Uncovered4
Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook een nieuwe kleurtjes van Pink Gellac in mijn kleine (kuch!) collectie. En zo enthousiast als dat ik ben over deze kleuren van de Uncovered4 collectie ben ik nog nooit geweest over andere kleuren. Begrijp me niet verkeerd als ik zeg dat ik een kleur mooi vind, vind ik dat ook. Maar welk meisje kan nu niet weg kwijlen bij deze perfecte nude tinten!

Net voor de kerst ontving ik een prachtig doosje met zeven nieuwe kleuren van Pink Gellac. De nieuwe wintercollectie genaamd Uncovered4 is gelanceerd. Een collectie met zeven prachtige winterse nude tinten. De perfecte kleuren om de komende koude dagen door te komen.

251 Nude Pink

Uncovered4Voor mij is dit echt de perfecte kleur nude roze. Hij is net wat donkerder en warmer als andere roze nude tinten. Maar dat vind ik totaal niet erg. Eigenlijk denk ik dat mijn voorkeur gaat naar een roze tint zoals deze.

252 Beige Latte


Beige Latte is een beetje een bruin-groene kleur dit ik normaal gooi onder de categorie legergroen. Ik hou wel van een kleurtje zoals deze. Wel is dit voor mij een kleur die wat moeilijker te combineren is met andere kleuren. Nu draag ik veel zwart en is het dus niet echt een probleem. Maar mocht ik een andere kleur kleding willen dragen vind ik het lastig, haha.

253 Milky Taupe

Uncovered4Een perfecte beige kleur. De eerste keer dat ik hem aanbracht was mijn eerste gedachten ooh, dit is wel heel licht. Maar de kleur heeft een plekje in mijn hart gekregen. Het geeft een mooie frisse look aan je handen zonder dat het te veel wordt.

254 Sparkling Nude

Dat de glitter kleuren van Pink Gellac normaal niet mijn favoriet zijn is de vorige keer wel duidelijk geworden. Begrijp me niet verkeerd de kleuren zijn altijd prachtig maar ze zijn wat lastiger om aan te brengen. Maar Sparkling Nude is zo mooi en één van mijn favoriete kleuren uit deze collectie! En op een of andere manier was die makkelijker aan te brengen als alle andere glitter kleuren die ik in mijn bezit heb.

255 Frosted Nude

Uncovered4Om gelijk met de deur in huis te vallen, deze kleur vind ik zelf het minst mooi. Het is een beetje een lichtgrijze kleur met een hele subtiele glitter waardoor je een beetje een frosted look krijgt. Maar deze kleur is totaal niet flatteus bij mijn huidskleur, ik ben hier gewoon net te licht en te warm van kleur voor waardoor het een vreemde combinatie werd.

256 Creamy Taupe

Is de perfecte kleur die echt overal bij past. Met de ietwat paarse ondertoon had ik een wat koelere kleur verwacht dus ik was echt blij verrast toen ik de neutrale ondertoon zag. Hij is gewoon echt niet heel koel maar ook niet heel warm.

257 Burnt Taupe


De donkerste kleur uit deze collectie. Een prachtige Bruin paarse tint die voor mijzelf niet echt nude is maar wel super mooi en klassiek.

Mijn mening over deze collectie

Na het swatchen van alle kleuren blijf ik erbij dat ik dit een van de mooiste collecties vind. Ondanks dat Frosted Nude niet mijn kleur is wil ik wel nog gaan kijken of er een manier is hoe die voor mij wel kan werken.

Alle kleuren uit de Uncovered4 collectie hebben ook weer alleen twee dunne laagjes nodig voor een mooie en perfecte dekking. Mijn favorieten kleuren uit deze collectie zijn Nude Pink, Milky Taupe & Sparkling Nude. Ik denk ook dat deze collectie voor iedereen wel een mooie nude kleur bevat.

Zit er een kleurtje (of meerdere kleurtjes) bij die jij graag wil hebben? Je kan ze bestellen op de website van Pink Gellac voor €15.00 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleurtje uit de Uncovered4 collectie?

Follow
 

Meer Pink Gellac
Review LED Starterset
Tropical Island

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.