Flaske Bottle
Als ik mijn huis verlaat moet ik altijd iets te drinken meenemen. Want je weet maar nooit wanneer je dorst krijgt of in wat voor een situatie je terecht gaat komen. En ik wil gewoon niet elke keer drinken kopen, want 1 dat is duur en 2 niet heel goed voor het milieu al die flesjes. Daarom wil ik jullie vandaag introduceren met Flaske Bottle. Een fles voor al je dranken, of je nu koud drinken wilt meenemen of warm. Milieuvriendelijk, mooi design en gewoon heel praktisch. Maar het is tijd om wat dieper in te gaan op dit pareltje.

Design

Flaske BottleWanneer je de Flaske Bottle binnenkrijgt zit die in een kartonnen buis. Deze buis in mijn ogen een goede bescherming voor de fles omdat die er precies inpast. Ook zit er om de fles een stoffen zakje, een beetje extra bescherming voor de fles tegen eventuele krassen. Ik moet dan ook zeggen dat ik mijn Flaske steeds weer terug doe in de stoffen zak als ik hem in mijn tas doe. Dit is voor mij een bescherming tegen mijn sleutels.

Het design van de Flaske Bottle zelf is prachtig. Mijn oog was oorspronkelijk gevallen op de fles genaamd Glow maar die was helaas uitverkocht. Dus koos ik voor Ocean, qua design is die gelijk aan Glow alleen is Glow meer paarsachtig en Ocean groen/blauw. Super tof aan deze fles vind ik dat de dop dezelfde kleur heeft als de fles waar de meeste andere flessen een zilveren dop hebben.

Flaske BottleOver de dop gesproken. Doordat deze dop de fles ingaat en zich afsluit met het rubbertje zit die muurvast en geheel dicht. De Flaske is dus echt 100% lekvrij. Iets wat ik wel heel belangrijk vind gezien die 80% van de tijd in mijn tas zit.

Flaske als Thermosfles

Flaske heeft eigenlijk maar twee claims. De fles houd je drinken 24 uur koud en 12 uur warm. Nu is het erg koud buiten dus neem ik graag mijn thee mee. En ik kan dan ook zeggen dat mijn thee na 12 uur in de fles gezeten te hebben nog steeds warm was. En ja dat heb ik uitgetest door s avonds om 8 uur thee te gaan zetten en het pas om 8 uur in de ochtend te gaan drinken. Nu hoor ik je denken maar als ik thee in een thermosfles doe is het na een tijdje niet meer lekker. En normaal ben ik het daar mee eens. Vaak gaat de thee of koffie in een thermosfles oud proeven maar daar heb ik bij deze fles totaal geen last van.

Om te testen of koud drinken ook echt koud bleef heb ik er mijn favorieten limonade in gedaan die eerst 24 uur in de koelkast had gestaan zodat ik zeker wist dat die koud was. (de Flaske mag niet in de koelkast dus dit was in een kan). En weer 24 uur later was het tijd om eindelijk te genieten van mijn limonade en tot mijn verbazing leek het net alsof het uit de koelkast kwam.

Rvs en de missie om plastic te verminderen.

Flaske Bottle
In het verleden maakte ik me schuldig aan het veelvuldig kopen van flesjes water. Dit zijn super veel plastic flessen die je eenmalig gebruikt en daarna de natuur mee vervuilt. Ik besloot toen dat ik een goede water fles zou gaan kopen. Maar het nadeel van al die water flessen is dat ik plastic flessen niet fijn vind en veel andere flessen lekken.

Toen ontdekte ik de RVS drinkfles van een ander merk. Dit was echt de uitkomst van de eeuw voor mij. Flaske is vrijwel gelijk aan deze fles die ik al in mijn bezit had maar Flaske doneert van elke fles die ze verkopen 10% aan the Ocean CleanUp.

Mijn mening over Flaske

Ik ben een superfan. Ik kan voor het slapen gaan mijn thee maken en in de ochtend zonder gedoe lekker wakker worden. Zonder dat mijn tas zeiknat wordt drinken meenemen is al helemaal fijn. En het mooiste is dat het goed voor het milieu is. De wereld een beetje mooier en schoner maken is altijd fijn.

Wil jij nu zelf ook een Flaske fles? Ga dan even naar de website en kies degene die jij het mooiste vind. En als je daar bent schrijf je dan ook gelijk even in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je exclusieve kortingen in je mail voor bijvoorbeeld jouw eerste aankoop.

Wat vind jij van deze flessen van Flaske?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

3 Comments on Flaske Bottle | Ocean | Review

 1. Sabrina
  22 januari 2019 at 18:06 (5 jaar ago)

  Wauw dat is echt heel mooi! Super kleur! Zulke merken moeten we hebben

  Beantwoorden
 2. ruben Peters
  12 februari 2019 at 16:45 (5 jaar ago)

  Erg leuk blog. Mooie kleur ook die Ocean!

  Beantwoorden
 3. Balou
  18 februari 2019 at 10:28 (5 jaar ago)

  Dit is denk ik echt mega handig! ? ik zou zelf een ander kleurtje kiezen, maar ga er zeker is naar informeren! Zeker nu we richting de zomer gaan…

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.