Vanaf het moment dat ik een mailtje kreeg over de Sun Glow collectie had ik mijn hart gezet op de Glowy Face & Body highlighter. Toen ik hoorde dat die in de winkel lag maakte ik dan ook meteen een sprintje naar de Kruidvat. Om er daar achter te komen dat ze allemaal al waren uitverkocht. Dus ging ik de andere filialen hier in het dorp ook af, nergens was die meer op voorraad. Een week of twee later liep ik toevallig ergens anders een Kruidvat in en daar lag die! Ondanks die dus niet meer overal te koop is wil dit pareltje toch nog even met jullie delen.

De Verpakking

Qua uitstraling vind ik deze verpakking echt super tof. De vorm van de verpakking is apart en lekker groot. En het design op de verpakking trek mij op een of andere manier heel erg aan. De kwaliteit van de verpakking is een beetje twijfelachtig. Het is een kartonnen verpakking die sluit met een magneet. Waar de bovenkant vast zit aan de onderkant voelt niet heel stevig aan dus ik vraag me af hoe lang dit bij mij heel blijft. Gezien die op dit moment in mijn tas overal mee naartoe gesleept wordt.

De Highlighter


Hoe mooi is die?! En hij is ook nog echt super groot, de pan bevat namelijk 14.5 gram.


Kijk hoe ‘Glowy’ hij is zonder dat ik hem op de huid heb aangebracht. In het echt is die zelfs nog mooier dan op de foto!


Links is een swatchs rechtstreeks van mijn vinger af mijn arm op. En rechts heb ik gedaan met mijn highlighter brush. Ik vind beide echt prachtig en ik denk dat ik hem binnenkort ook nog eens een keer ga gebruiken als focus voor een ooglook.

Ook heb ik nog een foto geprobeerd te maken waar ik de highlighter draag. Ik vind zelf dat het niet heel goed zichtbaar is op de foto en dat je in het echt, echt beter kan zien hoe mooi en glowy hij is op de huid.

Mijn Mening

Het wachten tot ik hem had was het zo waard. Deze highlighter is prachtig qua shimmers en hoe glowy hij mijn huid maakt. Zoals we allemaal wel weten en zien ben ik nog al wit van mezelf en zijn veel gouden highlighters vaak te donker of te geel. Deze highlighter is echter echt precies goed voor mij. Mocht je hem nog kunnen vinden raad ik je echt aan om hem te gaan halen!

Wat is jouw favoriete highlighter?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.