Als het op verzorging van de huid van mijn lichaam aankomt is een van mijn favorieten merken Kneipp. Met hun uitgebreide geurlijnen is er altijd wel een keuze die bij jou of het moment past. Pas heeft Kneipp hun geurlijn Beauty Geheim uitgebreid met twee producten een douche foam en een bodylotion. Ik heb deze twee getest en vandaag is het tijd voor de review.

Douche Foam

Ik heb er geen geheim van gemaakt dat een douche foam niet mijn favoriete formule is om te gebruiken onder de douche. Maar ik moet ook eerlijk zijn en toegeven dat ik het steeds meer ga waarderen. Steeds meer merken komen uit met een douche foam en ik gebruik het ook steeds vaker. Ik denk daarom ook dat ik een gewenningsperiode nodig had om het fijn te vinden.

Over de verpakking kan ik heel kort zijn. Het is een standaard fles voor een douche foam. En qua design is het goed herkenbaar dat het een product is van Kneipp.

De geur van de Beauty Geheim lijn is echt zo lekker. Het is een erg zacht en licht zoete geur. Totaal niet overheersend en echt perfect voor een verwenmomentje. Het schuim komt vrij stevig uit de fles en verdeelt makkelijk over de huid. Na het douchen heb je een heerlijk ruikende en verzorgde huid.

Body Lotion

Maar dan zijn we natuurlijk nog niet klaar. Na het afdrogen is het tijd om ons in te smeren met body lotion.

Ook hier geldt qua verpakking simpele tube en herkenbaar aan het Kneipp design. En gezien het dezelfde geurlijn is, is de geur ook hetzelfde. Wat fijn is want zo ga je geen geuren mixen op de huid en blijf het lekker ruiken.

De lotion is makkelijk uit te smeren op de huid en trekt ook snel in. Super fijn want met dit koude weer heb ik graag snel weer kleding aan.

Beauty Geheim

De Beauty Geheim lijn bevat vier voedende oliën namelijk argan, marula, wonderboom en olijf. Deze oliën hebben allemaal hun eigen verzorgende werking.

arganolie voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende teint
olijfolie voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
marulaolie met een therapeutische werking voor het natuurlijke herstel van de huid.

Mijn Mening

Zoek je echt een verwenmomentje met een fijne geurbeleving dan zijn deze producten echt voor jou. Sowieso vind ik dat de producten van Kneipp een verwenmomentje zijn onder mijn douche. De producten bevatten ook nog is geen paraffine conserveringsmiddelen, siliconen en geen minerale oliën. Super fijn dus voor elke huid.

Ondanks mijn haat liefde verhouding met douche foams in het verleden begin ik ze nu toch erg fijn te vinden. Deze uit de Beauty Geheim lijn is echt super zacht voor mijn huid en nogmaals die geur is echt zo lekker. Body lotion is een product waar ik niet goed zonder kan en hoe fijn is het dat dezelfde geur heeft als de douche foam. Gezien ik zo een fan ben van de geur ben ik super blij dat door deze twee te combineren je de geur langer blijft ruiken.

De Kneipp Beauty Geheim producten zijn verkrijgbaar via http://www.kneipp.com en bij verschillende drogisterijen en webshops.

♥ Kneipp Beauty Geheim douche foam | € 8,49 (200 ml)
♥ Kneipp Beauty Geheim body lotion | € 9,49 (200 ml)

Wat is jouw favoriete geur van Kneipp?

Follow

Deze review bevat een producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.