life update
Make-up, hondenkoekjes, bloggen en sporten vier dingen die op het eerste oog niks met elkaar te maken hebben. Ja je kan een aantal samenvoegen tot een logisch beeld. Maar in dit geval kunnen de vier toch echt samen. Deze vier onderdelen zijn onderdeel van mij. Hoe en waarom het bij mij hoort ga ik je vandaag vertellen in een life update.

Hondenkoekjes

De hondenkoekjes zijn natuurlijk voor Buddha. Mijn grijze monster met grote oren. Dit monstertje kan op zich goed luisteren. En belonen met koekjes vind hij leuk maar hij wordt er te enthousiast van. Normaal geeft dit niet maar ik heb van Buddha mijn nieuwe project gemaakt. Buddha heeft een eigen instagram account! Dit betekent natuurlijk dat er mooie foto’s moeten komen. Maar stil zitten wil niet echt lukken en met koekjes wordt het alleen maar erger, haha.

We zijn dus nu aan het oefenen om rustig te doen als die een koekje krijgt om vervolgens te gaan oefenen voor de foto’s. Wil jij Buddha vast volgen op instagram? @bluebuddhanl

Sporten

Vorige maand heb ik mezelf ingeschreven bij de sportschool. Stap 1 is gezet! Nu het sporten nog, haha. Ik ben in totaal namelijk pas 1x geweest. Maar ik heb een goed excuus. Ik ben zelf ziek geweest, heb een ziek kind gehad en er zat ook nog een vakantie tussen. Ik ga nu een goed schema maken en knallen.

Qua voeding gaat het wel redelijk goed, ik eet een stuk minder suiker en voorverpakt voedsel en kom redelijk aan mijn macro’s.

Make-up

Mijn planning was om de 100 days of make-up challenge te gaan doen. Dit heb ik even op een heel laag pitje gezet. Op het moment draag ik eigenlijk weinig tot geen make-up omdat mijn huid even rust nodig heeft en aan het genezen is van een lange periode van testen van huidverzorging.

Mijn huid is erg lastig en het is een zoektocht geweest maar alles begint rustig te worden en ik wil even dat mijn huid de kans krijg om te herstellen van alles wat niet werkte. Ik ga de challenge in de toekomst dus wel nog doen maar nu even niet.

Bloggen

Zoals je misschien wist is het een periode stil geweest hier op de blog. Ik heb eindelijk een redelijk goed ritme gevonden wat voor mezelf werkt. Er komt voor nu elke dag behalve op zondag een artikel online. De zondag houd ik leeg tot ik weet wat ik met die dag wil maar eigenlijk bevalt het me wel om op die dag niks online te hebben en me daar niet druk om hoef te maken. Ik kan zo ook de zondag gewoon gebruiken om vooruit te werken en lekker te chillen!

Voor nu is dit alles wat ik te vertellen heb in deze life update. Er is gewoon erg weinig gebeurt hier de afgelopen tijd. Ik wil wel vaker dit soort artikelen gaan schrijven zodat jullie een beetje op de hoogte worden gehouden van wat er globaal achter de schermen speelt.

Zou jij vaker een life update willen lezen?

Follow

Meer lezen over waarom het stil was op de blog? Hier vertel ik waarom ik even internet moe was.

3 Comments on Life update | Buddha, sporten en bloggen

 1. nicole orriens
  21 maart 2018 at 08:45 (6 jaren ago)

  Goed dat je je hebt ingeschreven bij de sportschool. Hoe ga je er nu voor zorgen dat je ook echt gaat? Heb je een vaste dag?

  Beantwoorden
 2. Mariëll
  21 maart 2018 at 22:10 (6 jaren ago)

  Hey Babe, wat vervelend dat je een moeilijke huid hebt. Als ik het zo lees heb je best wat goals voor jezelf. Doe je rustig aan? En zet hem op met sporten. En niet teveel koekjes voor Buddha hé

  Beantwoorden
 3. Tessa
  22 maart 2018 at 08:32 (6 jaren ago)

  Dat sporten is hier ook een dingetje hoor, wil wel graag maar als het moment daar is zijn er vaak andere prioriteiten. Lastig om van het sporten zelf een prioriteit te maken 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.