar die kreeg ik niet schoon. Qua vormgeving wint Anastasia het voor mij echt maar meer omdat ik het logo gewoon mooier vind.

eyebrow pomade
Qua structuur zijn de producten erg gelijk. Enige echte verschil is de kleur vind ik.

eyebrow pomade
Links is Anastasia en rechts is Freedom. Ergens heel logisch natuurlijk omdat ik opzoek was naar een donkerdere kleur. Beide hebben een koele ondertoon en lijken op de hand veel donkerder als dat ze zijn als je ze gebruikt voor de wenkbrauwen.

Heel eerlijk vind ik dat er bijna geen verschillen zijn tussen deze 2 producten. Freedom heeft naar wat ik in de Kruidvat zag een best wel grote kleuren selectie al is die wel kleiner als die van Anastasia. Voor mij wint de eyebrow pomade van Freedom op dit moment al is het alleen al voor de prijs.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Dan raad ik je even aan om online te kijken op de website van Kruidvat. Helaas heeft niet elke winkel een Freedom vak.

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Follow

13 Comments on Eyebrow pomade | Freedom

 1. Macblogster
  11 oktober 2017 at 19:12 (7 jaar ago)

  Wat een verademing voor je portemonnee. Ik gebruikte de brow gel van ABH. Die is nu op en ik ben op zoek naar een alternatief. Een mooie reminder om in het MUA van te kijken.

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  11 oktober 2017 at 19:58 (7 jaar ago)

  Oh ziet er goed uit zeg! Ik ben die nu van L’Oréal aan het testen, maar die vind ik vrij korrelig. Misschien is dit dan een goed alternatief!

  Beantwoorden
 3. Iris
  11 oktober 2017 at 19:59 (7 jaar ago)

  Ik vind het resultaat super mooi! Ik gebruik zelf ook Anastasia maar dan de Brow Powder duo. Gewoon omdat dit echt zowat waterproof is, geweldig!

  Beantwoorden
 4. esther
  11 oktober 2017 at 22:50 (7 jaar ago)

  Mooi hoor, gave foto’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 5. Claudia
  12 oktober 2017 at 09:48 (7 jaar ago)

  Wauw wat een verschil. Je wenkies are on fleek. Erg mooi resultaat.

  Beantwoorden
 6. Manon
  12 oktober 2017 at 09:53 (7 jaar ago)

  Dit ziet er heel goed uit! Ik gebruik een poeder van de hema nu op dit moment

  Beantwoorden
 7. mieke | mieksmind
  12 oktober 2017 at 12:36 (7 jaar ago)

  wat een verschil, ziet er goed uit. ik vind m te donker, dan vind ik de anastasia variant mooier.

  Beantwoorden
 8. Mariëlle | Me-licious
  13 oktober 2017 at 13:29 (7 jaar ago)

  Vind de anastasia variant zelf mooier en deze gebruik ik nu nog steeds al heb ik mijn wenkbrauwen laten doen met microblading…

  Beantwoorden
 9. Amy
  13 oktober 2017 at 16:48 (7 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Ik gebruik nu eentje van BH Cosmetics omdat mijn haar rood is en ik nergens anders een geschikte kleur kon vinden.

  Beantwoorden
 10. Daphne
  14 oktober 2017 at 10:03 (7 jaar ago)

  Hier was ik al best lange tijd benieuwd naar! Vooral omdat ik die van Anastasia al suuuperlang uitstel om te kopen vanwege de prijs en dit wss dus een prima budget-variant is!

  Beantwoorden
 11. Liset
  15 oktober 2017 at 10:10 (7 jaar ago)

  Goh, die van Freedom ziet er goed uit! die wil ik ook wel eens proberen. Denk dat dit ook een perfecte kleur voor mij zou zijn.

  Beantwoorden
 12. Bouchra
  16 oktober 2017 at 20:02 (7 jaar ago)

  Ik gebruik nu een product van Sephora maar ik probeer regelmatig iets nieuws. Dus deze kunnen wel interessant zijn!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.