Naast dat ik de laatste tijd weer lekker aan het bloggen ben, ben ik ook weer super actief op Instagram! En niet alleen met productfoto´s maar nieuwe make-up looks. Vandaag wil ik mijn laatste looks graag met jou delen.

Van elke look post ik één foto, op Instagram kan je meerdere foto’s van de looks vinden en van een aantal ook close-ups.

Red Lips


In mijn stories had ik gevraagd wat voor een look ik moest maken, veel van de antwoorden was een herfstlook en een andere die veel voorkwam was een look met een felle kleur lippen.

Ik maakte daarom dus deze look met groen en bruin als herfstlook en daarbij deze prachtige rode lipstick van Clinique. Voor de ogen gebruikte ik de kleuren Beware en Jealous uit het Theodora palette van Urban Decay.

Crazy Colors


Nog een antwoord wat veel gegeven werd was een look met veel kleur of met blauw en paars. Wie veel kleur vraagt kan veel kleur krijgen!

Voor deze ooglook gebruikte ik het Morphe 35B palette en specifiek de kleuren Apple Cider een mix van Deep Dive en Sky en de kleur Purplish. De blauwe liner op mijn waterlijn is van Essence!

Thirsty Collab


Samen met nog 3 andere meiden besloten we een collab te doen. We maakte een look geïnspireerd op een look van alix_in_technicolor. Ga voor de looks van de andere dames even naar mijn Instagram pagina daar kun je de looks vinden en dan kan je gelijk ook even op hun profiel kijken.

Voor deze look gebruikte ik weer het 35B palette. De kleuren die ik nu gebruikte waren, Lemonade, Sunshine, Puffs, Moss Boss & Azure. Mijn inner corner highlight is van Glitter Glam en is de kleur Skylar. En de blauwe lijn onder mijn wenkbrauw is een color eye pencil van Yves Rocher in 12 Blue Agave.

Fall Vibes


Terwijl ik dit typ staat deze look nog niet online op instagram maar door het natte en grijze weer wat we een paar dagen hadden was ik helemaal in de herfst mood en maakte ik deze look.

Voor deze look gebruikte ik twee Morphe palettes, de 35B en de 35O. Van deze look ben ik echt alleen vergeten om op te schrijven welke kleuren ik gebruikt had. Wel ben ik echt super blij met het resultaat van deze look!

is jouw favoriete look van de afgelopen tijd? En wat voor een look zou jij graag willen zien?

Follow

1 Comment on Make-up Looks #1

  1. Rachel
    18 september 2019 at 19:27 (5 jaar ago)

    Wauw ze zijn allemaal fantastisch maar de laatste is echt mijn favoriet, perfect voor de winter!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.