MotivatieHet is al weer november! En het is tijd om de stilte te verbreken. Een nieuwe maand, een nieuw project en tijd voor een nieuwe Lotte. Oke, ik zal qua persoonlijkheid niet gaan veranderen, ik ben gewoon wie ik ben. Maar ik heb super veel motivatie om mezelf lichamelijk en mijn mindset te gaan verbeteren. Dus meer een verbeterde Lotte als een nieuwe denk ik.

Lotte wat ben je nu weer onzin aan het praten gaat er door mijn hoofd, nu ik dit aan het opschrijven ben. Je praat over jezelf in de derde persoon en het vernieuwen of verbeteren van jezelf. Doe is normaal! Maar misschien moet ik even terug gaan naar het begin.

Het begin

Een paar weken terug zat ik bij mijn lieve vriendinnetje Pauli. En toen kwam afvallen ter spraken. Ik zal nooit onder stoelen of banken schuiven dat ik te zwaar ben. Nu zullen jullie dat niet heel goed zien op de meeste foto’s maar toch het is echt nodig! Pauli was van plan om samen met Michaela via Instagram hun verhaal te gaan delen. Maar toen was mijn gedachte waarom bij 0 beginnen als ik er ook nog ben en jullie mij blog ook als platform kunnen gebruiken. En toen zijn we begonnen met brainstormen.

Het uiteindelijk idee is we gaan jullie via mijn blog op zondagen op de hoogte houden van onze vooruitgang en laten we jullie een kijkje nemen in onze eetdagboek. We zullen de weken afwisselen zodat we om de beurt aan bod komen. Op woensdagen is nu het idee om tips te gaan delen die voor ons werken, wat de tips zijn is tot het online komt natuurlijk een verassing haha. Michaela is op het moment te druk dus jullie zullen alleen van mij en Pauli horen hoe het gaat. Maar volgende week zal zij zich eerst even voorstellen!

Nieuwe maand, nieuwe kansen

Ik ben redelijk afwezig geweest de afgelopen tijd. De verhuizing, verbouwing en alles op orde krijgen hakte er hier een beetje in. Nu ben ik nog niet klaar met schilderen en veel andere dingen hier wil ik toch het bloggen weer gaan oppakken. Dit is namelijk wel waar ik mezelf kan zijn en mijn ei kwijt kan. Hoe het schema precies gaat worden kan ik nog niet met 100% zekerheid zeggen maar er gaat meer regelmaat komen.

Motivatie

Mijn grootste motivatie en dit geldt voor bloggen, afvallen en het verbeteren van mijn mindset is dat ik verder wil met mijn leven. Ik heb lang genoeg stil gestaan en het is tijd voor mijn toekomst. Ik wil deze toekomst gezond in gaan en om gezond te worden moet er een hoop gebeuren. Ander voedingspatroon, meer bewegen en mezelf laten toestaan om gelukkig te zijn. Gelukkig zijn heeft natuurlijk veel factoren. Ik zal nooit zeggen dat ik nu niet gelukkig ben. Maar er zijn zoveel dingen waar ik nu gewoon niet blij mee ben dat ik ze wil veranderen. Te beginnen met mindset en afvallen.

In mijn komende artikelen zal je me dan ook niet horen praten over mijn gewicht. Voor de mensen die nummertjes willen zien ben je bij mij verkeerd. Gister heb ik me  gewogen en ik zal me nog een keer wegen als ik blij ben met wat ik zie in de spiegel. Ik wil niet afvallen voor een nummertje op de weegschaal. Ik wil afvallen omdat ik er gezonder van word. Gelukkiger van word. En hoogstwaarschijnlijk meer kan doen met mijn mini.

MotivatieMijn mini mannetje is alles voor me en hij is dan ook mijn allergrootste motivatie om gezond en gelukkig te worden. Ik wil natuurlijk zolang mogelijk in zijn leven zijn en zoveel mogelijk met hem doen. De knop gaat nu ook om. Ik ga voor een beter leven voor hem maar ook voor mezelf.

Ik hoop dat jullie veel aan de tips zullen hebben en mocht je zelf een tip hebben laat hem hier onder achter over ga naar het contactformulier en stuur me een berichtje!

10 Comments on Motivatie | Nieuwe maand & nieuw project!

 1. nicole
  1 november 2017 at 11:04 (7 jaar ago)

  Wat een positieve en kwieke post. Het klinkt echt alsof je je leven een nieuwe impuls gaat geven. Succes!

  Beantwoorden
 2. Sanne
  1 november 2017 at 12:29 (7 jaar ago)

  goede motivatie, je komt er wel. Prachtige foto van jullie tweetjes. Trouwens niet te hard focussen op de weegschaal…

  Beantwoorden
 3. Caroline
  1 november 2017 at 13:57 (7 jaar ago)

  Heel veel succes gewenst! Ik wil ook graag afvallen, maar ik ben wat dat betreft een enorme jo-jo. Ik ben het gewicht van de zwangerschap nu kwijt en daar blijft het voorlopig even bij, denk ik.

  Beantwoorden
 4. Tikva
  1 november 2017 at 17:53 (7 jaar ago)

  Inderdaad nieuwe maand nieuwe kansen. Juist goed om nu te beginnen en dan in December gewoon wel lekker te genieten van kerstmaaltijden etc

  Beantwoorden
 5. Dhini
  1 november 2017 at 18:29 (7 jaar ago)

  Wat lieve foto van jullie. Goede motivatie. Succes met alles

  Beantwoorden
 6. Ilona
  1 november 2017 at 18:52 (7 jaar ago)

  Heel veel succes gewenst met je nieuwe uitdaging meid! Gaat je zeker lukken ?

  Ilona

  Beantwoorden
 7. Fleur
  2 november 2017 at 07:47 (7 jaar ago)

  Goed begin is het halve werk! Heel veel succes met het afvallen en Ik zal he volgen

  Beantwoorden
 8. Mariëlle | Me-licious
  2 november 2017 at 08:28 (7 jaar ago)

  Bij mij werkt rust en regelmaat het beste. Regelmaat met slapen, eten etc… Maar het klinkt wel herkenbaar hoor! Zodra je dingen doet die je normaal gesproken niet doet ben je uit je routine. Heel veel succes de komende tijd en zet hem op!

  Beantwoorden
 9. Amanda
  2 november 2017 at 09:43 (7 jaar ago)

  You go, girl! Omzetten die knop en gaan. Je kunt het! Heel veel succes ?

  Beantwoorden
 10. Madelon
  2 november 2017 at 12:52 (7 jaar ago)

  Wat een goede post! Je komt er wel!! You go girl!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.