Make Up Factory
We weten allemaal dat ik een kleine obsessie heb met make-up, dus wanneer ik de kans krijg om iets nieuws te proberen grijp ik die kans met beide handen. Afgelopen maand heb ik zitten spelen met het merk Make Up Factory. Ik kende dit merk nog niet dus was echt super benieuwd, tijd voor een review!

Om het merk uit te proberen ontving ik een mooi pakketje. Met daarin vijf oogschaduws, twee kwasten en een mascara.

Spectacular Curves Mascara

Make Up FactoryIk heb van mezelf al best wel wat lengte in mijn wimpers dus ben ik altijd vooral op zoek naar een mascara die krult en volume geeft. Nu is dit een mascara speciaal om je wimpers meer krul te geven. Maar ook geeft deze mascara meer lengte en separeert het borsteltje de wimperhaartjes zodat ze niet aan elkaar plakken.

Ik moest zelf wel even wennen aan de mascara, dit is echt geheel door mijn persoonlijke voorkeur. Ik gebruik graag een borsteltje met haartjes (die inderdaad vaak in volume mascara’s zitten) en dit is een rubberen borsteltje.

Nadat ik gewend was aan hoe ik hem het beste kan gebruiken, vond ik hem heel fijn. Ik heb zowaar krul in mijn wimpers zonder een wimperkruller.

Brushes

Make Up FactoryIn mijn pakketje zaten twee kwasten. De Soft Blending en de Precise Blending. Super fijn want een meisje heeft nooit genoeg kwasten om oogschaduw mee uit te blenden. De Soft Blending is wat groter en blend oogschaduw super fijn uit. Ik gebruik deze graag in mijn crease om zachte lijnen te creëren.

De Precise Blending is wat kleiner en ondanks ik normaal een nog kleiner kwastje onder mijn ogen gebruik is deze echt heel fijn om oogschaduw onder mijn ogen mee uit te blenden maar ik vind hem ook heel fijn om wat meer gedetailleerd oogschaduw aan te brengen.

Beide kwasten zijn lekker zacht en ik heb nog geen haarverlies gezien. Ook fijn om te vermelden is dat ze hun vorm mooi blijven houden. Zelfs na het wassen en het meebrengen in mijn toilettasje.

Eyeshadow & Look

Ik ontving vijf oogschaduw mono’s. Twee matte kleuren en drie met een glitter/shimmer.

Er zijn daarom ook twee verschillende verpakkingen. De oogschaduws met een zilveren buitenkant zijn de glitter/shimmer kleuren en die met de matzwarte buitenkant zijn matte.

Make Up FactoryVan links naar rechts zie je hier:
Soft Cream – matte crème kleur
White Gold – creme kleur met gouden shimmer/glitters
Golden Terra – Koper kleur met dezelfde kleur shimmer/glitters
Shimmering Brown – Bruine kleur met gouden shimmer/glitters
Smokey Aubergine – Matte bruine kleur met een beetje een paarse ondertoon

Alle kleuren zijn voelen superzacht aan tijdens het swatchen. Gezien de swatch van Smokey Aubergine wat vlekkerig is was ik even bang hoe die zou presenteren op het oog. Nu zeggen swatches gelukkig niet veel over de presentatie van een oogschaduw. Want na alle kleuren getest te hebben op mijn ogen is Smokey Aubergine de kleur die ik bijna dagelijks draag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Voor mijn look heb ik drie van de vijf oogschaduws gebruikt en alleen de kwasten die ik heb gekregen. Op mijn ooglid en onder mijn oog heb ik Smokey Aubergine gebruikt. In mijn binnenste ooghoeken heb ik White Gold gebruikt. Om de Smokey Aubergine beter uit te blenden en een beetje om te highlighten onder mijn wenkbrauw heb ik Soft Cream gebruikt. Door de belichting en de donkere oogschaduw zie je helaas de mascara op mijn bovenste wimpers niet heel goed. Maar gelukkig kan je op de onderste wimpers wel goed zien hoe mooi die is!

Mijn mening over Make Up Factory

Ik ben echt heel blij verrast door dit merk. De Oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, blenden fijn uit en zijn ook goed op te bouwen. Ook zijn de kwasten zijn lekker zacht en doen hun werk goed. En ondanks ik erg moest wennen aan de mascara ben ik hem heel erg fijn gaan vinden. Ik vind het ook erg fijn dat er geen nare ingrediënten in de producten zitten en dat Make Up Factory dierproefvrij is.

Wil jij dit merk nu ook zelf uit proberen? Make Up Factory is te verkrijgen bij Etos, Dio en Da. Er komt binnenkort een Nederlandse webshop aan.

Kende jij Make Up Factory al?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

2 Comments on Make-up look & Review met Make Up Factory

 1. Tessa
  18 februari 2019 at 14:45 (5 jaar ago)

  Mooie producten heb je ontvangen. Volgende keer ga ik bij de Etos kijken

  Beantwoorden
 2. Janet
  18 februari 2019 at 16:29 (5 jaar ago)

  Wat een mooie producten, ik vind vooral de laatste kleur ‘Smokey Aubergine’ erg mooi.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.