lipliner
Dat eyeliners niet mijn ding zijn hebben we deze week wel vastgesteld. Laten we het vandaag is over lipliners hebben. Ik hou van lipliners, je kan het misschien zelfs wel een kleine obsessie noemen. Ik draag ze onder mijn lipsticks maar ook gewoon in zijn eentje als lip kleur. Vandaag heb ik een review van zes lipliners van het merk Trend it Up. Ze kosten maar €1.95 maar zijn ze ook goed?

De lipliners

Trend it Up is een beauty merk van de DM in Duitsland. Ze hebben echt super veel mooie producten in hun collectie. Ik heb van dit merk, naast de lipliners, lipstick, nagellak en foundation in mijn collectie. en één voor één vind ik dit fijne producten. Dus we kunnen wel al zeggen dat ik fan ben van dit merk!

Maar we gingen het over de lipliners hebben. Laten we beginnen met het uiterlijk. Qua vormgeving vind ik ze best strak. Mooi zwart met zwarte letters en de je kan aan de dop en het kleine puntenslijpertje aan de onderkant goed zien welke kleur de liner heeft.

De kleuren die ik heb, op de eerste foto van onder naar boven, zijn 473, 474, 472, 400, 050 en 010. Geen bijzondere namen maar nummertjes. Jammer ik zie graag leuke namen maar hiermee kan ik ook wel leven.

lipliner
Zoals je ziet wijken de kleuren van de lipliners wel iets af van de kleuren die de dop heeft. Maar je krijgt door de dop wel een goed beeld en het is gewoon wel wat makkelijker de juiste kleur te vinden.

De lipliners hoef je niet te slijpen omdat je ze omhoog kan draaien. Wil je een scherper puntje dan kan je ze natuurlijk wel slijpen maar doe dat dan met de kleine puntenslijper aan de onderkant van het ‘potlood’

lipliner
Deze gekleurde onderkant kan je dus losmaken van het ‘potlood’ en dat is dan je puntenslijper, echt super handig!

De swatches

lipliner
Van links naar rechts zie je hier 010, 050, 400, 472, 473 en 474. De kleuren zijn echt super gepigmenteerd en ze voelen ook heel zacht aan op de huid.

lipliner
Van links naar recht zie je hier 473, 474 en 472 op de lippen. Alleen 472 vind ik niet fijn over mijn hele lippen heen, de formule van deze kleur is wat droger en wordt daardoor ook wat vlekkerig op mijn lippen. Ik vind zelf 474 het mooiste van alle kleuren om gewoon zo te dragen. 473 draag ik vaak onder wat koelere rozige kleuren zodat ze wat wat warmer van kleur worden. Maar ook gebruik ik hem gewoon echt als liner onder kleuren die dicht bij zijn eigen kleur liggen.

lipliner
Hier zie je van links naar rechts 400, 050, 010 op de lippen. 400 is voor mij echt de lipliner die ik onder elke lipstick doe bij gebrek aan een andere kleur, haha. Deze lipliner licht qua kleur het dichtste bij mijn eigen lip kleur dus is voor veel kleuren gewoon een goede basis. 050 was mijn eerste Trend it Up lipliner. Ik was in die periode echt zo geobsedeerd met dit soort oranje tinten. Ik vind het nog steeds mooi maar draag het minder, heb de oranje lippen ingeruild voor oranje oogschaduw denk ik. En ik had niet echt een nude lipliner. Een kleur die echt onder nude valt en dan een beetje richting de bruin tinten. Daarom besloot ik 010 mee te nemen. Deze kleur is echt perfect voor onder mijn lipsticks die gewoon geen roze toon hebben, dit zijn er weinig maar goed ik heb ze wel en nu ben ik voorbereid met een lipliner, haha.

Mijn mening

Ik ben echt super te spreken over deze lipliners. Ze zijn goed gepigmenteerd, ze brengen makkelijk aan. Ze zijn zacht wat ik erg belangrijk vind, ik heb niet veel zin in getrek aan mijn lippen omdat een potlood te hard is. Wel zijn ze redelijk droog, dit is voor mij geen minpunt. Door dat ze wat droger zijn blijven ze ook veel beter zitten en overleven ze een maaltijd wel. Ze overleven geen vette hap, maar ik heb tot nu toe geen een lipliner gevonden die dit wel doet. Qua kleur is 474 echt het mooiste om ook gewoon zo te dragen maar ook met een lipstick er overheen zijn ze super fijn.

Dus ben je van plan om binnenkort een keer naar Duitsland te gaan? Ga dan even langs de DM en neem is een kijkje bij dit merk. Ik raad sowieso de lipliners aan, voor €1.95 is het echt een koopje voor de kwaliteit die je krijgt.

Wat is jou favoriete lipliner?

Follow

Ik testte deze week ook een aantal eyeliners uit! Lees die review hier.

6 Comments on Lipliner | Trend it up review

 1. nicole orriens
  24 maart 2018 at 12:56 (6 jaar ago)

  Ik was heel benieuwd wat je er van zou vinden, zeker gezien de lage prijs. Fijn om te lezen dat de kwaliteit nog goed is ook.

  Beantwoorden
 2. tamara
  24 maart 2018 at 13:47 (6 jaar ago)

  Ik vind dat trend it up inderdaad erg goede producten heeft, heb deze lipliners nog niet geprobeerd gebruik het zelf eigenlijk veels te weinig ook haha

  Beantwoorden
 3. Girls-Things
  24 maart 2018 at 13:55 (6 jaar ago)

  Die zien er mooi en goed uit. Ik heb laatst ook bij de DM geshopt en zag dit merk inderdaad staan. Maar klink als een fijn merk dus 🙂

  Beantwoorden
 4. Charlotte Dona
  24 maart 2018 at 15:16 (6 jaar ago)

  Zag ze een tijdje geleden ook, maar twijfelde over de kwaliteit. Ze zien er prachtig uit! Volgende keer meenemen dus…

  Beantwoorden
 5. Eva
  25 maart 2018 at 12:07 (6 jaar ago)

  Vooral de tweede rij lipliners vind ik supermooi! En wow, €1,95 is zeker niet duur inderdaad!

  Beantwoorden
 6. Kool Family
  25 maart 2018 at 13:28 (6 jaar ago)

  Ik ben niet zo voor lipliner en al zeker niet als ze droog aanvoelen. Wel een hele duidelijke, uitgebreide en eerlijke review!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.