Vandaag gaan we het eens hebben over waarom ik precies voor de naam Beautiful Disaster heb gekozen, en waarom ik überhaupt met bloggen ben begonnen. Een tijdje terug plaatste ik al het artikel ‘Een nieuwe start‘. Hierin vertelde ik al wel over waarom ik van naam ben veranderd, maar eigenlijk vertelde ik maar heel weinig over waarom ik voor Beautiful Disaster koos.

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

In mei 2013 ben ik begonnen met bloggen. Nu ik dit zo schrijf besef ik me eigenlijk pas dat ik al bijna 4 jaar aan het bloggen ben! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn passie voor make-up wilde delen met iedereen die het wilde lezen en iedereen die deze passie begreep. Ik denk namelijk dat iedereen wel een passie heeft die mensen om hun heen niet helemaal snappen.

Zo snapte de meeste mensen om mij heen ook niet waarom ik het bloggen zo leuk vond. Na een tijdje vond ik het bloggen namelijk zo leuk dat ik er echt dagelijks mee bezig was. Stukjes schrijven, foto’s maken beetje prutsen aan de lay-out. Ik kan echt niks bedenken wat ik niet leuk vind aan het bloggen. Al kan ik wel dingen bedenken die ik aan mede bloggers niet zo leuk vind, maar dat is een onderwerp voor een ander artikel.

Ik ben dus begonnen vanwege mijn passie en ik ben blijven bloggen omdat ik alles rond om het bloggen zelf echt heel leuk vind.

Waarom Beautiful Disaster?

Laten we beginnen met dat ik een beetje een rare liefde heb met de letter B. Zo heet mijn zoontje Bentley en mijn hond Buddha. En toch moet ik bekennen dat dit geen factor heeft gespeeld bij het kiezen van de naam Beautiful Disaster. Dit is een raar puntje waar ik later pas achter kwam haha.

Voordat Beautiful Disaster ook daadwerkelijk Beautiful Disaster werd, had mijn blog de naam Make-up Junkie. ‘Een nieuwe start’. Ik heb dus ook een rare liefde met positieve en negatieve woorden samen voegen (en ja ik zie make-up als positief woord haha). Bij het kiezen van een nieuwe naam voelde ik me echt een ware ramp. Eentje die was getroffen door een natuurramp. Dus een soort van dubbele ramp? Maar elk persoon is mooi op zijn manier dus vond ik het wel positief om er een prachtige ramp van te maken. En zo kwam ik eigenlijk op Beautiful Disaster.

Er zit dus geen hele filosofie achter waarom ik voor deze naam heb gekozen, behalve dat ik me regelmatig een prachtige ramp voel.

Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze om van naam te veranderen en een doorstart te maken. Voor mij was dit gewoon echt het beste om te doen en mijn liefde voor bloggen weer terug te vinden.

Follow

1 Comment on Waarom ik koos voor Beautiful Disaster.

  1. Daisy Dingen
    20 september 2017 at 22:22 (7 jaar ago)

    Altijd leuk om te lezen wat er achter de keus van de naam zit 🙂 Ik vind Beautiful Disaster echt een hele leuke naam!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.