2019 is bijna afgelopen en ik vind het tijd voor een laatste winactie. Het liefste geef ik elke volger van mijn blog of socials iets leuks maar ik heb helaas nog steeds die geldboom niet gevonden. Dus heb ik weer een leuk klein pakketje gemaakt waar jij kans op kan maken. In deze blog laat ik zien waar je kans op maakt.

Thee

In deze blog schreef ik over mijn favoriete theesoorten van het jaar 2019. Ik heb van deze vijf de Elderflower infusion van Clipper gekozen. Voor een ultiem mij momentje heb ik een kopje thee nodig. Deze thee is zonder gekke chemische toevoegingen, natuurlijk en biologisch, zelfs het doosje is te recyclen. Een goede thee dus om het jaar mee te beginnen.

Beauty Power

Van Jean dΒ΄Arcel zit er een doosje in met 3 beauty ampullen. Ampullen zijn super fijn om je huid een goede boost te geven. En na de feestdagen heeft mijn huid wel een beetje een extra liefde en een boost nodig.

Gentle Face Bar

N.A.E is voor mij een nieuw merk. Ik kwam dit toevallig tegen bij de Kruidvat en mijn interesse was gewekt. Ik ben deze bar zelf nog aan het testen dus kan er niet te veel over zeggen maar een fijn en duurzaam product om je huid te reinigen is altijd welkom toch?

2x een verrassing

Naast deze drie producten krijg je nog twee dingen die voor nu nog een verrassing zijn. In de loop van de week maak ik sowieso 1 product bekend op Instagram en misschien ook wel de 2e.

Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie staat nu op mijn Instagram, ga naar Beautifuldisasternl en doe mee! Onder de foto van de winactie staat ook alle informatie over hoe je kans kan maken.

De winactie zal lopen tot 5 januari, ik zal dan de winnaar persoonlijk een berichtje sturen op Instagram. Ik zal de winnaar ook alleen publiek bekend maken als deze daar toestemming voor geeft in verband met privacy.

Succes allemaal β™₯

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.