Het is weer echt herfst. Buiten is het weer grijs en vies nat. Doordat ik redelijk veel fiets en altijd handschoenen vergeet hebben mijn handen het soms echt te verduren. Ik heb dus altijd braaf een handcrème bij me. Maar mijn handen eens in de zoveel tijd scrubben en/of een masker geven is iets wat ik altijd vergeet. In de action vond ik een twee stappen hand scrub en masker en het leek mij leuk omdat is uit te gaan proberen.

De Hand scrub & mask komt in een verpakking wat lijkt op een gezichtsmasker. Het zakje is in het midden goed dicht gesealed zodat er twee vakjes ontstaan. En ondanks dat het gewoon een zakje is voelt het niet heel goedkoop aan. Hij is voor een scrub/masker nog best zwaar qua gewicht.

Stap 1 – Hand scrub

De eerste stap is natuurlijk het scrubben van de handen. De scrub bevat walnoot, shea butter en vitamine e. De walnoot stukjes zorgen voor het scrub gevoel, let wel op deze zijn vaak best grof en scherp waardoor je de huid kan beschadigen als je te hard gaat scrubben. Dit is overigens met veel scrubdeeltjes wel zo. Shea butter en vitamine e verzorgen en voeden de huid al een beetje.

In het zakje zit 15ml scrub. Zoals je kan zien op mijn hand is dit echt best veel en hier zou je zelfs 2x meer kunnen doen.

Wrijf zachtjes de scrub over je handen in rustige ronddraaiende bewegingen. Spoel ze daarna goed af met lauw warm water en maak ze goed droog.

Stap 2 – Hand Mask

Tijd voor stap twee, het masker. Het masker bevat ook shea butter en vitamine e maar ook avocado olie. Alle drie de ingrediënten zijn extreem voedend voor de huid.

Het masker is vrij dik en doet me denken aan een haarmasker. De masker kant bevat ook weer 15ml product en ook dit is weer extreem veel voor eenmalig gebruik. Ik kan met deze hoeveelheid mijn handen royaal insmeren en zelfs nog de rest van mijn armen ook.

Dit masker smeer je gewoon lekker goed in op de huid, je kan jezelf zelfs nog een kleine handmassage geven zodat je alles echt goed in de huid hebt gewreven. Na het insmeren van het masker, laat je hem lekker zitten. Je hoeft het masker dus niet weer af te spoelen.

Mijn mening

De hand scrub & mask doet wat hij zegt te doen. Hij verzorgt en voedt de huid van mijn handen. De scrub vind ik zelf vrij grof maar niet vervelend. Het masker is lekker dik waardoor die makkelijk uitsmeert maar wel wat lastiger intrekt.

Gezien je met één verpakking echt wel minstens twee keer kan doen is de prijs ineens nog een stuk aantrekkelijker geworden. Ik kan de bon niet meer vinden maar uit mijn hoofd kost het Hand scrub & mask 0.69€. Een fijn prijsje voor een product wat ook echt doet wat het beloofd.

Wat doe jij om je handen te verzorgen?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.