Afgelopen jaar was weer een jaar waarin ik veel nieuwe producten leerde kennen. Maar ook een jaar waarin ik weer veel nieuwe favorieten vond. Het is dus tijd om het vandaag even over die favorieten te gaan hebben.

Disclaimer voor deze blog:

Wanneer ik over andere producten wel een positieve review heb geschreven sta ik daar nog steeds achter ook al komt het product niet voor in dit lijstje. Mijn reviews zijn altijd 100% mijn mening! Ook bevat deze blog een aantal artikelen die ik heb gekregen in pr. Ook dit verandert mijn mening niet!

Dit jaar heb ik gekozen om uit mijn geschreven blogs favorieten te kiezen. Dit omdat je hier dan kan terug lezen waarom ik het een fijn product vind. Producten waar nog geen review van is maken dit jaar gewoon weer kans op een plekje in de lijst van dit jaar.

Camomile sumptuous cleansing butter | The Body Shop

Gezien ik net een nieuwe heb besteld verdient deze een plek in deze lijst. Wanneer ik make-up op heb die er lastig af te krijgen is, is dit product echt mijn Holy Grail! Ik heb nog niks ontdekt wat deze cleansing butter niet verwijdert.

Lees hier de review.

Intense Purifying Gel | Vichy Normaderm Phytosolution


Toen ik de review van deze reinigingsgel schreef zei ik al dat die op dat moment onder mijn favoriete producten viel. Dit is echt niet veranderd. Ik heb een paar maanden geleden zelfs een nieuwe fles gekocht. Dit is echt de eerste gel die ik heb gevonden die mijn huid echt goed reinigt en niet uitdroogt.

Lees hier de review.

Make-up Removing Cloths | Hema


Sowieso haal ik mijn make-up er altijd af met dit soort doekjes. Ze zijn namelijk zacht voor de huid en je hebt eigenlijk geen reinigingsproducten nodig. Deze vind ik heel fijn omdat ze super fijn in gebruik zijn en super fijn voor de bankrekening. Voor 4€ krijg je 3 doekjes.

Lees hier de review.

35B Color Burst | Morphe


Dit is dit jaar echt mijn meest gebruikte palette. Alle kleuren die ik me kan bedenken zitten hierin en ze zijn ook nog is goed qua pigmentatie en fijn uit te blenden. Meer redenen heb ik denk ik niet nodig om deze in de lijst van favorieten te plaatsen, haha.

Lees hier de review.

Superstay Matte Ink | Maybelline


Als ik lipstick draag zijn het vaak normale en geen liquid. Ik vind liquid namelijk vaak uitdrogend aanvoelen en een hel als ze bij gewerkt moeten worden. Deze van Maybelline vind ik super licht aanvoelen en ze blijven ook goed zitten. Daarnaast zijn de kleuren gewoon prachtig en heb ik ondertussen nog twee kleuren er bij gekocht!

Lees hier de review.

Lipstick Vault | Max&More


Zijn dit de beste lipsticks die ik ooit heb geprobeerd? Nee dat zeker niet. Maar voor wat ze kosten blijven ze goed zitten en er zitten prachtige kleuren in. Daarnaast ben ik meestal niet heel erg te spreken over de kwaliteit van Max&More. Maar deze gebruik ik wel echt vaak en dat mag ook wel is gezegd worden.

Lees hier de review.

Demi Matte Lipstick | Catrice


De laatste lipstick op mijn lijstje is toevallig ook vrij budget. Gezien ik net een lijstje heb gemaakt met welke kleuren ik van de week nog meer ga halen hoef ik denk ik niet meer te zeggen over waarom hij op deze lijst staat. Maar de formule is super fijn en vrij langhoudend. En deze kleur is voor mij echt perfect voor elke dag.

Lees hier de review.

8L Lo-Fi Sculpt & Shimmer palette | Morphe


Het enige merk dat twee plekjes heeft in mijn lijst is Morphe. Dit palette gebruik ik altijd wanneer ik make-up draag. Is het niet voor de bronzers dan wel alleen de highlighters. Bij Supernova heb ik zelfs al pan geraakt! Ondanks ik hem niet kan gebruiken voor contouren is het wel een heel fijn palette om mn gezicht iets op te warmen, te highlighten of om de kleuren als oogschaduw te gebruiken.

Lees hier de review.

Beauty Geheim Bodylotion | Kneipp


Een van mijn nieuwste ontdekkingen is de bodylotion uit de Beauty Geheim lijn van Kneipp. De geur was ik al wel bekend mee en die is echt hemels. Maar de bodylotion is nieuw toegevoegd aan de lijn. Hij smeert super fijn uit en trekt makkelijk in en hydrateert mijn huid super goed. Ik heb dit jaar meerdere bodylotions geprobeerd die fijn zijn maar deze wint het echt door de geur.

Lees hier de review.

Happy Tangerine | The Master Perfumer


Als het op parfum aankomt ben ik vrij saai. Ik kies meestal voor de geuren die ik ken en weet dat bij mij passen. Maar toen ik deze zag met mandarijn als geurnoot moest ik het proberen. En ik ben blij dat ik het heb gedaan. Deze geur is wat zoetig en niet zo zwaar waardoor perfect voor elke dag. Ik heb zelfs al een tweede flesje gekocht als back-up.

Lees hier de review.

2019 was een mooi jaar met een hoop nieuwe beauty ontdekkingen. En er zijn echt nog meer producten die mijn hart hebben gestolen. Deze lijst is echt gemaakt op welke producten heb ik ontdekt, gebruik ik super veel en/of heb ik al opnieuw gekocht.

Wat is jouw favoriete beauty vondst van 2019?

Follow

3 Comments on 10 Beauty Favorieten van 2019

 1. Tessa
  2 januari 2020 at 09:13 (4 jaren ago)

  De Catrice lipstick is ook een favoriet van mij. Naar het parfum ben ik erg benieuwd

  Beantwoorden
 2. Rachel
  2 januari 2020 at 11:51 (4 jaren ago)

  Oeh ik heb sowieso al een aantal favorieten van Catrice, zoals 240 bijvoorbeeld. thanks for sharing en nog de beste wensen πŸ™‚

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.