Favoriete Lipsticks
Afgelopen weekend vroeg ik op Instagram of jullie liever mijn favoriete oogschaduw’s of favoriete lipsticks wilde zien. De stemmen kwamen heel dicht bij elkaar. Maar lipsticks had de voorsprong. Vandaag gaan we het daarom hebben over mijn favoriete lipsticks.

Mijn voorkeur in lipsticks gaat vooral uit naar licht roze met een koele ondertoon en koraal kleuren. Nude vind ik mooi maar het is gewoon niet mijn ding. En hetzelfde geldt voor rood, mooi maar niet mijn ding. Aparte kleurtjes zijn geweldig voor af en toe tussendoor maar die hebben geen plaats in mijn lijstje favoriete lipsticks.

Nyx, Rimmel & Mac

Favoriete Lipsticks
Van links naar rechts zie je hier Nyx matte lipstick in de kleur Tea Rose, Rimmel by Kate in de kleur 101 en Mac in de kleur Crosswires.

Afgelopen week kon je schijnbaar een aantal van de Nyx matte vinden bij de Action. Ik heb ze zelf niet gezien maar mijn Action is ook aan het verbouwen, haha. De 101 van Rimmel is niet meer te koop, dit is ook mijn laatste die ik had van mijn back-up. En Crosswires heb ik echt al een eeuwigheid, de Mac logo’s zijn ook helemaal van de huls afgesleten.

Swatches


Volgorde van links naar rechts is hetzelfde als hierboven, Nyx, Rimmel & Mac.

De lipstick van Nyx is echt mooi matte maar totaal niet uitdrogend voor mijn lippen. Deze kleur is wat donkerder roze als waar ik normaal voor ga maar omdat die een prachtige koele ondertoon heeft en ik hem gewoon best veel draag verdient die hier een plaatsje.

Rimmel by Kate is ook een matte formule deze vond ik in het begin gewoon echt kut. Maar op een of andere manier bleef ik er wel naar grijpen. Ik ben nu aan de formule gewend en deze kleur roze is perfect. Mooi licht en een koele ondertoon.

Crosswires is voor mij een kleur die perfect is in meerdere manieren. De kleur is een soort combinatie van roze en koraal als je hem als swatch aanbreng maar op mijn lippen is die echt meer richting roze.Crosswires heeft een cremesheen finish waardoor die heel romig is qua textuur. De kleur is ook minder gepigmenteerd als andere lijnen van mac, maar in dit geval vind ik dat echt heel mooi.

Be Creative

Favoriete LipsticksDeze drie kleuren van Be Creative verdienen 100% een plekje in mijn lijstje favorieten. Qua kleur verschillen ze niet super veel van elkaar. Maar van links naar rechts zie je Spell, Venus en Lolita.

Alle drie komen ze ook uit de Intense lijn van dit merk. Ze zijn dan ook super gepigmenteerd en glijden als boter op je lippen. Van alle drie de kleuren kon ik alleen Spell niet vinden op de website van Ici Paris dus ik weet niet of die nog te koop is.

Swatches

Ondanks ze dus goed gepigmenteerd zijn komen ze als finish en pigmentatie heel erg overeen met de cremesheen lijn van Mac, misschien vind ik de daarom wel zo fijn.

Van links naar recht is het weer Spell, Venus en Lolita. Spell is een prachtige koraal kleur waar Venus echt een mix is van koraal en een licht roze. Lolita is echt licht barbie roze, maar omdat die dus een wat zachtere finish heeft qua kleur vind ik dat met deze lipstick helemaal niet erg.

Mac & Pupa Milano

Favoriete LipsticksDit zijn de twee lipsticks die je het meeste ziet terug komen op mijn Instagram foto’s. Ook zijn ze heftigste qua kleur van mijn favorieten. Van Mac zie je hier Vegas Volt. En van Pupa Milano zie je Matt Shaping lipstick in de kleur 002 Spritz, deze komt uit de Summer in L.A. collectie is was helaas een limited edition

Swatches

Links zie je Vegas Volt van Mac. deze heeft een amplified finish, dit houdt in dat het een creamy finish is met goede pigmentatie en full coverage. Dit is de lipstick waardoor ik verliefd ben geworden op oranje tinten in mijn make-up. Zonder deze lipstick was het misschien nooit gebeurt.

Rechts zie je Spritz van Pupa Milano. Deze is echt super langhoudend en super matte. Toen ik deze als meekreeg in een pr goodiebag, was ik ook echt super blij. Volgens mij waren er twee kleuren beschikbaar een neon roze en deze oranje tint. En als we eerlijk zijn is neon roze niet echt voor mij weggelegd, haha.

Wat is jouw favoriete lipstick?

Follow
JouwBox

Heb jij mijn blog al gelezen waar ik mijn hart even moest luchten over hoe het nu gesteld is in blogland?

8 Comments on Favoriete Lipsticks | Mac, NYX & meer

 1. Melanie
  12 maart 2019 at 08:18 (5 jaar ago)

  Oooh die een beetje oranje achtige mac is prachtig ! Zelf kies ik vaak voor fel rood of rose maar soms neem ik ook wel eens een zacht kleurtje.

  Beantwoorden
 2. Sandra
  12 maart 2019 at 09:28 (5 jaar ago)

  Ik ga voor lolita van be creative!

  Beantwoorden
 3. Tamara
  12 maart 2019 at 10:32 (5 jaar ago)

  Ik vind die van be creative echt super mooi vooral de rechter twee

  Beantwoorden
 4. Lizzie
  12 maart 2019 at 15:38 (5 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk bijna nooit lippenstift, bij een ander vind ik het onwijs tof, maar zelf op de een of andere manier niet zo haha.

  Beantwoorden
 5. Janet
  12 maart 2019 at 18:01 (5 jaar ago)

  Ik draag zelf eigenlijk nooit lippenstift, maar vind het wel altijd heel mooi. Ik houd van de iets fellere kleuren.

  Beantwoorden
 6. alexa
  13 maart 2019 at 15:34 (5 jaar ago)

  zien er heel goed uit, ik ben mega van van MAC en Max Factor Lipfinity (die blijft ZO goed zitten)

  Beantwoorden
 7. Tessa
  18 maart 2019 at 11:10 (5 jaar ago)

  Mooie kleuren. Zelf ben ik groot fan van NYX en Urban Decay

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.