Laatst liep ik in de Kruidvat en zag dat er een nieuwe geur was toegevoegd aan The Master Perfumer lijn. De Happy Tangerine na het lezen van de geurnoten was ik benieuwd of de geur net zo lekker was als dat die klonk. Dus ging die mee naar huis en vandaag vertel ik meer over de geur en wat ik er nu echt van vind.

Leuk weetje voor we verder gaan; Elke tangerijn is een mandarijn maar niet elke mandarijn is een tangerijn.

De verpakking

Qua verpakking is het vrij simpel maar strak. Het flesje is van glas en tot mijn verbazing was de dop van plastic. Als die gewoon staat valt het niet op maar ik merk het vooral met het sluiten dat hij niet helemaal lekker aansluit op de verstuiver. Wat ik wel super vind is dat de verstuiver goudkleurig is en dat, dat terug komt in de sticker op de flacon.

De geur


De zoete mandarijnen geur komt goed vrij wanneer je de parfum opspuit. Na een tijdje wordt die al wat warmer en bloemiger en op het laatst blijft een zachte friszoet geur over.

Topnoot: mandarine
Hartnoten: rose en jasmin
Basisnoten: cederwood, patchouli en musk

Als je zo de noten bekijkt die de geur heeft komt het goed overeen met mijn bevinding hoe de geur zich ontwikkeld.

De geur is vrij licht en fris waardoor ik het niet echt een parfum vind voor deze tijd maar hij is perfect voor de lente en zomer. Of voor mij als ik aan het werk ben en geen zware parfum kan dragen.

Mijn Mening

Ik vind de geur erg lekker. Ik hou wel van de combinatie van jasmijn en musk en de mandarijn is een leuke toevoeging.

The Master Parfumer geuren zijn perfect voor als je een klein budget hebt. En ik vind het dan ook logisch dat de geuren niet de hele dag blijven hangen. Maar gezien de prijs vind ik het geen ramp om een paar keer meer parfum op te doen op een dag.

Zelf proberen? Je haalt Happy Tangerine of een van de andere geuren bij je dichtstbijzijnde kruidvat voor €8.49.

Als jij zelf een parfum zou mogen maken welke topnoot zou jij gebruiken?

Follow
 

2 Comments on Happy Tangerine | The Master Perfumer

 1. Rachel Kromdijk
  12 december 2019 at 13:08 (4 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar deze geur, zelf heb ik de oranje en de groene variant!

  Beantwoorden
 2. theNextG1rl
  19 december 2019 at 15:00 (4 jaar ago)

  Klinkt goed! Ik ben van de frisse, ietwat zoete geuren πŸ™‚

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.