We gaan weer naar het einde van het jaar en dat betekent kerstcollecties! Zo komt Pupa Milano ook weer met een prachtige collectie. De Gold Me! collectie waar ik bij weg droom. Prachtige gouden tinten, shimmers en vooral heel feestelijk. Ik ontving een van de producten uit deze collectie en kan niet wachten om ze met jullie te delen!

Pupa Gold Me! 7 Multi-Finish Eyeshadows Palette

Laten we beginnen met het oogschaduw palette. Qua verpakking kan Pupa Milano bij mij nooit iets verkeerd doen. De verpakkingen zijn altijd prachtig en voelen luxe aan. Zo is dit palette dan ook volledig goud aan de voorkant wat goed past bij het thema.

Het palette bevat 7 oogschaduws met 3 verschillende finishes. Mat, metallic en satijn. Super fijn want zo heb je alle finishes om een mooie look mee te creëren.

Vandaag heb ik geen oogswatches van het palette. Misschien voeg ik die later nog wel toe, maar mijn oogdruppels zijn op het moment niet leverbaar bij de apotheek dus moet beetje rustig aan doen.

Ondanks arm swatches dus weinig zeggen over de prestatie van de oogschaduws voelen ze wel heel fijn aan en ziet het pigment er super goed uit. Zie hoe mooi de metallic kleuren zijn!

All in One Eye Stylo

Om je ooglook af te maken zitten er deze collectie ook twee All in One Eye Stylo’s. Qua verpakking blijft de All in One Eye Stylo mooi bij het thema van goud.

Ik heb deze in de kleur 001 Black. Wat ik fijn vind is dat die uitdraaibaar is en je dus niet hoeft te klooien met een puntenslijper.

De All in One Eye Stylo is te gebruiken als liner en als oogschaduw. Super fijn want zoals je kan zien is die echt intens zwart.

Silky Lip Powder

Ook over de verpakking van de Silky Lip Powder heb ik niks aan te merken. Hij lijkt op de All in One Eye Stylo en past zo mooi in de collectie.

De Silky Lip Powder is een liquid to powder formule, dit houdt in dat dat het product vloeibaar in de verpakking zit en opdroogt tot een poeder op de lippen. Super fijn want deze formule is echt super licht en je voelt hem niet zitten.

De applicator van de Silky Lip Powder was voor mij even wennen. Maar omdat die zo dun is, is het super makkelijk om een lijn te tekenen op de lippen en ze daarna in te vullen.

Er zijn ook van de Silky Lip Powder twee kleuren in de Gold Me! collectie. Ik heb de kleur 001 Soft Red Powder. Dit is een metallic rode kleur, super mooi voor de feestdagen die gaan komen. En elke andere dag trouwens!

De Look

Natuurlijk heb ik weer een look gemaakt met de producten die we net hebben besproken. Voordat ik begon had ik eigenlijk geen idee wat ik precies wilde gaan doen met mijn ogen. Dus ben ik gewoon een beetje gaan spelen. In de arcadeboog en erboven heb ik de paarse kleur gebruikt en die heb ik een beetje aangezet met de zwarte oogschaduw.

Daarna heb ik met wat concealer mijn ooglid weer egaal gemaakt en heb ik een poging gedaan tot een halve cut crease. Over de concealer heb ik met mijn vinger de bronskleurige oogschaduw aangebracht. De gouden oogschaduw in mijn binnenste ooghoek en de champagne kleur onder mijn wenkbrauw.

Om de look af te maken heb ik de All in One Eye Stylo op mijn waterlijn aangebracht. En de Silky Lip powder op de lippen natuurlijk.

Mijn Mening

Ik ben sowieso groot fan van Pupa Milano. Hun producten zijn zo mooi vormgegeven en zijn ook nog is prachtig om te gebruiken. De showstopper in deze collectie is natuurlijk het oogschaduw palette. En ik vind deze echt heel fijn, de kleuren zijn prachtig gepigmenteerd en werken fijn. De metallic oogschaduws zijn wel het fijnste om aan te brengen met de vinger of een vochtige kwast, zo zijn ze mooi intens!

De All in One Eye Stylo is super zwart wat ik fijn vind in een potlood. En hij blijft ook super goed zitten. De Silky Lip Powder is prachtig op de lippen en je voelt hem eigenlijk niet meer zitten zodra hij is opgedroogd. Wel rekening mee houden dat je na wat eten of drinken je, je lippen waarschijnlijk moet bij werken. Handig om hem dus gewoon in je tas te stoppen wanneer je hem draagt.

Wat vind jij van de Gold Me! collectie?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

3 Comments on Gold Me! | Pupa Milano

 1. Kimberley
  23 oktober 2019 at 09:13 (5 jaar ago)

  Prachtige look en duidelijke review!

  Beantwoorden
 2. Tessa
  23 oktober 2019 at 13:48 (5 jaar ago)

  die lip powder is bijzonder. had daar nog nooit van gehoord

  Beantwoorden
 3. Rachel
  24 oktober 2019 at 10:36 (5 jaar ago)

  Ik heb dit merk echt al tijden niet meer gekocht terwijl ik er zo gek op was! Ze zien er echt prachtig uit zeg. Je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.