Sinds 1.5 week ben ik meer selfies aan het delen op Instagram. Selfies met maskers op maar ook met nieuwe make-up looks! Iets wat ik al een tijdje niet meer gedaan had. Vandaag wil ik met jullie de looks van afgelopen week met jullie delen. Laat je weten wat je ervan vindt?

Ik weet nog niet of ik wekelijks al mijn Instagram looks met jullie ga delen, maar als jullie het leuk vinden om ze hier terug te zien hoor ik dat natuurlijk graag!

Very Neutral


Dit is de eerste look die ik maakte om er weer een beetje in te komen. Voor mijn ogen heb ik alleen Nars Laguna bronzer, Albatross highlighter en Be Creative eyeshadow in Bewitched.

Colorful Fun


Op Instagram vroeg ik mijn stories wat ik met mijn ogen moest doen. Warm Tones of Colorful. Toen ik dat vroeg begon ik ook net aan mijn make-up. Dus toen het tijd was om mijn ogen te doen had Colorful de meeste stemmen maar aan het einde van de dag was het andersom haha.

Ik maakte dus eerst een look met veel kleur. De oranje kleur is WR070 uit het Warm Spectrum palette van Zoeva.  De paarse is Urban en de groene is Fringe deze komen uit het Electric palette van Urban Decay. De highlighter in mijn ooghoek is een eye dust (pigment) van Medusa’s in de kleur Blow.

Electric Warm Tones


Omdat de stemmen voor warm tones zo hoog waren aan het einde van de dag besloot ik ook nog een look te maken met wat warme tinten. Dit is redelijk gelukt, haha. Ik heb een obsessie met oranje! De kleuren op mijn ogen komen uit het Spotted Beauty palette van The Make-up Spot dit is een dupe van de Morphe 35O. Volgens mij komt het Spotted Beauty palette niet meer terug dus mocht je opzoek zijn naar dit soort kleuren kijk even bij de palettes van Morphe. Het is een warme look met een iets wat felle oranje, haha. Om het nog wat opvallender te maken zit op mijn lippen Vegas Volt van MAC.

Dit zijn de looks van de afgelopen week. Ik wil weer meer looks gaan maken want ik heb hier toch echt wel plezier in. Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden!

Welke look vind jij het mooiste/leukste?

Follow

6 Comments on Make-up looks van afgelopen week

 1. Lodi
  30 maart 2018 at 11:11 (6 jaar ago)

  Ik vind de oranje met paars erg mooi. gedurfd en vrolijk. Gaaf haar, ik hou het vaak bij bruin, maar vind dit wel heel erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Lynn
  30 maart 2018 at 14:33 (6 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal erg mooi!
  Die kleurrijke is heel gedurfd maar echt prachtig!

  Xx

  Beantwoorden
 3. Dhini
  31 maart 2018 at 12:40 (6 jaar ago)

  Hele mooie look. Het stond allemaal prachtig bij jou. Kleurig ooglooks

  Beantwoorden
 4. Luc van de Wiel
  9 april 2018 at 14:22 (6 jaar ago)

  Ik vind toch dat je de naam van je site moet aanpassen, je bent helemaal geen disaster… 😉

  Zonder gekheid, wéér een leuk artikel!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.