In mijn zoektocht naar een leuke tag kwam ik de Would You Rather tag tegen. In deze tag gaan we kiezen tussen beauty dilemma’s. Lastig en leuk! Doe je ook mee?

Ik heb lang gezocht naar wie de bedenker is van deze tag, maar ik kon niks vinden. Weet jij het wel laat het even weten dan kan ik de gene taggen ♥.

Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Dit is echt super makkelijk! Natuurlijk kies ik voor slordig haar en mooie make-up! Mijn haar zit toch al nooit, haha.

Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Uuh geen van beide! Maar goed als ik moet kiezen, mijn wenkbrauwen afscheren. Die kan ik bij tekenen en nep wimpers opplakken zonder wimpers is denk ik toch een stukje lastiger.

Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Sephora, natuurlijk! Waarom voor een winkel kiezen met één merk als je naar een winkel kan met veel mooier merken!

De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Sowieso een eighties permanentje. Denk dat het me op zich ook nog wel leuk zou staan. Is weer is wat anders niet?

Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Ik denk dat ik een te heftig aangebrachte blush nog wel kan rocken, dus die wordt het. Het is lente dus moet kunnen toch!

MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

Ik denk dat ik hier voor de MC Hammers pants moet gaan. Zit een stuk lekkerder en ook al is het niet de mooiste look, hierin kan ik mijn kont nog verbergen en in een fietsbroekje is dat toch erg lastig.

Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Ik hou totaal niet van spray tan dus hier kies ik sowieso voor de tan lines. Die ik sowieso elke zomer rock. Ik ben sneeuwwitje en op het moment dat ik een half uur in de zon zit heb ik al tan lines.

Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Ik ben altijd al wel van het experimenteren geweest met haarkleuren dus een lelijke haarkleur kan ik wel hebben. Laten we zeggen ben het gewend. Maar mijn haar laten verknippen is toch wel een ding, ik ga al bijna nooit naar de kapper.

YouTube weg of Twitter weg?

Beide? Ik doe met allebei niets. Twitter is aan mijn kant redelijk dood en ik maak geen YouTube filmpjes. Maar als ik moet kiezen doe dan maar Twitter weg. Dan kan ik ieder geval nog YouTube filmpjes kijken.

Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Ha, nu ga ik even vals spelen. Doe maar de mascara weg. Want bij mijn kwasten heb ik nog een spoolie (mascara borsteltje) en je hebt een product dat heet Cake Liner die kan je ook als mascara gebruiken maar dat is het niet dus zo geeft ik toch iets op zonder het echt te hoeven missen, haha.

Dit was makkelijker dan verwacht. Ik had niet heel veel moeite met de keuzes maken. Als je je de tag wilt overnemen ga je gang, ik ga niemand taggen iedereen mag meedoen!

Als jij moest kiezen zou dan je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Follow

4 Comments on Would You Rather | TAG

 1. Linda
  28 maart 2018 at 11:22 (6 jaar ago)

  Ik zal ook echt voor de Sephora kiezen! Maar dan hoop ik wel dat er weer een aantal winkels naar Nederland komen, dan wordt het nog makkelijker om te winkelen. En dan kan ik mijn favorieten merken weer eens inslaan ?

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  28 maart 2018 at 11:26 (6 jaar ago)

  Ik denk dat ik toch kies voor wenkbrauwen afscheren. Net wat je zelf zegt. Wenkbrauwen kun je tekenen en zelf heb ik microblading, dus mijn wenkbrauwen zitten als het goed is nog redelijk als je ze afscheert.

  Beantwoorden
 3. nicole orriens
  28 maart 2018 at 12:35 (6 jaar ago)

  Ik moet wel lachen om het eighties permanentje. Die waren wel echt heel erg!

  Beantwoorden
 4. Dhini
  28 maart 2018 at 18:12 (6 jaar ago)

  Wat leuk tag en gevarieerde vragen. Ik ben niet zo goed met wenkbrauwen afscheren dus dan kies maar wimperhaartjes er uit trekken.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.