Eyeliner""
Eyeliners en ik zijn geen goede combinatie. Ik ben er gewoon niet goed in en ik vind mijn ogen mooier zonder. Toch heb ik vandaag een poging gewaagd om drie eyeliner van Pupa Milano op een rijtje te zetten. Vooral om te kijken welke Lotte-proof is.

De eyeliners die ik gebruik zijn de Roll liner, Wing liner en de Skinny liner. (dit is van boven naar beneden op de bovenste foto) De verpakkingen van alle drie zijn strak zwart met zilveren opdruk. Niet super bijzonder, wel gewoon duidelijk welke je pakt en toch een beetje luxe omdat ze zo strak zijn.

De eyeliners

Eyeliner
Van links naar rechts zie je hier de Roll liner, Wing liner en de Skinny liner. Alle drie hebben ze een totaal andere punt. De Roll liner heeft een soort wieltjes die rolt als je hem om de huid beweegt. De Wing liner heeft een puntige kant en een wat dikkere kant waarmee je makkelijk een soort wing als stempel zou moeten kunnen zetten en met de puntige kant kan je natuurlijk ook gewoon een dunner lijntje zetten. De Skinny liner is de eyeliner pen zo als de meeste die ik ken. loopt van wat dikker in een dunne punt.

Swatches

Eyeliner
De volgorde van de eyeliners is hier weer het zelfde (roll, wing, skinny). Ondanks dat de Skinny Liner het meeste uitloopt op mijn hand is die het mooiste zwart. De Roll liner is meer donker grijs maar is redelijk op te bouwen als je hem eerst goed laat drogen, dan wordt die wel zwart.


Hier is de volgorde even anders. Wing liner, Roll liner en Skinny liner. De Wing liner vond ik het makkelijkste om mee te werken die is ook voor mijn doen redelijk strak op mijn oog gekomen. De Roll liner is heel erg wennen, ik vind zelf dat die wat moeilijker te bewegen is op mijn oog omdat die een bochtje moet maken, dit kan ook te maken hebben met mijn hele slechte eyeliner skills, haha. En de bij de Skinny liner had ik helaas het zelfde probleem als op mijn hand dat die wat ging uitlopen. Wel is die makkelijk in gebruik.

Conclusie

De grootste conclusie vandaag is je moet mij geen eyeliners geven, haha.. Ik geef toe dat ik een ramp ben. Als je net zo een ramp bent als ik raad ik je de Wing liner aan, deze is mooi zwart en makkelijk te gebruiken. Ben je wat meer gevorderd en heb je meer geduld zou ik de Roll liner zeker een kans geven. De Skinny liner vind ik makkelijk te gebruiken alleen werkt die niet goed samen met mijn huid, erg jammer.

Heb jij al wel is een Pupa eyeliner gebruikt?

Follow

4 Comments on Eyeliner battle | Pupa x3

 1. esther perfors
  22 maart 2018 at 22:25 (6 jaar ago)

  Die zien er mooi uit en handig voor een eyeliner-nerd als ik, top!

  Beantwoorden
 2. Shirley
  23 maart 2018 at 13:21 (6 jaar ago)

  Mooie eyeliners ze staan je goed …. ik gebruikte eerder best vrij veel van Pupa maar ik zou niet weten waar je rond Alkmaar Pupa kan kopen?

  Beantwoorden
  • Lotte
   23 maart 2018 at 13:23 (6 jaar ago)

   Dankjewel! Volgens mij zitten er in Alkmaar wel een aantal verkooppunten via de website kan je de verkooppunten wel vinden denk ik πŸ˜€ (http://www.pupa.nl/verkooppunten/)

   Beantwoorden
 3. tamara
  25 maart 2018 at 11:23 (6 jaar ago)

  I know the battle ben er ook altijd mee aan het strugglen, maar ziet er alsnog best netjes uit op je fotos πŸ™‚

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.