Iets minder dan een maand geleden besloot ik dat ik meer make-up looks wilde maken en gaan delen op instagram. Het plan was om ook één keer in de maand een aantal van die looks hier op de blog te delen. Ik kan je vast vertellen ik heb een beetje gefaald deze maand. Ondanks ik wel een aantal looks heb die ik met jullie kan delen zijn het er niet zoveel als ik van plan was. Toch wil ik vandaag de looks die ik wel heb met jullie delen!

Halloween

Ik maakte in samenwerking met een aantal andere dames een look met als thema Halloween. Behalve Halloween hadden we verder geen regels. Ik maakte deze look geïnspireerd op La Llorona. Ik heb dit altijd een fascinerend verhaal gevonden en ik ben laatst op nieuw begonnen met het kijken van Grimm, dus toen ik bij de La Llorona aflevering kwam besloot ik daar iets mee te gaan doen.

Voor mijn ogen heb ik het 35B palette van Morphe gebruikt, de tranen zijn gemaakt met schmink op waterbasis van Grimas en hetzelfde geldt voor de lippen ook dat is schmink.

Paars

De tweede look deze maand is ook weer een samenwerking. En hier was de enige regel dat we paars moesten gebruiken. Omdat ik heel slecht ben in maar één kleur gebruiken besloot ik deze prachtige kleur blauw er bij te gebruiken. Op mijn lippen heb ik een lipstick van Max&More in de kleur Indigo Plum.

Natural Look

Deze look is niet heel bijzonder maar toch wil ik hem graag delen. Dit is voor mij redelijk basic en is eigenlijk wat ik dagelijks draag als ik al make-up draag. Voor mijn ogen heb ik hier een bronzer gebruikt omdat ik die toch al gebruik in mijn gezicht. Op mijn lippen zit Scarlett Red en ook deze is van Max&More.

De lipsticks van Max&More komen uit de Lipstick Vault. Je kan hier de review lezen!

Zoals je ziet zijn het niet heel veel looks. Ik ga komende maand beter mijn best doen. Het plan is ook om meer te gaan posten op instagram dus heb sowieso meer looks nodig.

Welke look vind jij het mooiste?

Follow

2 Comments on Make-up Looks #2

 1. Liss
  19 oktober 2019 at 19:00 (5 jaar ago)

  Allemaal heel mooi!

  Beantwoorden
 2. Tessa
  23 oktober 2019 at 12:27 (5 jaar ago)

  mooie en veelzijdige looks heb je gemaakt

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.