Ik drink eigenlijk altijd te weinig. En ik moet echt ergens zin in hebben wil ik het drinken, wat het dus lastig maakt. Bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) vond ik de theeën van Mr. Jones. Super mooie verpakkingen en keuze genoeg qua smaken! Ik koos voor Stunning Sofia, een jasmijn thee, en ik zit op het moment al aan mijn vierde doosje.

Ook met thee ben ik lastig, dus was het best een zoektocht naar thee die ik lekker vind. Nu heb ik er een aantal die ik wel oké vind. Maar jasmijn thee is mijn favoriet. Al moet ik wel zeggen, de eerste keer dat je het gaat drinken heb je het gevoel dat je een toiletverfrisser aan je mond zet! Komt doordat het echt naar jasmijn ruikt haha.

stunning sofia
Nu moet ik eerst even iets kwijt over deze verpakking. Is ‘ie niet PRACHTIG? En ja, dat moest in hoofdletters want ik kan hier echt de hele dag naar kijken. Elke smaak heeft zijn eigen design en het enige wat hetzelfde is ,en dus herkenbaar, is de zwarte band en het Mr. Jones logo.

stunning sofia
In het doosje zitten 20 los verpakte theezakjes.

stunning sofia
De thee is geheel natuurlijk en bevat geen kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen. Doordat jasmijn een seizoensproduct is kan het ook heel goed zijn dat de smaken soms een beetje anders zijn. Ik heb hier zelf nog niet echt iets van gemerkt, maar zo’n goede thee kenner ben ik nou ook weer niet.


De thee komt in normale theezakjes, die ik het liefst in deze glazen van de Ikea doe. Zo heb je gelijk lekker veel thee en ik vind deze glazen gewoon net wat fijner drinken dan een mok.

stunning sofia
Je kan de thee net zo sterk maken als je zelf lekker vindt, net zoals met elke andere thee. Maar donkerder als op de rechter foto zal de thee niet worden. Zelf vind ik het lekkerder als de thee een beetje tussen deze 2 foto’s in zit. Op foto 1 zit het zakje er net 1 minuutje in en op foto 2 zit het zakje er al wel 5 minuten in.

Ik hou van deze thee. Ik ben dan eigenlijk ook heel benieuwd naar de andere smaken van Mr. Jones. Het enige nadeel wat ik zo snel kan bedenken is de prijs. De thee van Mr. Jones kost per doosje namelijk €3.99 waarvan ik snap dat mensen dat best prijzig vinden. Maar goed dat zijn eigenlijk alle theeën die je niet in de supermarkt koopt toch? En voor een lekkere thee leg ik graag wat meer geld neer.

Mocht je Stunning Sofia ook willen proberen ga dan is naar je dichtstbijzijnde Holland & Barrett winkel of bestel hem hier online.

Is de verpakking van Stunning Sofia niet prachtig? En wat ik jouw favorieten thee?

Follow

13 Comments on Stunning Sofia | Mr. Jones | Thee review

 1. Astrid
  10 mei 2017 at 09:26 (7 jaar ago)

  Inderdaad echt een hele mooie verpakking. Die staat zeker mooi op je theekastje. Ik ben zelf gek op groene thee met citroen. Ik drink het al jaren en krijg er maar geen genoeg van 🙂

  Beantwoorden
 2. Jenny
  10 mei 2017 at 09:35 (7 jaar ago)

  Ik ben helemaal verslaafd aan thee en drink het met liters tegelijk. Dit klinkt als een lekkere afwisseling 😉

  Beantwoorden
 3. Sandra
  10 mei 2017 at 09:49 (7 jaar ago)

  Het is inderdaad een hele mooie verpakking en ik ben gek op Jasmijn thee. Helaas is de prijs voor mij echt een dingetje. ?

  Beantwoorden
 4. Sabrina
  10 mei 2017 at 09:52 (7 jaar ago)

  Mooie verpakking en mooi in beeld gebracht!

  Beantwoorden
 5. Merel
  10 mei 2017 at 09:57 (7 jaar ago)

  Schitterend! Alleen al voor het doosje zou je de thee aanschaffen. En voor lekkere thee vind ik het niet erg iets meer uit te geven. Ga deze onthouden!

  Beantwoorden
 6. Lara
  10 mei 2017 at 10:17 (7 jaar ago)

  Ik ben net als jou verkocht door de verpakking. Misschien ook maar eens kijken of er een voor mij tussen zit qua smaken. Ik ben ook niet zo makkelijk qua smaken.

  Beantwoorden
 7. Irina
  10 mei 2017 at 10:52 (7 jaar ago)

  De verpakking is echt heel erg leuk! Ik moet deze ook eens gaan proberen als theeleut zijnde ^^

  Beantwoorden
 8. Eveline
  10 mei 2017 at 11:14 (7 jaar ago)

  De verpakking ziet er sjiek uit! Kan je meerdere kopjes uit een zakje halen?

  Beantwoorden
 9. Carlijn
  10 mei 2017 at 11:26 (7 jaar ago)

  Als echte theeleut ken ik dit merk ook! Ik vind Monkey’s Wedding van Mr. Jones ook heel lekker. Die wel eens geprobeerd?

  Beantwoorden
 10. Kristof
  10 mei 2017 at 12:16 (7 jaar ago)

  Ga ze zeker eens bekijken! Leuk voor na een dineetje op tafel te zetten!

  Beantwoorden
 11. hillybillybeauty
  10 mei 2017 at 12:55 (7 jaar ago)

  Hele gave verpakking! Ik ga deze voor mijn moeder halen voor moederdag, die is thee-freak! Dus ik ben heel blij dat ik deze blog even heb bekeken vandaag 😉

  Beantwoorden
 12. Blog & Beauty
  10 mei 2017 at 14:15 (7 jaar ago)

  De verpakking is inderdaad heel erg mooi. Dat lokt wel weer om wat te gaan drinken. Ik drink ook veel en veel te weinig, dus bedankt voor de tip.

  Beantwoorden
 13. Xenia
  10 mei 2017 at 15:17 (7 jaar ago)

  Ik ben een echte theeleut en net als jij gek op jasmijn thee. Ik kom eigenlijk nooit bij de tuinen maar dat ga ik zeker eens doen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.