Ondertussen heb ik al heel wat ‘verwijder al je make-up met alleen water’ doekjes getest. De een fijner als de ander maar ik ben over geen een nog echt negatief geweest. Nou daar gaat vandaag verandering in komen! Benieuwd waarom ik deze Make Off Glove niet fijn vind?

Verpakking

De verpakking is vrij simpel gewoon een plastic doosje met daarin een papier met wat er in zit en de Make Off Glove. Ik vind de tekening van het meisje dat haar make-up verwijderd dan wel weer leuk!

De Make Off Glove

De handschoen voelt qua stof vrij dun aan en er zit bijna geen structuur in de stof. Dit had al moeten zorgen dat er bij mij een lampje zou moeten gaan branden. Want als ik naar al mijn andere doekjes kijk is het toch echt wel hoe meer structuur of haartjes de doekjes hebben hoe beter de make-up wordt verwijderd.

De Test

Op mijn arm had ik was producten gesmeerd die ik vrij veel gebruik en ook een liquid glitter eyeshadow van Catrice omdat ik toch ook wel wil dat de handschoen mijn glitters verwijderd die ik de laatste tijd nog wel is gebruik.

Op de onderste foto kan je goed zien dat de handschoen mijn lipstick, oogpotlood en wenkbrauwpotlood niet volledig verwijderd. En geloof me ik heb echt had zitten boenen op mijn arm. Wat je op de foto niet goed kan zien is dat mijn hele arm onder de glitters zit. In plaats van dat de glitters van mijn arm zijn gewassen heeft de Make Off Glove ze dus alleen maar verspreid over mijn huid.

Mijn mening

Ik had de Make Off Glove al een tijdje in mijn kast liggen en volgens mij heb ik hier maar z’n 2€ betaald bij de Normal. Nu is de goedkope prijs in mijn ogen niet garantie voor slechte kwaliteit. Die van de Action bijvoorbeeld zijn goedkoper en die doen het echt prima.

Super jammer want omdat ik eigenlijk nooit echt teleur ben gesteld door dit soort producten was ik ook echt verbaasd over dit resultaat. Op het moment gebruik ik die van de Hema met echt heel veel plezier en die kost €4.50 voor een verpakking met 3 doekjes!

Hoe verwijder jij het liefste make-up?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.