Delete
Afgelopen weekend mocht ik bij Delete een wax behandeling doen. Ik was super zenuwachtig omdat de laatste keer dat ik iets liet waxen zo’n 7 jaar geleden was. Ik koos voor het Lady Facial package. Weg met die snor en al het dons, haha. Benieuwd hoe dit mij beviel?

Naar Delete

Zondag ochtend stapte ik op mijn fiets richting Utrecht. Dit was niet mijn beste plan, maar ik heb het gehaald, haha. Omdat ik niet precies wist hoe lang ik moest fietsen was ik een half uur te vroeg! Bij binnenkomst kon ik even rustig een filmpje maken voor mijn Instagram story en kreeg ik een flesje water. Ook kan je bij de receptie zelf koffie of thee pakken en zelfs vers fruit. Wachten is zo dus echt geen probleem.

Toen het tijd was kwam Inge, mijn Wax Angel mij halen. Tijd om mijn gezicht haarloos te maken, spannend! Voor we beginnen legde ze alles goed uit. Mijn wangen zouden gewaxt worden en de rest met een touwtje. Eerlijk had ik meer pijn verwacht. Ik denk dat ik het een beetje met tatoeëren kan vergelijken, lekker is het niet maar echt pijn kan ik het ook niet noemen.

Na de behandeling smeerde Inge mijn huid in met Silk Breeze. Dit is een cooling gel die ervoor zorgt dat je huid na het waxen je huid verkoelt en zorgt dat de roodheid sneller wegtrekt. En toen was het tijd om weer helemaal terug te gaan fietsen.

Ik ben echt super tevreden. Ik ben goed geholpen, het deed minder pijn dan ik verwacht had en ik zou het zo weer doen! De reden dat ik voor deze behandeling heb gekozen is dat ik wilde weten of mijn foundation en poeder mooier zou blijven zitten zonder haar op mijn gezicht. Ik heb afgelopen paar dagen dit kunnen uitproberen met verschillende foundations en het zit zeker mooier. Doordat er geen haartjes zitten ligt het echt op mijn huid en kan het zich nergens anders aan vast grijpen dus blijft het ook gewoon mooier en beter zitten.

Ik kreeg de Silk Breeze ook mee naar huis. Lees nog even verder voor een mini review!

Silk Breeze

Delete
Zoals ik al zei is de Silk Breeze een cooling gel voor na het waxen. Hij zorgt voor verkoeling en sneller wegtrekken van de roodheid. Ik moet wel zeggen dat ik hem sowieso fijn vind op mijn huid ook al heeft die het niet nodig, haha.

DeleteDe eerste drie ingredienten zijn Water, Propylene Glycol en Aloe vera. Aloë vera verzacht de huid en Propylene Glycol is cosmetische vorm van minerale olie. Deze zorgt ervoor dat de huid geen vocht verliest en dat de huid andere stoffen beter kan opnemen.


Wanneer je het product uit de flacon pompt komt er een wat doorzichtige blauwe gel uit. Hij ruikt wat desinfecterend maar niet vies. Trekt echt super snel in en verzorgt je huid goed. Na het waxen mag je namelijk eigenlijk niets op je huid smeren en dit verkoeld en verzorgt het dan toch nog.

Kleine disclaimer voor dit artikel; Ik heb de behandeling en het product gekregen van Delete. Dit was echter voor mijn Instagram. Het is dus geheel mijn keuze om deze blog te schrijven en is dus ook echt mijn ervaring en mening. 

Heb jij je wel is laten waxen?

Follow

10 Comments on Delete | Ik heb mijn gezicht laten waxen!

 1. Hippiemeisje
  29 maart 2018 at 11:08 (6 jaar ago)

  Zo, je gezicht laten waxen…
  Ik heb het laten laseren, door hormonen heb ik nogal een overbeharingsprobleem…. dat deed best wel pijn…
  Mijn kin en bakkenbaarden doe ik nu zelf met de spawax van veet…

  Maar ja, misschien is dit inderdaad wel een goed productje voor daarna, ik hou het in het achterhoofd!

  Beantwoorden
 2. Fleur
  29 maart 2018 at 12:00 (6 jaar ago)

  Ooit een keer mijn benen en vond dat toch best pijnlijk

  Beantwoorden
 3. Marieke
  29 maart 2018 at 14:56 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het mee viel. Het lijkt mij best wel pijnlijk, maar wel heel fijn als het een tijdje wegblijft.

  Beantwoorden
 4. Liset
  29 maart 2018 at 20:15 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het je zo goed bevalt. Leuk dat je dit hebt getest en je ervaring deelt.

  Beantwoorden
 5. Kristof
  30 maart 2018 at 10:26 (6 jaar ago)

  Ik lees dat het ‘minder pijn deed dan verwacht’. Ik vraag mij af hoe het als man is met al die baardharen! Brrr, ga het toch maar niet doen 🙂

  Beantwoorden
 6. nicole orriens
  30 maart 2018 at 10:39 (6 jaar ago)

  MIjn wenkbrauwen zijn wel eens gewaxt, en daarna geëpileerd, maar verder eigenlijk niet. Fijn dat het een goede ervaring voor je was.

  Beantwoorden
 7. Tamara S
  31 maart 2018 at 02:27 (6 jaar ago)

  Ik was zelf bij Delete in Rotterdam afgelopen week en ik liet mijn bovenlip harsen en threaden en ik ging voor de full brazilian. Ik ben nu helemaal fan van Delete. Geweldig bedrijf en de Wax Angels zijn hartstikke spontane vrouwen die snel en netjes werken. Pijn heb ik niet gehad, gelukkig!

  Beantwoorden
 8. Rory
  1 april 2018 at 16:30 (6 jaar ago)

  Ai, je gezicht laten waxen? Ik dacht dat het alleen om de haartjes om je mond zou gaan en wenkbrauwen. Maar je wangen dus ook?Het lijkt mij spannend omdat ik bang ben dat de haartjes erna alleen maar sneller en harder terugkomen? Misschien is dat dus helemaal niet zo hoor. Ik ben ooit begonnen met haartjes rond mijn mond uittrekken met een pincet. Maar ik zie nu na een zonvakantie dat die plekjes donkerder worden (pigmentvlekken) dus ik durf het nu helemaal niet meer aan…

  Beantwoorden
 9. Grassiella Watson
  2 april 2018 at 21:21 (6 jaar ago)

  Och super stoer van je dat je, je gezicht hebt laten waxen. Vergelijkbaar met tatoos zeg je hé? Hoewel ik zelf aardig wat heb, van complete kleurplaten tot hele kleintjes. Lijkt me dit toch heel spannend en pijnlijk ?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.